DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Servicii

Consiliere pentru dezvoltare personală

Ședințe individuale a câte 1-2 ore, în cadrul cărora vei descoperi cine ești, ce îți dorești cu adevărat de la viață, și care sunt resursele tale reale, obiectivele tale, potențialul tău latent, și scopurile din viața ta. Apoi, vei învăța, pas cu pas, cum să depășești propriile condiționări, blocaje mentale, ezitări, care stau în calea viselor și scopurilor tale.

Vei înţelege mai bine stările prin care treci, motivele pentru care ai ezitări, și cauzele ascunse ale problemelor pe care dorești să le depășești. Vei accesa mai ușor propria bunăstare și armonie. Iar investiția ta bănească în ședințele de consiliere poate deveni, cu sprijinul tău, cea mai valoroasă resursă a vieții tale!

Consiliere profesională și vocațională

Vei obține mai multă claritate, și vei fi capabil să iei decizii corecte, optime pentru fiecare situație sau persoană în parte. Vei ști cum să gestionezi corect și armonios relația ta cu unele persoane dificile, indiferent de poziția lor: colegi, șefi, sau rude apropiate. Vei descoperi unele aptitudini de care nu erai conștient, și vei găsi curajul să le valorifici eficient, să le transformi în bani.

Vei face alegeri corecte privind cariera ta profesională, și vei deschide propria afacere ghidat treptat spre scopurile tale. Investiția ta financiară în pregătirea ta îți va fi returnată probabil de peste 10-20 de ori în mai puțin de doi ani!

Business coaching

Tehnici avansate de marketing, vânzări, comunicare eficientă, gestionarea conflictelor, recrutare personal, delegare sarcini, programare neurolingvistică (NLP) și hipnoză - pentru antreprenori și managerii de vânzări.

Pe o piață tot mai competitivă, din care dispar zilnic unele firme, diferența de claritate în ceea ce privește personalul unei societăți comerciale este cea care determină cine sunt cei cu adevărat competitivi, care vor rămâne pe piață. Iar rata profitului este direct proporțională cu gradul de pregatire psihologic al echipei manageriale și al forțelor de vânzare. Pot să vă ofer la ora actuală cel mai bun raport calitate/preț la nivel mondial!


Orar

Selecteaza o casuta ca aceasta si vezi orele disponibile la care te poti programa pentru o sedinta gratuita.

Dupa ce te-ai hotarat cand vrei sa fie sedinta » trimite-mi un mesaj.

[APPOINTMENT_CALENDAR_FORM_WILL_APPEAR_HERE]


Preturi

Poate nu sunt cel mai ieftin, dar sunt printre cei mai buni!

Prima ședință – GRATUIT – minim 30 de minute.
În cadrul primei ședințe se va stabili modul de colaborare pe viitor și tariful ședințelor următoare. Tarife orientative:

  • 100 ron /ședință unică.
  • 300 ron /pachet de 4 ședințe individuale săptămânale achitat anticipat (75 ron/ședință)
  • Tarifele business se negociază personalizat, pornind de la 100 ron ședința (90-120 minute)
  • Alte reduceri se acordă în mod excepțional, la cerere, pentru cazurile sociale.
  • Pentru grupuri organizate, tariful este de 100 ron/oră.