Preia controlul vieţii tale! Recapătă-ţi puterea interioară!

Care sunt provocările din viaţa ta? Reuşeşti oare să te descurci mulţumitor?

Dacă nu, hai să vorbim!

Înscrie-te la ședința gratuită şi stabilim împreună o zi şi o oră potrivită când putem discuta circa 50-60 de minute, gratuit, pe Skype, Facebook sau telefon, despre grijile, neliniştile, nelămuririle, întrebările sau problemele tale existenţiale.


100% Siguranță. Îți vom păstra informațiile confidențiale.


Dar mai ales despre modul în care putem, împreună, folosi eficient resursele tale pentru a găsi soluţii constructive.

Voi răspunde la toate întrebările tale. Şi îţi voi da detalii despre unele modurile simple, dar eficiente, şi despre câteva metode practice de psihologie aplicată pe care le poţi folosi oricând şi tu pentru:

  • a-ţi schimba viaţa în bine
  • a învinge stresul
  • a depăşi mai uşor stările negative sau conflictuale
  • a gândi pozitiv, şi a genera stări de calm şi relaxare
  • a relaţiona mai eficient cu cei din jur!

Fac asta pentru că vocaţia mea este de a te ajuta. De a ghida oamenii să iasă din Matrix-ul vieţii de zi cu zi, al grabei, al stresului, şi al supraaglomerării cu informaţie. Şi a regăsi o viaţă simplă, dar plină de bunăstare şi de satisfacţii sufleteşti. Ca să-şi poată atinge obiectivele, şi trăi visele.


100% Siguranță. Îți vom păstra informațiile confidențiale.


Într-o discuţie simplă, amicală, neprotocolară, gratuită, de cunoaştere reciprocă, putem stabili obiectivele, provocările şi scopurile din viaţa ta. Asupra cărora să te poţi concentra cu mai multă claritate. Ca să recunoşti şi să elimini blocajele mentale care te-au deturnat de la misiunea vieţii tale.

Vei putea decide imediat, în cunoştinţă de cauză, dacă doreşti să parcurgi împreună cu mine un proces mai amplu de dezvoltare personală. Să înveţi tehnici şi metode practice de psihologie aplicată, de hipnoză, sau programare neuro-lingvistică – NLP.

Mai mult, vei beneficia de filme educative, articole despre dezvoltare personală, cărţi, şi multe alte resurse, deosebit de valoroase, care pot să îţi asigure, în timp, o bunăstare materială şi sufletească.


100% Siguranță. Îți vom păstra informațiile confidențiale.