DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Eroii din linia întâi și tragedia vieții lor

Eroii

Eroii din linia întâi și tragedia vieții lor

Eroii, ca să devină eroi, mai întâi ucid alți oameni. Că nu poți deveni erou stând în birou! Ci ieșind la LUPTĂ în prima linie. Și înfruntând DUȘMANUL.

Iar eroii se confruntă cu inamicul și îl UCID! Asta e tragedia vieții lor! Să devină ASASINI la comanda superiorilor lor!

Eroii care ucid oameni

Când pornesc la luptă, eroii ȘTIU că se vor confrunta cu INAMICUL. Și că va fi nevoie să UCIDĂ. Ca să nu fie ei omorâți! După principiul clasic: ”Mai bine să plângă mă-ta decât mama”.

Iar inamicul CLASIC e din ALTĂ TABĂRĂ. Mereu a celorlalți. De altă naționalitate, rasă sau religie, după caz. De aia e dușman, că e DIFERIT.

Mai grav e în sistemele totalitare, când inamicul nu e DIFERIT. Ci e din națiunea ta, rasa ta, religia ta! Dar are un defect, că GÂNDEȘTE DIFERIT. De aia trebuie eliminat!

Pentru că poate el deveni un PERICOL pentru tine, prin simplul fapt că GÂNDEȘTE ALTFEL. Și deci te pune în PERICOL cu asta!

Eroii care doar execută ordine

Eroii luptă pentru că li se dă ordin. Iar ORDINUL nu se discută, ci se EXECUTĂ. În orice sistem militarizat. Eroii nu au de unde să știe nici CINE e dușmanul, și nici CUM te pune el în pericol!

Poate fi vecinul tău, vărul tău, fratele sau părintele tău! Nici modul său de GÂNDIRE sau IDEOLOGIA acestuia nu mai contează!

Simplul fapt că RESPIRĂ e deja destul! Consumă aer! Și pune în pericol stabilitatea planetei! Sau probabil că așa A DECIS vreun lider PSIHOPAT!

Și a dat ORDIN să fie eliminat dușmanul! Și atunci ce noroc că există oameni dispuși să facă pe EROII. Care să DISTRUGĂ, fără ezitare, inamicul.

Eroii care trebuie să ucidă la ordin

Uneori, inamicul nu gândește diferit. Nu e din altă tabără. Nici dușmanul tău care să te pună în pericol! E totuși inamic din alte motive!

Poate e prea bătrân, prea bolnav, sau prea puțin rezistent la tratamente. Sau pur și simplu, doar EXISTĂ, și cu asta AGLOMEREAZĂ planeta!

Consumă AERUL, îți consumă OXIGENUL atât de necesar, și cu asta te pune în pericol și mai mare! Iar rolul tău de erou poate fi să îl oprești!

Să nu-l mai lași să RESPIRE. Ca să nu îți mai CONSUME resursa vitală de oxigen! Fără să mai aibă importanță nici nația lui, nici religia, rasa, sau modul de gândire!

Eroii sunt mereu criminali

Însă cei care îi ÎMPING de la spate le spun că sunt EROI. Un titlu de glorie INVENTAT. Menit să le atenueze TRAUMA. Și să le întrețină ILUZIA că CRIMELE LOR sunt utile.

Iar eroii, dacă CRED cu tărie că ucigând alți oameni se salvează pe ei, sau salvează PLANETA, se simt, pe moment, fericiți.

Iar dacă sunt DECORAȚI, apreciați, lăudați, periați, UITĂ. Uită că sunt doar niște simpli CRIMINALI ÎN SERIE. PSIHOPAȚI lipsiți de scrupule care UCID LA COMANDĂ.

Orgoliile lor bolnave, dublate de APLATIZAREA EMOȚIONALĂ, îi face să se creadă IMPORTANȚI pentru moment. Dar nu pentru mult timp.

Eroii plătesc cu vârf și îndesat eroismul lor

Excesul lor de zel nu rămâne nepedepsit. Decorațiile, laudele din presa aservită, și BANII sau alte avantaje MATERIALE de care beneficiază nu le mai pot fi de folos. Nici lor și nici progeniturilor lor!

Ei poartă pe umeri o enormă POVARĂ sufletească. De o greutate uriașă! Un SINDROM DE STRES POSTTRAUMATIC!

Trauma lor este una TRANSGENERAȚIONALĂ. Pe care o plătesc toți urmașii lor, fără excepție. E o cruce imposibil de suportat.

Toate laudele, decorațiile, titlurile sau banii sunt inutile în a le atenua măcar POVARA.

Deoarece FAPTELE LOR strigă mai tare decât VORBELE lăudătorilor propagandei.

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *