DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Cel mai bun articol din lume!

Cel mai bun articol

Cel mai bun articol din lume!

Cel mai bun articol al meu este despre TINE. Despre viaţa ta şi modul în care ţi-a fost confiscată. Sau despre LIBERTATEA pe care o poţi oricând redobândi. Cu condiţia să îţi doreşti fierbinte!

Însă pasărea născută în colivie CREDE că a zbura este o boală! Aşa că va refuza adesea libertatea!

E problema ei! Sau a noastră, a tuturor! Abia când vede ALTE păsări că zboară, apare nostalgia. Renaşte dorinţa de a ieşi din colivie, şi a gusta senzaţia de LIBERTATE! Măcar pentru câteva clipe. Însă tiparele DOBÂNDITE, învăţate sub forma unui DRESAJ SOCIAL, te determină să stai în banca ta. Să nu mai visezi. Convingerea că nu se poate zbura încă te domină!

Cel mai bun articol este despre LIBERTATE!

Într-o lume captivă, a visa la libertate ar putea fi o normalitate. Însă FRICA te împiedică să visezi. Credinţa ta DISFUNCŢIONALĂ că nu se poate, că e prea dificil sau că nu ai de ales te paralizează! Oricât de puternice ţi-ar fi aripile, ele îţi pot fi inutile! Dacă ar fi legate cu sfoară, te-ai zbate ca să o rupi, până ai reuşi! Însă ele sunt legate de FRICĂ. De BLOCAJELE MENTALE ale… TALE! Aşa că ai renunţat de mult să te mai zbaţi! Deoarece rulezi un tipar numit NEAJUTORARE ÎNVĂŢATĂ. Care te înseamnă să te complaci la sol, fără măcar să îndrăzneşti să visezi că poţi să zbori! Noţiunea de LIBERTATE îţi este doar cunoscută. Însă capacitatea de a o dori s-a cam aplatizat.

Cel mai bun articol despre VIAŢA TA!

Viaţa ta depinde de tine! Însă tu ai fost dresat să nu ţi-o mai trăieşti! Sau să o sacrifici în slujba altora! Să renunţi aproape complet la viaţa ta! Iar tu, ca stăpân al vieţii TALE, ai acceptat. Ai fost de acord să devii ascultător, obedient, umil şi temător. Mai mult, te-ai obişnuit atât de mult cu acest tipar, încât rulezi CREDINŢA că aşa TREBUIE, cică, să fie! Sau că ALTFEL chiar NU SE POATE! Iar dacă alţii îţi demonstrează clar, cu FAPTE, că SE POATE, intri în disonanţă. În conflict cu tine însuţi. Un conflict MAJOR între ceea ce VEZI şi ceea ce TU CREZI! Asta îmi aduce aminte de soţia unui vecin, prinsă în flagrant cu amantul, care s-a apărat improvizând: Tu nu crede ce-ai văzut, tu crede ce-ţi spun eu! 🙂

Cel mai bun articol despre MINTEA TA!

Mintea ta îţi joacă feste! În interiorul ei, este un conflict între TIPARELE care îţi formează sistemul de valori, şi INFORMAŢIILE obiective pe care le recepţionezi. DISONANŢA COGNITIVĂ este EZITAREA TA de a accepta o INFORMAŢIE clară deoarece contravine cu CREDINŢELE TALE! Şi aici apare confuzia dintre aşteptările tale nerealiste, şi realitatea incomodă! O REALITATE dură, deranjantă, pe care REFUZI să o mai ACCEPŢI! Deoarece e incomodă, te deranjează, şi nu rezonează cu ceea ce CREDEAI. Cu aşteptarea ta despre ea. Aşa că ALEGI, adesea, să te refugiezi în MAYA! Într-o ILUZIE plăcută. Nicidecum într-un ADEVĂR supărător!

Cel mai bun articol despre ADAPTARE!

Tiparul tău de copil era menit să te protejeze. Să fabuleze şi să mistifice realitatea. Să te mintă că totul e în regulă. Pentru a te adapta la o lume prea dură. Iar la vârsta matură, ALEGI, inconştient, să PĂSTREZI acel tipar INFANTIL. Cu rolul său de a te PROTEJA, măcar temporar, de adevărurile INCOMODE, greu de suportat! Copilului îi era util acest tipar! Îl ajuta să TREACĂ peste probleme dificile. Indiferent cât de dură era realitatea, copilului îi era permis să o mistifice. Cu alte cuvinte, să SE MINTĂ PE SINE! Pe moment, îl ajuta. Între timp, creierul său ASCUNDEA trauma şi efectele ei! Le uita raid, ca pe un vis urât! Mătura gunoiul sub covor! Obiceiul adultului de a proceda LA FEL este un dezastru! Se cheamă şi FUGĂ de RESPONSABILITATE!

Cel mai bun articol despre SCHIMBARE!

Când ai realizat că trăieşti în MINCIUNĂ, că te minţi PE TINE, şi că din această cauză SUFERI, ai deja 35-40 de ani. E criza vârstei mijlocii. Momentul în care minciunile TALE acumulate în timp dau pe dinafară. Sub formă de SUFERINŢĂ sufletească. Devenită insuportabilă! Ai mascat-o ani de zile, folosind VOINŢA. Plus multe SUROGATE ajutătoare, de tipul DEPENDENŢELOR: ţigări, alcool, jocuri de noroc, mâncat în exces, parteneri toxici, muncă epuizantă, mult peste orele de program. Însă ele aveau rolul să te facă SĂ UIŢI, măcar temporar, esenţa problemei! Adică a faptul că TE MINŢI singur pe tine! Că fugi de REALITATE. Abia acum, la vârsta mijlocie, VREI să redevii SINCER CU TINE. E momentul SCHIMBĂRII.

Cel mai bun articol despre ADEVĂR!

Adevărul te ELIBEREAZĂ. Dacă ACCEPŢI să îl cunoşti. Desigur, când eşti PREGĂTIT pentru asta! Dispus să îţi ASUMI RESPONSABILITATEA. Chiar dacă vine sub forma unor ADEVĂRURI incomode. Desigur, asta depinde de TINE, însă puterea ta de a suporta singur ADEVĂRUL este redusă. Ai nevoie de o relaţie de sprijin. Ai de arbitrat o luptă internă. Cea dintre copilul tău interior imatur şi adultul responsabil. Un copil care te presează să accepţi micile mistificări ale realităţii. Devenite acum mult prea numeroase. Şi un adult care tânjeşte după ADEVĂR. Singurul care te poate elibera!

Cel mai bun articol despre ECHIPĂ!

Deşi totul depinde de tine, tu eşti cel care are de acceptat intrarea într-o echipă. Nici un sportiv, niciodată, nu a ajuns mare campion pentru că s-a antrenat SINGUR! Un ANTRENOR, câţiva colegi, MODELE umane care să-i fie exemplu şi SCOPURILE bine definite fac diferenţa. Fără o ÎNCURAJARE constantă, menită să menţină creşterea, vei avea tendinţa să abandonezi. E un întreg PROCES de CREŞTERE. Mai bine zis, unul de AUTOCONTROL şi maturizare emoţională. Plus o dezvoltare a INTELIGENŢEI EMOŢIONALE. Un adevărat ANTRENAMENT pentru o gestionare corespunzătoare a ceea ce numim viaţă.

Cu asta mă ocup! Sunt un ANTRENOR pentru VIAŢĂ pregătit la nivel de EXCELENŢĂ. LIFE COACH, cum spun americanii. Împreună, putem face o ECHIPĂ. Dispusă să parcurgă PROCESUL integral necesar pentru a depăşi treptat fazele suferinţei. În vederea atingerii armoniei şi bunăstării personale. Te simţi pregătit? Sunt AICI pentru tine!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *