DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Starea de observator este secretul libertăţii

starea de observator

Starea de observator este secretul libertăţii

A intra în starea de observator e simplu. Doar că rareori o facem. Iar când o facem, începem să vedem lucrurile mai bine. Capacitatea ta de a-ţi concentra atenţia pe un scop sau un obiectiv bine definit te poate transforma rapid dintr-o persoană reactivă, superficială şi neglijentă, într-un observator autentic!

Starea de observator  necesită timp!

Însă cine are timp să observe lucrurile cu atenţie? Atenţia ta este o resursă preţioasă. O economiseşti la maximum. Este deja oferită cu dedicaţie celor prioritari. Mai nou, slujba ta este prioritară. Cu cât frica ta de a o pierde e mai mare, cu atât îi vei dedica mai mult din resursa ta de atenţie. Până la nivelul la care ocupaţia ta te acaparează total. Iar tu ai devenit sclavul ei. Consumi toată energia ta, şi întreaga ta atenţie e dedicată serviciului. Îţi vinzi pentru bani mărunţi libertatea.

Starea de observator implică folosirea energiei tale

Slujba ta îţi mănâncă tot timpul, dar şi energia care îţi permite să fii atent. Adică să şi gândeşti liber. Incapacitatea ta de a face un efort mental coerent, de a gândi, de a concentra atenţia ta pe lucrurile care contează cu adevărat, te-a făcut incapabil să mai intri în starea de observator. Acum eşti în starea de observat, supravegheat, ghidat, sau chiar teleghidat. Spre atingerea scopurilor altora. Scopuri complet străine ţie. Fără nici o legătură cu viaţa ta.

Starea de observator este o setare mentală!

Este o construcţie care îţi aparţine în totalitate. O vibraţie potrivită fenomenului gândirii. Gândire care are prostul obicei să se oprească atunci când te grăbeşti, când nu ai timp, când eşti superficial sau când eşti în starea nepotrivită exercitării ei! Cu alte cuvinte, degeaba eşti raţional ca şi construcţie, dacă starea ta de moment nu permite folosirea raţiunii tale! Degeaba am un automobil luxos, dacă pompa de benzină este defectă, şi nu poate alimenta motorul cu sute de cai putere! Valoarea automobilului se păstrează, puterea motorului e aceeaşi, doar starea de moment este nepotrivită, şi nu permite utilizarea lui!

Starea de observator poate fi înlocuită

Când nu eşti în starea de observator poţi intra într-o altă stare. De orbire parţială, de inerţie, de blocaj mental, de superficialitate, de indolenţă, de incapacitate de a reacţiona. Stările tale pot fi diferite. Însă numai starea de observator este cea care îţi deschide mintea. Şi care îţi permite să-ţi foloseşti raţiunea. Sau să observi realitatea cât mai obiectiv. Fără distorsionările aferente manipulărilor societăţii în care trăim. Cu alte cuvinte, eşti raţional, logic, inteligent şi eficient doar dacă devii capabil să petreci timp şi să faci eforturi mentale în starea de observator! Orice altă stare te apropie de disfuncţionalitate, de distorsionarea realităţii, de delir, de halucinaţie, de reacţii negândite, animalice, instinctuale, automatizate! Le trăieşti din plin, zi de zi, deoarece nu găseşti TIMP sau DISPOZIŢIE pentru a accesa starea de observator. Singura stare cu adevărat lucidă care te mai ancorează cât de cât la realitate.

Starea de observator te face să vezi

Starea de observator opreşte orbirea temporară în care te-au dresat să stai. Orice altă stare te împiedică să vezi lucrurile clar. Prin deturnarea atenţiei tale de la lucrurile importante pentru tine spre detaliile lipsite de substanţă. Orice privire mutată de pe lucrurile care contează cu adevărat, şi redirecţionată spre scopurile străine ţie, te face sclav! Manipularea prin informaţie, prin supraaglomerare şi prin abaterea atenţiei tale de face orb! Aşa cum spunea un expert în hipnoză colectivă: Dacă te pot determina să îţi concentrezi total atenţia ta pe un mic obiect din mâna mea, nu vei simţi imediat durerea nici dacă între timp îţi tai un deget!

Starea de observator e puterea ta interioară

Capacitatea ta de a accesa starea de observator la simpla dorinţă te face stăpân pe puterea ta interioară. Abia atunci poţi reveni la ea când doreşti, şi poţi aloca timp propriei tale persoane, şi mai ales propriilor tale interese. Pe care vei începe să le pui pe primul loc. Prea mult te-a preocupat bunăstarea altora. Până la nivelul la care ai ales să neglijezi tot mai des starea ta interioară! E momentul să schimbi ceva cât mai repede. Momentul în care poţi alege să te ghidez, personal, pas cu pas, ca să îţi redobândeşti puterea ta interioară.

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *