DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

7 motive pentru care oamenii merg la astrolog și nu la psiholog

astrolog

7 motive pentru care oamenii merg la astrolog și nu la psiholog

Astrolog înseamnă cititor în stele. Azi, în România, astrologul are succes incomparabil mai mare decât psihologul! Iar primul motiv este PREJUDECATA larg răspândită că la psiholog merg doar cei cu probleme psihice. Pe când la astrolog poate merge oricine fără jenă! E normal să vrei să-ți cunoști viitorul J

Astrologul apare la TV toată ziua, e liber să facă asta oricând! În timp ce psihologul, săracul, are mari rețineri, deoarece pentru a face declarații publice trebuie să ceară acordul scris al colegiului, formalitate birocratică destul de complexă și de lungă durată. Prin urmare, un astrolog va fi mult mai liber, mai VIZIBIL, mai accesibil, mai cunoscut. Iar apelarea la el pare a fi ceva obișnuit, normal, la ordinea zilei. (Doar pare!)

Al doilea motiv este că un astrolog va VEDEA viitorul în stele, semne exterioare, și nicidecum nu în INTERIOR, cum face psihologul. Pentru client e muuuult mai comod să ASCUNDĂ, să reprime sentimente, să dosească gunoiul sub covor. Provocând mai bine un astrolog să descopere, să ghicească el problema. La psiholog, există riscul să ți se pună întrebări incomode, și să fii observat chiar tu, ca persoană. Deci e mult mai comod, mai puțin intruziv, să te ASCUNZI, și să nu permiți să se vadă nimic sub MASCA ta socială. Psihologul e expert în a privi sub ea, pe când astrologul va privi spre stele! Clientul se simte mai comod când poate să rămână ascuns în carapacea sa.

Al treilea motiv este că la psiholog vorbești adesea despre trecut. Un trecut deja cunoscut, neplăcut și nedorit, și mai ales imposibil de schimbat. Iar EVOCAREA sa e adesea o reluare, o retrăire incomodă a stărilor și emoțiilor negative de atunci. În schimb orice astrolog va vorbi doar despre VIITOR. Un viitor incert, iluzoriu, dar diferit de prezent. O modalitate excelentă de a evita PREZENTUL, singurul moment cu adevărat real. Iar evadarea în trecut, sau derapajul spre un viitor incert, pot fi, ambele, modalități incredibil de eficiente de a FUGI DE PREZENT. Un prezent incomod, pe care ne temem să îl vedem așa cum e.

Al patrulea motiv este că la astrolog mergi doar o dată. Nu te va chema, ca și psihologul, la ședințe săptămânale. Un PROCES sistematic de dezvoltare personală necesită timp, efort și cheltuieli, însă o ședință la astrolog e SUPERFICIALĂ. La fel ca și comportamentul celor care o preferă. NU implică nici un efort, nici o responsabilitate, iar cheltuiala e de moment. Mergi o dată și gata! Trece repede, specific proceselor superficiale, lipsite de implicare emoțională autentică.

Al cincilea motiv e că astrologul nu îți dă teme. Nici responsabilități suplimentare. Mai mult, validează incompetența ta! Te va asigura că eșecurile tale, greutățile și incompetența ta au o cauză EXTERNĂ, și NU EȘTI TU DE VINĂ. Orice responsabilitate PERSONALĂ îți va fi atenuată! Va fi luată de la client și aruncată în cârca… altora. Inclusiv a stelelor, vinovate chiar ele însele pentru nerealizările… tale! Nimic mai încurajator decât de a arunca pisica moartă peste gard, la vecini, sau chiar mai departe, pe alte planete! În timp ce psihologul te va determina să ACCEPȚI, mai devreme sau mai târziu, că ești într-o foarte mare măsură RESPONSABIL pentru viața ta și pentru modul în care tu ALEGI să ți-o administrezi! Cââââh!

Al șaselea motiv este că te pasionează enigmele. Există o curiozitate, o dorință incontrolabilă de a investiga necunoscutul. Mult mai incitantă decât eventuala perspectivă de a naviga prin traumele trecutului tău, pe care deja LE CUNOȘTI. Mai ales că experiențele tale nu au fost din cele mai plăcute! Așa că e mult mai bine să cercetezi ceea ce încă nu cunoști! Alimentând iluzia că poate viitorul va fi mai bun decât trecutul.

Al șaptelea motiv pentru care un astrolog te atrage este tiparul tău de personalitate. Căutăm oameni asemănători cu ceea ce deja suntem. Dacă suntem autentici, vom prefera psihologul, cu setea lui de a observa, studia și descoperi cât mai exact realitatea obiectivă din PREZENT. Însă dacă preferăm EVITAREA, NEGAREA și păstrarea unei MAȘTI SOCIALE, vom căuta o persoană la fel de evitantă, la fel de alunecoasă, și la fel de lipsită de autenticitate ca și noi. Iar aici, orice astrolog ne va oglindi așteptările, și se va purta exact așa cum avem nevoie! Va evita să te vadă pe tine, și va fugi DEPARTE de adevăr, de realitatea obiectivă. Undeva între stele, la mii de ani lumină. Fapt care te va face să te simți, pe moment, mai confortabil. Pentru că poți păstra reprimările tale ascunse sub covor.

Și tu vei prefera un astrolog?

Nu alegi astrologul ca expert, ci alegi un tipar de comportament, de personalitate, cu care tu REZONEZI. Cu care ai în comun modul de a VEDEA lucrurile, de a observa problemele și a căuta soluțiile care ți se potrivesc! În funcțiile de LOCUL în care cauți, vei găsi și REZULTATELE care ți se vor potrivi ca o mănușă. Nivelul tău de sinceritate, integritate și autenticitate se va reflecta în nivelul ghidului spiritual cu care tu ALEGI să te consulți, să lucrezi asupra ta, să evoluezi.

Din păcate eu nu mă pricep deloc la astrologie! Așa că tot ce îți pot oferi este doar un proces îndelungat, personalizat, unic, meticulos, de dezvoltare personală, interioară, emoțională și socială. Care necesită multă implicare din partea ta, destul efort, timp și chiar un oarecare efort financiar. Dacă ai nivelul necesar de integritate, sinceritate și autenticitate necesar și curajul de a porni la drum, hai să discutăm! Prima discuție, online sau la telefon, nu te costă absolut nimic! O poți cere cu un clic AICI!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *