DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Cheia succesului chiar există?

Cheia succesului

Cheia succesului chiar există?

Cheia succesului este doar un mit. Un concept pe care public-speaker-ii îl folosesc pentru a atrage un public ambiţios. Dispus să le cumpere cărţile, cursurile online sau cine ştie ce alt pretins panaceu universal. Însă în toate cazurile, concluzia ta va fi că le-ai cumpărat degeaba. Nici unul nu cuprinde cheia succesului! Sincer să fiu, dacă aceasta ar exista, sintetizată într-o formulă magică, un concept, un material scris, video sau audio, ţi-aş fi oferit-o gratuit! Indiferent cât m-ar fi costat. Însă ştiu că o cauţi degeaba. Pentru că de fapt o cauţi în locul nepotrivit.

Scurtătura din drumul spre succes

Căutările tale te duc spre ideea falsă că undeva există scurtături. Le-ai apreciat încă din şcoală. A copia la o teză, a copia tema de la un coleg, a păcăli profesorul şi a obţine o notă mai mare fără efort erau succese temporare. Care te-au determinat să crezi că aşa funcţionează lucrurile. Metoda ţine adesea când e vorba de a păcăli temporar alte persoane. Dar dă rateuri îngrozitoare când încerci să te minţi pe tine. E un mod de a-ţi fura singur căciula! Halal succes! Te vei păcăli o vreme, până te vei plictisi. Apoi vei realiza că alergi după himere, cumpărând iluzii.

Cheia succesului ar putea fi la exterior?

Nici o metodă EXTERIOARĂ nu va face modificări semnificative în INTERIORUL tău! Şi nici o metodă care a funcţionat la cineva nu va funcţiona identic la toată lumea! Suntem diferiţi, şi avem nevoie de metode DIFERITE. Ceea ce unuia îi face bine, pe altul îl poate ucide. Modelul medical, conform căruia pentru o boală e nevoie de o soluţie identică, indiferent de persoană, este deja DEPĂŞIT! Personalizarea este soluţia, inclusiv în medicină! Adică ai soluţiile tale în INTERIOR. Potrivite numai pentru tine. Orice împrumut din exterior e mai degrabă o imitare specifică primatelor, nu omului raţional.

Cum cauţi în interior cheia succesului?

Abia după ce ai epuizat căutările, ai cheltuit enorm pe cursuri inutile, pe cărţi pe care nu le-ai înţeles pe deplin, şi pe prezentări ale unor personalităţi promovate agresiv şi mirobolant, probabil că vei ajunge şi la concluzia raţională că succesul vine din INTERIOR. Abia acum te simţi pregătit să te AUTOdescoperi. Să înţelegi că miracolele nu vin de la cursuri sau de la alte persoane, oricât de importante şi promovate ar fi acestea. Ci din propriul tău interior! Ai posibilitatea de a străluci, însă ai renunţat la ea în favoarea unei alergături după o iluzie exterioară. Care se lasă căutată degeaba.

Succesul nu e o singură uşă, deci ar fi inutilă o singură cheie!

Succesul e un drum destul de lung. Presărat cu obstacole. A căuta doar o singură cheie, şi a crede că aceasta deschide drumul pentru tine, este naivitate copilărească. Un fel de AUTOminţire. Autoamăgirea că nişte propoziţii repetate obsesiv vor schimba peste noapte starea ta materială este încă o cheie falsă. Pe care mii de oameni o cred, deoarece au înţeles greşit conceptul de autosugestie. Pe care l-au studiat superficial. Apoi l-au aplicat eronat. Cu rezultate pe măsură.

O călătorie de mii de kilometri poate porni prin deschiderea unei prime uşi. Însă faptul că ai reuşit să deschizi prima uşă nu este nici pe departe o garanţie a reuşitei! Va mai dura o vreme călătoria. Vor mai fi multe obstacole. Vei avea nevoie de muuulte alte chei pentru a deschide mereu noile uşi, sau a depăşi noile obstacole.

Unde să caut o cheie universală?

Fiecare uşă din calea ta se va deschide cu ALTĂ cheie! Faptul că ai reuşit să deschizi uşa precedentă nu e o garanţie că la uşa următoare se va potrivi aceeaşi cheie! Iar o cheie care a folosit cuiva, cândva, pentru a deschide o uşă anume, ar putea să îţi fie de folos doar dacă eşti dispus să o prelucrezi zile în şir. Pentru a o adapta altor uşi pe care tu le ai de deschis! La un moment dat, vei descoperi că ai la tine o geantă grea, plină de chei, şi fiecare cheie a fost utilă pentru o anumită uşă. La uşile următoare, a fost nevoie să confecţionezi o cheie nouă, şi tot aşa. Însă indiferent câte chei ai, e posibil ca nici una din ele să nu se potrivească la uşa pe care o vei întâlni mâine!

Succesul înseamnă să ştii să ajustezi cheile!

Este irelevant numărul de chei pe care l-ai achiziţionat. Sau preţul, materialul, producătorul sau greutatea lor. Importantă e abilitatea TA de a ajusta o cheie pentru a se potrivi şi la alte uşi! Prin urmare, opreşte căutarea şperaclului universal care deschide orice uşă. Mai bine te concentrezi pe abilitatea ta de a transforma şi ajusta o cheie existentă într-una potrivită uşii din faţa ta. E un proces UNIC şi PERSONALIZAT. Care îţi aparţine în totalitate. Opreşte ACHIZIŢIA de chei, şi dezvoltă-ţi abilitatea proprie de a le produce sau modela chiar TU. Astfel încât să poţi deschide orice uşă cu puterea minţii tale!

Ce îţi pot oferi eu?

În loc să îţi ofer peşte, aş prefera să îţi cumperi o undiţă, şi să te învăţ să pescuieşti. Un proces UNIC şi PERSONALIZAT de transformare INTERIOARĂ. Astfel încât să fii capabil să te ADAPTEZI pe viitor mult mai uşor la ORICE situaţie critică. Să fii capabil să observi, să evaluezi, şi să acţionezi, având o atitudine PROACTIVĂ. Indiferent de anturajul, mediul sau jobul în care eşti captiv acum. Doar astfel vei descoperi succesul. O uşă pentru care nu există chei, ci provocarea de a le crea tu, din mers. În urma dobândirii unei ATITUDINI de campion, pe care o vom forma împreună (click AICI). Ca de la antrenor la viitor performer. Te simţi pregătit?

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *