DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

De ce ochii tăi nu văd realitatea?

Ochii tăi

De ce ochii tăi nu văd realitatea?

Ochii tăi văd doar o mică parte din lume. De regulă, partea pe care vrei tu să o vezi. Pe care deja o cunoști. Cea ce vezi e menit doar să îți confirme așteptările. De fiecare dată când ceea ce vezi e diferit de ceea ce crezi, apare orbirea. Ochii tăi refuză, ostentativ, să mai vadă! Pentru simplul motiv că tu vei ALEGE să-i orientezi în altă parte.

Ochii tăi sunt păcăliți

Iar cel care îi păcălește ești chiar tu. Deoarece tu ești cel care alege DIRECȚIA în care ochii tăi privesc! Iar direcția  în care ar putea vedea lucuri neplăcute sau dureroase este rapid schimbată! Astfel încât ochii tăi văd prioritar minciunile frumoase! Ai un mecanism special prin care îi reorientezi instinctiv în direcția minciunilor confortabile. Evitând totodată adevărurile care îți pot crea prea mult disconfort. Așa că vederea ta devine adesea inutilă. Mai ales când e vorba de a privi spre interior.

Ochii tăi și realitatea

Degeaba poți să vezi, dacă ți se arată doar adevărurile incomplete, sau minciunile frumoase. Mai mult, te-ai antrenat atât de mult în EVITAREA subiectelor incomode, încât până și lectura acestui articol te poate deranja. Astfel că ochii tăi nu îți mai sunt de ajutor când e vorba de a PERCEPE corect realitatea. Tendința e de a te încadra undeva la jumătate distanța: între delir, și halucinație, pe de o parte, și adevărul obiectiv, extrem de greu de accesat, pe de alta. Iar jumătatea distanței se încadrează într-o rutină, impropriu numită normalitate, deoarece pe acolo se învârte media populației. Adică plutești într-o dulce iluzie. Nici prea aproape de delirul sau halucinația bolnavului psihic, dar nici suficient de aproape de realitatea obiectivă.

Ochii tăi depind de voința ta

Cine are ochi, poate să vadă. Însă pentru asta e nevoie de un efort substanțial. Deoarece tiparele disfuncționale dobândite cândva te împiedică să observi prea atent realitatea. Preferi frânturile ei, și observații scurte, intuitive, lipsite de substanță și profunzime. Graba, viteza și superficialitatea anulează complet abilitatea ta de a vedea. Ochii tăi devin obiecte de decor, menite să te facă atractiv. Nicidecum să vadă! Iar dacă văd, din întâmplare, lucruri diferite de AȘTEPTĂRILE TALE, se supără și fug spre alte zări.

Ochii tăi și percepțiile tale

Realitatea contează prea puțin! Importantă este abilitatea ta de a o și PERCEPE cât mai clar. Altfel, ajungi să trăiești într-o realitate paralelă, adică în iluzia auto-creată! Care nu îți permite să folosești ATENȚIA ta în vederea observării unor lucruri importante pentru tine. Chiar și un nevăzător foarte atent la realitate poate vedea lucrurile mult mai clar decât tine. Iar dacă ești captiv în iluzie fără să PERCEPI acest fapt, ești sclavul perfect. Trăiești în lumea ta virtuală. Fără să mai poți percepe corect realitatea obiectivă!

Începe să vezi trezirea ta!

Degeaba deschizi ochii tăi, dacă rămâi captiv în iluzie! Privind doar spre EXTERIOR, vei scăpa din vedere esența. Adică INTERIORUL tău. Cu traumele, programele mentale, prejudecățile, și multe alte blocaje sau tipare limitative, disfuncționale sau dezadaptative. Ele există în subconștientul tău, și lucrează subtil asupra ta. Însă fiind SUBconștiente, nu le poți vedea cu mintea ta conștientă. Decât dacă aloci TIMP să faci un EFORT mental intens în acest sens. Iar momentul în care ALEGI acest proces este după ce ai SUFERIT destul. Și ești pregătit să schimbi radical viața ta. Caz în care putem discuta pe tema asta (clic AICI).

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *