DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Află cum poți să devii antreprenor

Antreprenor

Află cum poți să devii antreprenor

Antreprenor poți să devii după o formare adecvată. Încă sunt polemici despre cum poți ajunge la acest statut. Un lucru e sigur, că avem de reevaluat modul în care ne pregătim pentru a rezolva adecvat problemele din lumea reală. Școala clasică a fost concepută pentru a pregăti angajați. Pentru că noțiunea de antreprenor era extrem de rară în urmă cu 27 de ani. Mediul s-a schimbat, orice antreprenor este necesar societății, însă sistemul clasic de învățământ a rămas la fel.

Abilitățile de antreprenor

Antreprenor te naști, nu devii. Sau mai exact, te naști cu anumite trăsături de personalitate adecvate unui spirit antreprenoral. Trăsături care pot fi dezvoltate, sau reprimate, obstrucționate sau refulate, de la caz la caz. Însă ele pot fi REDESCOPERITE și dezvoltate la orice vârstă, la momentul potrivit. De regulă, destul de multe persoane au trăsăturile necesare unui antreprenor! Însă le lipsește curajul de a le redescoperi! Sau refuză să caute mijloacele prin care să facă asta.

Facultatea de antreprenor

Un antreprenor poate face o facultate de management, sau poate foarte bine să nu o facă. Adesea, antreprenorul autentic alege să investească banii în ceva mai rapid, mai practic și mai eficient. O facultate este probabil modul cel mai ineficient prin care cineva poate învăța ceva! Orice antreprenor este, prin definiție, orientat spre eficiență. Rareori un antreprenor autentic va fi de acord să petreacă 4 ani studiind materii de care nu are imediată nevoie! Orientarea spre rezultate îl va determina să funcționeze ecologic. Adică să orienteze resursele lui de timp, energie și bani cu FOCUS pe exact ceea ce își dorește!

Cum arată un antreprenor autentic?

Antreprenorul ideal arată la fel ca și OMUL ideal. Are o minte deschisă, este curios, este ATENT la lucrurile care contează. Și pe care este capabil să se CONCENTREZE la maximum. Totodată este capabil să IGNORE lucrurile lipsite de importanță. Să le filtreze eficient, astfel încât ATENȚIA să nu-i fie distrasă de amănunte lipsite de sens. Pare ciudat, dar tocmai această capacitate de TRIERE, de filtrare, de ALEGERE, de DECIZIE face diferența! Iar abilitățile de acest fel se pot dezvolta, acolo unde un nivel de inteligență tehnică deja există.

Dorința de a deveni antreprenor

Diferența dintre cei care doresc să devină antreprenori și cei care se mulțumesc cu statutul de simpli angajați este dată de DORINȚA de schimbare. Cu cât dorința aceasta este mai mare, cu atât șansele ei să fie pusă în practică vor crește. Diplomele și statutul primit nu au capacitatea de a te transforma în practician. Iar DORINȚA ta de a te perfecționa este singura care te poate determina să excelezi în ceea ce faci.

Cum te pot transforma eu în antreprenor?

Eu pot doar să observ, atent, abilitățile tale. În special cele ascunse în mintea ta subconștientă. Apoi să le scot la suprafață. Dacă le-ai reprimat, omis sau uitat, le recuperăm împreună. Folosesc materialul clientului. Fără să aduc ceva nou de la mine. Desigur, în egală măsură voi observa și blocajele din mntea ta. Pe care dacă le descoperim, le putem și prelucra împreună. În așa fel încât să poți deveni capabil să valorifici ceea ce deja ai! Ești pregătit? (Dacă simți un DA hotărât, dă click AICI).

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *