DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Descoperă acum cine este cel mai bun prieten al tău

Cel mai bun prieten al tău

Descoperă acum cine este cel mai bun prieten al tău

Cel mai bun prieten al tău ești tu. Sau mai exact, ar fi bine să fie așa! Altfel, te vei baza mai mult pe ALȚII, și vei fi mereu dezamăgit! Problema reală constă în AȘTEPTĂRILE tale nerealiste! Sau în CONVINGEREA ta dezadaptativă care te determină să crezi mai mult în alte persoane decât în TINE!

Cel mai bun prieten al tău te poate dezamăgi!

Orice prieten vei avea, se poate schimba. Opțiunile sale sunt flexibile, și interesele sale se pot oricând modifica! Orice om REALIST acceptă acest adevăr simplu și clar!

A te baza în totalitate pe altcineva e o opțiune. Dar nu cea mai inspirată! E chestie de TIMP ca să se întâmple ceva. Și lucrurile să se schimbe! Viața seamănă mai degrabă cu un râu, care curge continuu. Nicidecum cu un lac.

La baza convingerilor tale se află copilăria ta. Când erai bebe, erai complet dependent de mama. Iar această dependență a durat multă vreme. Iar ca adult, ai un sentiment plăcut când ALTĂ PERSOANĂ tinde să preia propriile tale RESPONSABILITĂȚI!

Însă nimeni nu îți oferă GARANȚIA că dacă cineva te ajută ACUM, va face asta pentru tot restul vieții tale! Și nimeni nu are față de tine această datorie! Însă e posibil ca tu să-ți fi format deja această impresie. Și să ai AȘTEPTĂRI (nerealiste) în acest sens.

Cel mai bun prieten al tău poți fi chiar tu!

Ca adult, știi deja că ai multe RESPONSABILITĂȚI. Mai ales cele care privesc VIAȚA TA. Și dacă cineva te ajută, e ceva TEMPORAR! E chestiune de TIMP ca lucrurile să se schimbe!

Responsabilitatea vieții TALE îți revine doar ȚIE. Ceilalți te pot sprijini, poți coopera cu ei, dar nu le poți delega lor toate responsabilitățile tale. Oricât de mult ți-ai dori asta!

Datoria ta este să te maturizezi emoțional. Și să devii capabil să te bazezi PE TINE. Vei fi capabil să CERI sprijinul altor persoane oricând ai nevoie, dar fără să te bazezi în totalitate pe acestea!

Cel mai bun prieten al tău se cere descoperit!

Vei descoperi relativ târziu asta. După nenumărate eșecuri. Când oamenii în care ai avut încredere te-au trădat, te-au dezamăgit sau părăsit. Însă așa e bine să se întâmple lucrurile.

Doar durerea abandonului lor te va face să te trezești. Și să CONȘTIENTIZEZI cu adevărat că ai de DESCOPERIT cine e cu adevărat cel mai bun prieten al tău. Ești chiar TU!

Principala problemă e că nu acorzi destulă importanță… persoanei TALE! Te devalorizezi, te respingi sau te critici în exces! Dacă ai face asta cu altă persoană, precis ai răni-o!

Însă tu ALEGI să te rănești pe TINE! Dacă critic ALTĂ persoană, ea va reacționa, și probabil că vor fi consecințe. De care te temi! Așa că ALEGI, inconștient, să te critici DOAR PE TINE!

TU ești singura persoană care îți va permite ȚIE să o rănești, să o agresezi, și să o devalorizezi oricât de tare, fără să reacționeze impulsiv, imediat și foarte urât!

Cel mai bun prieten al tău se cere valorizat!

Odată ce ai descoperit ce important ești TU pentru TINE, sunt unele șanse să revizuiești acțiunile tale. Și să începi să te respecți cu adevărat. Să îți oferi mai mult decât până acum!

În loc să faci eforturi să intri în grațiile șefilor, muncind peste program, până la epuizare, mai bine te orientezi pe nevoile TALE. Și îți oferi luxul de a te odihni, relaxa și menaja pe TINE!

Dacă alegi să fii CENTRAT pe propria TA persoană, vei înțelege că ai nevoie de valorizare din partea TA! De respect, și de grijă față de corpul și sufletul TĂU.

Apoi, vei începe să îți oferi exact ceea ce sufletul îți cere. E calea spre echilibru sufletesc. Și e singura! Orice altă variantă duce la suferință.

Cel mai bun prieten al tău se descoperă prin sinceritate

Adevărul te va elibera, dacă ești capabil să îl ACCEPȚI. Așa cum este el. Uneori incomod, jenant sau deranjant. Însă adesea FUGIM de adevăr. Sau ne lipsește CURAJUL să îl recunoaștem.

Rolul meu e să discut cu tine despre… TINE (clic aici ca să ceri o discuție online absolut gratuită). Și să te determin să îți acorzi chiar ȚIE importanța pe care o ai pentru TINE! Vei descoperi că asta este elementul esențial din educația ta!

Mult mai relevant decât școala, menită să te școlarizeze doar profesional sau informațional! Fără a se axa deloc pe EMOȚIONAL. Iar deficitul de echilibru emoțional poate compromite totul. Inclusiv partea profesională!

Vestea bună e că tranziția se face foarte rapid. Odată ACCEPTATĂ problema, începi să o și VEZI. Moment în care te pui pe treabă ca să o REZOLVI în mod practic.

Imediat ce ATENȚIA ta este orientată corect, spre căutarea de SOLUȚII, problemele tale dispar sau se atenuează în scurtă vreme. Deoarece apar unele REZULTATE de-a dreptul interesante.

Dacă ești CURIOS, și ai resursa de CURAJ să treci la ACȚIUNE CONCRETĂ, te invit la o primă discuție online sau la telefon, pe care ți-o ofer GRATUIT – clic aici.

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *