DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Povestea ta e mai importantă decât tine!

Povestea ta

Povestea ta e mai importantă decât tine!

Povestea ta va alege locul pe care tu îl vei ocupa în societate! Adesea, e mult mai importantă decât tine! Ea va decide modul în care ești perceput de cei din jur. Inclusiv, sau mai ales, poziția ta socială! Realitatea nu contează, ci percepția celor din jurul tău despre tine! Exemple cunoaștem cu toții. E plin de indivizi cu diplome și masterate, sau alte podoabe sociale, dar fără bani și fără succes! La polul opus, sunt cei de succes, care adesea nu au studii superioare. Însă se pricep pur și simplu să fascineze oamenii. Să-i ajute în diverse moduri să crească, să se dezvolte, să-și atingă scopurile!

Cu ce ești tu de folos altora?

Pe cei mai mulți oameni nu-i interesează ce știi tu, ce poți face sau ce hârtii ai strâns. Astea sunt problemele TALE, nu nale lor! Singurul lucru real de care oamenilor le pasă este CE CÂȘTIGĂ EI dacă interacționează cu tine. Și e normal să fie așa! Dacă merg la medic, puțin îmi pasă de titlurile lui. Tot ce îmi doresc e ca el să mă vindece! Restul e apă de ploaie! Iar legendele care circulă despre el sunt cele care ne întrețin credința în capacitatea lui de vindecare. Iar această credință pozitivă (placebo) a fost dovedită ca fiind tot atât de importantă în procesul de (auto)vindecare ca și medicamentele prescrise! Convingerea că tratamentul îmi va folosi mă poate vindeca!

Povestea ta și imaginea ta de sine

Povestea ta de succes există uneori. Însă important e modul în care tu te vezi în ea! Dacă ai o stimă de sine redusă, îți va fi jenă să spui și altora povestea ta! Ba chiar o vei ascunde, deoarece trăiești cu convingerea că nu meriți mai mult! Iar convingerea ta limitativă te va împiedica pe tine să fii… tu însuți! Realitatea nu contează atât de mult, pe cât contează percepția ta asupra ei! Dacă tu te vezi sărac și nepriceput, așa vei deveni, indiferent de cum ești în realitate! Iar dacă te vezi capabil și focusat pe tine, vei crește!

Povestea ta poate fi împărtășită!

Dacă ai reușit să scapi de blocaje, și ai curajul să spui și altora cine ești, ce faci și cum îi poți ajuta, vei avea succes! Mesajul tău va ajunge la destinație, și multă lume va dori să BENEFICIEZE de sprijinul tău, indiferent că faci mobilă, agricultură sau sport! Faptul că poți fi UTIL cuiva, te obligă practic să COMUNICI asta celor care pot eventual beneficia de oferta ta! Dacă taci, și aștepți ca ALȚII să vorbească despre VIZIUNEA TA, vei fi dezamăgit. În cel mai buncaz vor lăuda rezultatele obținute de EI cu sprijinul tău. Însă rareori te vor descrie pe tine și viziunea ta!

Frica de a-ți spune povestea

Ai trăit, fie tu, fie doar părinții tăi, într-un sistem în care a tăcea era vital pentru supraviețuire. Încă porți, adânc imprimat în genele tale, acel tipar de victimă incapabilă să se aprecieze. O modestie falsă, născută din frica de a ieși în evidență! Oamenii șterși, lipsiți de vizibilitate, obedienți, erau considerați utili. Și folosiți la maximum. Iar cei curajoși, proactivi, cu un cuvânt de spus și opinii proprii, erau, sau deveneau cu ușurință dușmanii regimului dictatorial. Astfel că tăcerea a devenit o modă, și a-ți spune deschis povestea, un curaj nebun. Azi, lucrurile se schimbă radical și rapid. Nu și mentalitățile tale. Ai rămas ancorat în trecut! În altă lume! O lume în care până și povestea ta era interzisă!

Povestea ta e despre ce oferi tu altora!

Povestea ta nu e neapărat despre tine. Cât despre modul în care poți fi tu de folos altora. Lor nu le pasă de tine, de mărunta ta persoană, ci de BENEFICIILE pe care ei le pot primi dacă vin la tine. Crezi că e nevoie de vreun talent special să spui povestea ta? Sau doar de curajul de a vorbi liber? Simplu fapt că exprimi ceea ce simți, deschis și sincer, ar putea fi mai mult decât suficient! Eu asta fac în fiecare articol pe care îl scriu. Comunic, și vă povestesc vouă despre cei mai mari dușmani ai voștri. Nu mă refer la condițiile d emediu sau la dușmanii exterori vouă. Ci mai degrabă la dușmanii interiori, din propria voastră minte. La bloajele, prejudecățile și tiparele limitative de acolo. Iar oferta mea e să vă dau unele repere despre cum puteți voi singuri să luptați împotriva lor. Asta mă pricep să fac, și asta vă ofer, începând de la prima discuție online, care este absolut GRATUITĂ  dacă este programată atent (click AICI).

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *