DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Ce este diferit la educația făcută cu integritate?

Educația făcută cu integritate

Ce este diferit la educația făcută cu integritate?

Educația făcută cu integritate înseamnă mai mult decât școală. Emoțiile, autocontrolul lor și bunăstarea ta sufletească sunt importante. Mult mai mult decât simpla memorare de texte științifice și informații disparate din învățământul de stat din România. Iar notele mari, diplomele fără acoperire și doctoratele care curg nu suplinesc deloc nevoia crescândă de educația făcută cu integritate.

De ce avem nevoie?

Nevoia noastră reală e de echilibru, de armonie, de fericire. Nicidecum de bombardament informațional greu de asimilat care te duce la depresie și anxietate! Suntem cu toții conștienți că mergem pe un drum greșit. Şi că asimilăm surogate de educație, că ne pierdem timpul cu lipsa de eficiență. Dar prea puțini avem curajul să schimbăm ceva măcar în propria noastră viață! Parcă suntem captivi într-un coșmar fără sfârșit! Probabil că nu numai de profesionişti bine pregătiţi avem nevoie. Ci avem nevoie şi de oameni!

Eşti conştient de ce cauţi?

Educația făcută cu integritate presupune de fapt a fi conștient de problemă. A o accepta deschis. Și a lua decizia fermă de a face ceva concret pentru o schimbare radicală. Cel puțin pe plan personal! Însă am fost învățați să mergem împreună cu curentul oficial. Care e singurul considerat a fi bun. Orice copil știe asta, pentru că pentru copil școala e adevărul absolut, şi singurul reper în viață în ce privește educația!

Tinerii caută altceva!

Însă noua generație vede mai mult. Copiii observă cu atenție că lucrurile merg într-o direcție greșită. În ciuda încăpățânării adulților de a se complace într-un sistem depășit și disfuncțional!

Modul modern al tinerilor de a se revolta este eficacitatea. Pentru că abia atunci când un elev de liceu ajunge să câștige mai mulți bani din activitatea sa online decât părinții săi care trudesc în schimbul 3 în fabrică, începem să-i dăm, în sfârșit, dreptate!

Ce înseamnă educația făcută cu integritate?

Educația făcută cu integritate înseamnă că omul devine eficient, devine fericit, mulțumit de viața sa, de activitatea pe care o prestează și de banii pe care îi face prin efort personal! Altfel, avem cohorte de adulți nemulțumiți de viață, dispuși să acumuleze frustrări, să reprime emoții, să intre în conflict pe viață cu tine pentru că simpatizezi altă echipă de fotbal sau alt partid. Şi să meargă la serviciu cu silă, doar pentru că trebuie să supraviețuiască!

De unde ştim că am fost victimele unui fals?

Dacă sensul vieții noastre se rezumă la a supraviețui, la a munci ca să evităm durerea de a fi săraci, înseamnă că procesul nostru de educație a fost fals. Educația făcută cu integritate te va pregăti să fii un om liber, autonom, dispus să caute sensul propriei vieți, armonia și echilibrul personal. Atât în activitatea pe care o prestează, cât și în viața de zi cu zi.

Cum facem alegerile?

Azi, libertatea de a interacționa pe internet cu alte persoane face selecția. Poți alege să rămâi captiv în sistemul depășit, învechit, disfuncțional în care ai crescut, sau poți decide că e momentul în care poți schimba ceva. Accesul la informație e practic nelimitat, iar oamenii care îți pot oferi educația făcută cu integritate sunt disponibili la tarife accesibile oricărui om obișnuit! Nu mai e nevoie să faci parte din societăți secrete, din servicii speciale sau din managementul de top al multinaționalelor pentru a putea accesa tehnici de psihologie aplicată care să te ducă la echilibru personal şi armonie în viaţă! Tot ce ai nevoie este doar decizia ta în acest sens. Vrei să stagnezi, sau să evoluezi? Poţi decide chiar şi ACUM, chiar AICI!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *