DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Vrei să îți răspund la ÎNTREBĂRI?

Iti place independenta?

Vrei să îți răspund la ÎNTREBĂRI?

Majoritatea clienților care apelează la mine îmi cer doar să le răspund la întrebări. Au convingerea că problemele lor sunt mărunte, și că un simplu răspuns din partea unui specialist le poate rezolva!

Predomină dificultățile de comunicare în cuplu, la serviciu sau cele dintre generații. Toate au adesea un substrat profund, și origine destul de veche. Astfel că necesită o muncă sistematică, pe durata mai multor săptămâni sau chiar luni.

Chiar și la prima discuție, de cunoaștere reciprocă, pe care o ofer gratuit oricui o solicită, apar imediat unele indicii clare care arată că este loc de mai bine. Măștile sociale cad, iar mecanismul de protecție care ne asigură că suntem OK începe să accepte că este loc de mai bine. Frica de etichete, de a fi judecat, de a se simți jenat, toate dispar ca prin minune. Apare în schimb curajul de a investiga mai profund cauzele conflictelor. Și ia naștere imediat dorința de a învăța modalități eficiente de rezolvare a lor.

Fiecare client realizează treptat că prejudecățile lui învechite, și blocajele mentale vechi de zeci de ani, nu aduc nici un folos. Și că renunțarea la ele este calea spre eliberarea stresului.

Dorința de a fi politicos, de a nu supăra alte persoane, de a nu deranja, erau tipare dobândite, care odată asimilate pot să îți facă rău. Să te transforme uneori în preș pentru cei mai agresivi. Care îți pot sesiza slăbiciunile, și pot să profite de ele, fără să-ți dea posibilitatea să mai spui ceva.

Odată învățată comunicarea asertivă, are loc o schimbare radicală în viața ta. Ai descoperit cum este să vorbești de la egal la egal cu fiecare persoană, fără să te lași devalorizat, intimidat sau defavorizat. Agresivitatea altora sau capacitatea lor de a te manipula își pot găsi răspunsul în noul tău mod de gândire. Acum poți să înveți cum să le faci față!

O simplă întrebare naște alta, și alta, și eu în loc să răspund, pun și eu mai multe întrebări. Iar răspunsurile vin. Pur și simplu vin din interior, din mintea ta subconștientă, și te copleșesc. E bine să le permiți să vină, să le inviți să iasă la suprafață, și ele vor veni de la sine. Este momentul cheie al trezirii, în care adevărata ta față iese la iveală, și masca socială devine inutilă. Acum ești autentic, original. Ești chiar tu. Fără povara prejudecăților sau blocajelor mentale.

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *