DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Autoreglarea și puterea ta interioară

Autoreglarea

Autoreglarea și puterea ta interioară

Autoreglarea este trăsătura ta cea mai importantă. Singura care îți asigură echilibrul. Pentru că lumea se schimbă foarte rapid! Iar provocarea ta este să înveți din mers cum să ții pasul cu ea! Orice ezitare, orice amânare, îți poate face mult rău! Ești prins într-o cursă continuă, și ai obligația să te adaptezi! Altfel vei suferi! Iar dacă suferi, e un prim semn că autoreglarea ta nu funcționează corespunzător.

Cine determină autoreglarea ta?

Autoreglarea e un proces care îți aparține în totalitate. Este responsabilitatea ta! A crede că alte persoane te vor ghida în direcția potrivită e naivitate! De regulă, cei din jur luptă pentru autoreglarea proprie! Deci ceea ce îți oferă ei este în conformitate cu dorințele LOR! Astfel că orice CORECȚIE sau CRITICĂ pe care alte persoane o vor orienta spre tine va fi menită să servească interesele lor. Sprijinind, prioritar, procesul LOR de autoreglare! Însă echilibrul LOR poate însemna sacrificarea intereselor și al echilibrului… TĂU! Astfel că a delega responsabilitatea TA altor persoane este încă o ocazie de a ajunge dezamăgit de ele!

Autoreglarea ta e responsabilitatea ta!

Ești singura persoană din lume care SIMTE în permanență ce ți se potrivește ție! Alte persoane știu ce li se potrivește LOR! Astfel că ALEGERILE TALE ar fi bine să se bazeze pe ce simți tu! Este responsabilitatea ta să ai ATENȚIA concentrată în primul rând asupra propriilor TALE nevoi! Orice altă rețetă va fi orientată spre un eșec!

Metaforic, când conduci un automobil, iei DECIZII pe baza a ceea ce VEZI CHIAR TU! Ți-ar fi extrem de greu să conduci un automobil având ochii legați, și ascultând doar sfaturile cuiva care vede drumul în locul tău! Sau, mai grav, care nu vede drumul tău, dar îți dă indicațiile sale bazate pe EXPERIENȚELE sale din trecut! A mai condus cândva pe drumul pe care mergi și tu, și are convingerea că te poate ghida pe tine, ACUM, folosind exclusiv ceea ce își aduce aminte de atunci!

 Cât de necesară e autoreglarea?

Un indicator al incapacității tale de a permite autoreglarea este SUFERINȚA! E semnul că refuzi să ACCEPȚI unele semnale clare pe care organismul tău ți le transmite! Vei descoperi asta atunci când refuzi să le asculți! ! Ai refuzat să asculți ce SIMȚI TU! Apoi ai ALES să ASCULȚI ce spun ALȚII! Care nu cunosc stările și emoțiile tale, și probabil nici nu le prea pasă de ele! Ai neglijat propriul tău interes! Suferința apare doar când ai refuzat în mod repetat autoreglarea ta! Însă alegerea a fost a ta!

Rolul meu în autoreglarea ta

Capacitatea mea constă în a observa cauzele REALE ale suferințelor tale. Pe baza tensiunilor tale interioare. Uneori, legătura dintre ele este atât de subtilă, încât nici măcar nu o vei sesiza. Vei pune suferința ta pe seama altor persoane sau a ghinionului. Refuzând să accepți că antrenamentul tău în ce privește autoreglarea emoțiilor tale este baza. Comunicând cu mine, vei descoperi că totul poate fi învățat. Și că autoreglarea și gestionarea stărilor tale emoționale nu e un proces de lăsat la voia întâmplării! Ci este principala ta resursă care îți activează puterea ta interioară! Mai stai pe gânduri? Dă un clic AICI și haide să începi imediat autoreglarea ta!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *