DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

De ce numai soluțiile personalizate duc la rezultate?

soluțiile personalizate

De ce numai soluțiile personalizate duc la rezultate?

Soluțiile personalizate fac diferența. Spre deosebire de cele generale, care ți se pot potrivi uneori, iar alteori nu. Arta e să le deosebești. E ca în medicină. Orice farmacist cu experiență își poate recomanda un medicament destinat tratării unei boli, însă numai medicul poate decide dacă acesta ți se potrivește ȚIE. Un medic bun va evalua starea ta de sănătate ÎNAINTE de a recomanda un tratament. Astfel că îți va oferi soluțiile personalizate care ți se potrivesc ție, în acest moment.

Diferența dintre soluțiile personalizate și panaceul universal

Căutând pe internet, vei găsi multe soluții. Unele s-au potrivit CUIVA, CÂNDVA. Lucru care nu garantează că i se vor potrivi ALTCUIVA, în ALT MOMENT. Însă noi reacționăm adesea la exemple. Dacă la X i se potrivește, neapărat trebuie să mi se potrivească și mie! Dacă medicamentul cutare a vindecat boala lui X, înseamnă că trebuie să-l iau și eu, dacă problema mea este ASEMĂNĂTOARE. Se omite esențialul: Că suntem diferiți, avem necesități diferite, și avem nevoie de soluțiile personalizate care ni se potrivesc doar nouă! A copia, a imita, a generaliza și a crede că suntem la fel e contraproductiv.

Tu cum cauți soluțiile personalizate care ți se potrivesc?

Pentru a găsi soluțiile personalizate optime, este nevoie de CUNOAȘTERE. De investigare atentă a problemei. Și de adaptare la o situație existentă. Sau la nevoile unei persoane, la un anumit moment. Iar aceste VARIABILE trebuie OBSERVATE atent. Pentru a se EVALUA nevoile reale, în funcție de situație! Astfel, se ADAPTEAZĂ soluțiile personalizate la o persoană, la o conjunctură, la o nevoie. Așa cum și pentru a te încălța, e nevoie de o scurtă analiză a temperaturii exterioare, a terenului pe care vei merge, și a duratei deplasării. În funcție de aceste VARIABILE, vei lua o DECIZIE adaptată situației și necesităților tale de moment!

Arta de a focaliza atenția ta pe soluțiile personalizate

Adesea, luăm deciziile la întâmplare. Sau pe baza unor prime informații, destul de superficiale. Intuim rapid necesarul, și ignorăm analiza critică a minții cu privire la adevăratele noastre necesități! Astfel, alegem adesea soluțiile nepotrivite. Iar EFORTUL de a descoperi soluțiile personalizate este, pe moment, economisit. Cu consecințe pe termen mediu și lung! E chstie de ALEGERE. Adică de a lua DECIZIA potrivită, adaptată persoanei tale și momentului prezent! Dacă în trecut ceva ți s-a potrivit, nu înseamnă că și azi va fi la fel! Iar dacă nu ți s-a potrivit ceva, azi ar putea fi soluția ideală! În loc să rămâi la nivel de experiență (plăcută sau neplăcută), e bine să treci la analiza critică a situației din ACEST MOMENT! Care poate fi diferită. Având astfel nevoie de soluțiile personalizate ADAPTATE acestui moment!

Alocă timp și efort momentului prezent!

Deciziile bune se iau după o analiză atentă a mai multor factori. Intuiția, experiența sau clișeele mentale sunt utile uneori doar la economisirea efortului de gândire. Însă lucrurile importante necesită TIMP alocat unui EFORT de gândire! A lăsa la voia întâmplării deciziile importante înseamnă a paria pe noroc! Asumarea unor riscuri înseamnă loterie, dacă refuzi să aloci timp pentru a le evalua cât mai corect! Rolul meu este să te determin să faci un efort în acest sens. Folosind TIMPUL ca resursă, pentru a te focaliza pe lucrurile CARE CONTEAZĂ pentru TINE. Ignorând, totodată, balastul informațional care te copleșește.

Pașii necesari pentru a găsi soluțiile personalizate

Acești pași simpli sunt la îndemâna oricui. Mai întâi, identifică problemele cu care te confrunți. Acceptă-le cu sinceritate. Apoi, gândește-te la soluțiile personalizate care ți se potrivesc. Fie că le-ai găsit, fie că nu, ele pot fi evaluate, filtrate, eliminate sau, după caz, adoptate. Discută aceste soluții și variantele lor cu o persoană competentă, care te poate ghida profesional. Evitând să le dezbați cu prietenii, familia sau persoanele apropiate care te vor descuraja deoarece nu au competențe pentru a discuta și evalua corect soluțiile tale. În final, vom putea alege ALEGE doar variantele cele mai realiste, personalizate, adaptate nevoilor tale din momentul prezent. Hai să vorbim despre asta ONLINE (clic AICI)!

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *