DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Frica de risc îți alungă norocul

Frica de risc

Frica de risc îți alungă norocul

Frica de risc este o plagă pentru om. Prințesa care refuză să sărute broaște nu va mai putea salva prințul transformat! Dacă elimini riscurile, îți tai automat și norocul! Creșterea, progresul și succesul sunt construite și pe muncă, dar mai mult țin de noroc, de șansă, de întâmplare! Majoritatea invențiilor care au schimbat lumea au fost descoperite întâmplător, după un uriaș număr de încercări nereușite!

Elimină frica de risc cu orice preț!

Pentru a experimenta, a încerca lucruri noi, și a merge înainte, ai de înfruntat frica de risc. Altfel, vei sta și vei aștepta ca broasca să se transforme în prinț fără ca tu să faci nici un efort! Însă până și povestea explică pe înțelesul fiecărui copil de grădiniță că magia transformării apare doar în urma unor sacrificii! Imaginează-ți cât de greu îi este prințesei să sărute o broască! Și ce sacrificiu mare face ea! Însă este SINGURA cale prin care se poate rupe vraja, stagnarea, încremenirea prințului în stare de broscoi! Doar SACRIFICIUL prințesei, făcut prin sărutul dat broscoiului, poate învinge vraja din poveste! Aproximativ la fel stau lucrurile și în realitate! Doar dacă poți învinge frica de risc, vei reuși să progresezi!

Muncești din greu în loc să socializezi?

La Microsoft, s-a descoperit că întâlnirile întâmplătoare de pe coridor au dus la nașterea mai multor idei noi decât ședințele lungi și plictisitoare! Prin urmare, coridoarele de la Microsoft au pe pereți table pentru scris și markere  asemănătoare celor din sălile de curs! Ideile se nasc adesea întâmplător, și dacă sunt scrise rapid, și apoi DISCUTATE cu alte persoane, ele se pot materializa! Altfel, dacă stai și muncești din greu, intri într-o rutină păguboasă! Începi să funcționezi pe pilot automat, și să îți atenuezi singur propria ta creativitate!

Dialogul elimină frica de risc

Prin dialog cu persoanele POTRIVITE, ia naștere SINERGIA. Acel 1+1=3 sau chiar mult mai mult! Odată depășite temerile, vei fi mai dispus să îți asumi riscuri. Iar dacă riști, începi să greșești. Greșelile fiind principala materie primă din care ia naștere educația autentică, experiențială! Abia după un mare număr de greșeli, vei avea și câte o EXPERIENȚĂ reală, utilă și PRACTICĂ. Singura care te poate ajuta să funcționezi la capacitate maximă!

Cine alimentează frica de risc?

Culmea, tocmai DIALOGUL. Dacă ai ales persoanele nepotrivite pentru a comunica. Frica de risc e contagioasă! Se ia mai ceva ca guturaiul. Și trece doar după multă vreme. După o reală decontaminare, menită să te readucă înapoi cu picioarele pe pământ (o poți încerca AICI). Riscul există, și durerea aferentă greșelilor e reală. Însă fără capacitatea de trece peste ele, vei bate pasul pe loc. Încremenit sub o eternă mască de broscoi. Deși în realitate, erai un prinț de succes căzut în puterea propriilor iluzii și convingeri autolimitative (că vrăjitoarea cea rea nu există în realitate). Adesea, mentalitatea ta învechită poate fi propria ta piedică în calea oricărui progres.

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *