DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Povestea firmei tale face diferența în afaceri!

Povestea firmei tale

Povestea firmei tale face diferența în afaceri!

Povestea firmei tale este mai importantă decât crezi! Este despre vocația și misiunea ta. Despre ce faci tu ca să devii util societății. Adică e viziunea ta asupra modului în care poți fi de folos altor oameni! Din acest motiv, povestea firmei tale este primul element cu care începe activitatea ta. Adesea, este doar un vis! Iar restul activităților se rezumă la a transpune în realitate visul inițial!

Află cum povestea firmei tale devine reală!

Chiar dacă pornește de la un vis, povestea firmei tale este cât se poate de reală! Indică existența unei dorințe. Care pe parcurs se va transforma în plan de afaceri, și apoi într-o firmă de succes! Altă rețetă nu cunosc! Uneori sunt surprins când văd ofertele unor experți de carton care pretind că îți fac ei planul de afaceri, îți vând idei (pe bani grei!) cu produse sau servicii care merg bine, sau îți fac ei singuri, după ideile lor, promovarea firmei tale. Însă dacă lipsește ingredientul principal, adică povestea firmei tale, munca lor e în zadar! Nu are absolut nici o valoare pentru TINE. Ei probabil știu să promoveze, dar nu au ce, decât dacă tu le oferi povestea firmei tale într-o variantă care să-i captiveze, și să o trăiască la o intensitate apropiată de a ta.

Cum transformi un vis în povestea firmei tale?

Pentru ca visul să se transforme și să prindă contur, e nevoie să CREZI în el. Să fii convins că e cât se poate de realist. Și să fii dispus să lucrezi la el. Împreună cu o echipă dispusă să îl TRĂIASCĂ împreună cu tine. Orice altă variantă va fi perdantă. Singur nu le poți face pe toate. Iar un expert din exterior te va taxa pe munca sa, pe orele sale, și nu pe intensitatea la care el ALEGE să trăiască visul TĂU! Așa că detașarea lui emoțională va duce la grave erori de percepție. Automat la un marketing diferit de ceea ce visezi tu! Doar implicarea emoțională și trăirea visului tău va determina alte persoane să îți poată fi utile!

Transpune în fapte povestea firmei tale!

Odată ce ai un vis în care crezi, și povestea firmei tale este bine conturată, mai ai nevoie de un plan bine definit pe care să îl urmezi pentru a MATERIALIZA visul tău. Te vei ține de el numai dacă ai deplină ÎNCREDERE în povestea firmei tale. Credința astfel generată va alimenta determinarea și motivarea ta. Vei fi astfel capabil să treci peste greutățile de început. Orientat de același plan bine definit, pe care povestea firmei tale în descrie în amănunt. Orice companie de succes a procedat așa. Iar falimentul (demonstrat statistic) a 90% din firmele începătoare ERA PREVIZIBIL, deoarece le lipsea ÎNCREDEREA în povestea firmei lor!

Scrie acum povestea firmei tale!

Dacă nu ai mulți bani, nu ai studii de management și nici abilități speciale ca om de afaceri, dar ești capabil să visezi și să scrii ACUM povestea firmei tale, prevăd că deja ai mari șanse de succes! Este esența a ceea ce are nevoie un antreprenor adevărat! Un nivel de inteligență cel puțin mediu, un vis bine conturat și credința neclintită că îl poți materializa sunt ingredientele de bază. Restul sunt condimente pe care le poți primi din exterior dacă știi de unde și cum să le ceri. Însă ca la bucătărie, componentele unei rețete de succes mai necesită și arta bucătarului de a le prepara. Aici te pot ghida, orienta și încuraja. Orice rețetă bine scrisă, inclusiv povestea firmei tale, se poate MATERIALIZA cu succes dacă ești atent ghidat de un expert. E nevoie doar să CERI asta, cu un simplu click AICI.

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *