DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Criptomonedele și criza din spatele lor

Criptomonedele

Criptomonedele și criza din spatele lor

Criptomonedele sunt monede virtuale. Cu valori încă reale. Care cresc într-o zi cât altele într-un an! O poveste prea frumoasă ca să fie și adevărată! Un sistem bazat pe minciuni, pe povești, pe o legendă aparent logică, și credibilă. Folosind mai mult emoții, și mai puțin logică sau argumente, ți se gâdilă orgoliul de plătitor de impozit la stat, promițându-se o monedă neimpozabilă! Visul oricărui privat, să evite legal impozitele, devine o promisiune! Chiar dacă nu are fundament, este crezută!

Criptomonedele și legendele din spatele lor

În realitate, monedele respective sunt supraevaluate, umflate cu pompa, cu un curs de schimb fictiv. Un întreg sistem fundamentat pe minciună. Cu texte scrise de specialiști în marketing și manipulare, menite să creeze și să întrețină ILUZIA. Însă sunt doar minciuni frumoase, pe care fraierii DORESC cu ardoare să le și creadă! Și atâta timp cât ei oferă ÎNCREDEREA lor necondiționată în acele monede și în creșterea puterii lor, sistemul rezistă. Când senzația de neîncredere în sistem va apare, totul se va prăbuși ca un castel din cărți de joc, în doar câteva zile sau chiar ore.

Criptomonedele și schemele PONZI

Schemele de tip Ponzi sunt cunoscute. Piramide bazate pe șuvoaiele de la bază, care alimentează permanent bunăstarea celor din vârf. Practic, așa funcționează orice sistem care crește prea rapid, fără a avea la bază o activitate economică sustenabilă. Creșterea valorii unei monede este bazată pe creșterea economică din spatele lor. O economie care crește în mod real nu poate să își devalorizeze în același timp moneda! (Doar în România se întâmplă să avem 8% creștere economică și în același timp inflație de 2% pe saptamână).

Criptomonedele  și cursul de schimb

Cursul de schimb LĂSAT LIBER devine mai avantajos dacă este justificat de activități economice. Iar când cursul se întărește, depășind dolarul în câțiva ani, ca în cazul francului elvețian, este semn de încredere în acea monedă. Însă creșterea Bitcoin-ului este de-a dreptul absurdă, bazată pe o ÎNCREDERE OARBĂ, logică, lipsită de sens. Îngrijorarea nu stă în pretinsa creștere a cursului, cât în credulitatea fără limite a omului de rând. Dispus să își riște banii investind într-o iluzie!

Investești în franci elvețieni?

Poți să o faci oricând. Nu există cohorte de propagandiști care să te lămurească să cumperi pachetul de start. Și nici să te oblige să schimbi francii. Dacă ar face-o cineva, francul ar deveni probabil și mai valoros. Mcar pentru o vreme. Însă orice urcare prea abruptă este urmată de o prăbușire similară! E o lege a naturii, un mod de compensare. Dar copiii cred că banii cad din cer! Însă mulți adulți aleg să creadă în iluzii, fugnd din fața realității. Unii iau droguri, alții alcool, alții joacă la păcănele, sau își iau criptomonede, lăsându-se păcăliți cu ușurință. Tiparul lor de personalitate DEPENDENT le joacă feste!

Afaceri care scapă controlului

O afacere al cărui control e la mâna maselor de creduli nu poate rezista prea multă vreme! Orice fisură, cât de mică, în credințele oarbe ale mulțimii, va duce la dorința de a scăpa rapid de criptomonedele incomode. Astfel că licitația inversă va duce la prăbușirea întregii creșteri artificiale ale cursului în doar câteva zile sau chiar ore. Urmată de o criză fără precedent. Aviz antreprenorilor de ocazie, care confundă o afacere personală cu una asupra căruia nimeni nu are absolut nici un control.

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *