DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Despre

Povestea mea

Sunt în primul rând om. Am trecut și eu prin ce treci tu acum, am avut și eu momente de îndoială, de neclaritate, de confuzie. Pe care am învățat, pas cu pas, să le depășesc. Să mă adaptez continuu la jocul numit viață. Am descoperit, treptat că pot face lucrurile să se miște în favoarea mea, că sunt capabil să gestionez situațiile neplăcute, și mai ales că sunt pe deplin responsabil de mine și de viața mea.

Că pot să fiu mai bun, mai bine pregătit, mai fericit, mai împlinit. Apoi, am decis să ofer tuturor celor care doresc, cheia de acces la sufletul lor, la emoțiile lor pozitive, la fericirea lor. Să lupt pentru eliberarea din capcanele propriilor blocaje mentale și a dresajului social la care au fost supuși cât mai mulți concetățeni.

Istoric profesional

Sunt licențiat în psihologie, dar am ales să nu profesez ca și psiholog clinician. Nu mă interesează diagnosticul exact, sau patologia vreunui client. Sunt orientat spre partea pozitivă din fiecare persoană, pe resursele interioare încă nedescoperite, pe găsirea soluțiilor optime, și a variantelor de colaborare benefice pentru fiecare client al meu.

Profesez ca și trainer, life coach și consilier pentru dezvoltare personală, și sunt focusat pe cooperarea cu fiecare client, pentru atingerea armonioasă a scopurilor și obectivelor sale.

Mă pregătesc continuu, și sunt în formare ca psihoterapeut în TERAPII SCURTE, COLABORATIVE, ORIENTATE SPRE RESURSE ȘI SOLUȚII. Predau cursuri la nivel avansat de dezvoltare personală, programare neuro-lingvistică (NLP) și hipnoză.

Viziunea mea

În viziunea mea, cel mai important este ca tu să fii liber, și stăpân asupra propriului tău destin! Și pentru a reuși să te eliberezi de capcanele trecutului, de dresajul social la care ai fost supus, și de blocajele mentale sau tiparele mentale dezadaptative, ai nevoie de o nouă perspectivă asupra propriei tale vieți.

Ai nevoie de metode practice, și de tehnici simple, dar eficiente, de psihologie aplicată, prin care să reușești să accesezi resursele TALE interioare, latente, din mintea ta subconștientă. Care odată scoase la lumină și folosite în mod corespunzător, devin sursa puterii și a bunăstării tale. Tot ce ai de făcut e efortul de a le descoperi și a le activa.