DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Adio, Facebook liber! Vine CENZURA!

Cenzura

Adio, Facebook liber! Vine CENZURA!

Facebook a introdus cenzura, şi şi-a vândut libertatea. Trupe de comando formate din informaticieni voluntari cenzurează la greu cuvinte, comentarii, articole şi site-uri „slobode la gură”! Mai avem câteva luni, şi vom fi cu toţii de acord cu politica partidului (unic!). Orice altă voce va fi cu mare uşurinţă tăiată de specialiştii „voluntari” în tehnologia Facebook! Nişte liceeni voluntari bine intenţionaţi, şi bine sprijiniţi de către nişte „oameni de bine” vor avea acces să taie macaroana amărâţilor de academicieni, experţi, doctori în ştiinţe sau savanţi, dacă algoritmul şi interesele stăpânilor pe care ei îi slujesc o vor cere! Am mai trecut prin asta în epoca sovietică, vom mai trece şi acum! Pentru că nu am învăţat nimic din trecut!

Cenzura era necesară!

Aceleaşi trupe de comando, cu câteva luni în urmă, înjurau la greu. E atât de uşor să provoci, să creezi un val de ură! Psihologii au demonstrat asta ştiinţific, în urmă cu 30 de ani, când un actor cu misiunea de a semăna discordie a fost introdus într-un grup de acţionari ai unei firme. În mai puţin de o jumătate de oră, oameni care altă dată cooperau armonios, erau deja gata să se ia de păr! E atât de uşor să provoci conflicte, şi să contaminezi emoţional oamenii!

Asta au făcut şi comando-urile de tineri spălaţi pe creier! Răspunsurile au fost pe măsură! Astfel încât CENZURA se impune acum de la sine! Iar dacă tot supunem injuriile şi unele cuvinte indecente la cenzură, hai să tăiem şi accesul unor site-uri care spun adevăruri incomode! Dacă tot tăiem, să tăiem în carne vie!

Cenzura cuvintelor, sau cenzura ideilor?

Cenzura unor cuvinte se face deja automat. Cuvântul „psihopat”, de exemplu, este pe lista celor interzise. Însă roboţii, atât cei automaţi, cât şi cei umani, spălaţi pe creier, bagă în aceeaşi oală comentariul unui hater (om care urăşte, care agresează verbal online), cu site-ul oricărui psiholog care explică într-un articol ce înseamnă şi cum se manifestă un psihopat! (vezi articolul AICI) Deloc întâmplător, mi-a scăzut traficul de la 300 de persoane pe zi la sub 100, în doar câteva zile! Deşi nu sunt hater, nu înjur pe nimeni, ci doar folosesc nişte termeni obişnuiţi în limbajul de specialitate! Pe care roboţii îi restricţionează automat. Sau dirijat, în cazul roboţilor umani, aflaţi sub ordin!

Mai este puţin până când vor cenzura şi site-urile serviciilor de informaţii care scriu despre cuvântul „terorism”. Sau al celor de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate, deoarece folosesc în scris cuvântul „drog”!!! Dar să sperăm că corb la corb nu-şi scoate ochii! Pardon, tinerii frumoşi şi liberi care fac voluntariat nu au, oficial, nici o legătură. Decât în ceea ce priveşte originea socială şi obieciurile de tristă amintire ale vremurilor de mult apuse. Aşchia nu sare departe de trunchi! Odraslele torţionarilor epocii sovietice din anii 60 îşi scot la suprafaţă năravurile!

Cenzura nu are discernământ!

Cenzura se impune cu forţa. Însă mereu există un motiv ideologic. Menit să justifice agresiunea. Bazat de regulă pe unele presupuse pericole pe care doar cenzorul le-a observat la timp. Iar pericole, reale sau fictive, vor exista mereu. Sau se pot inventa, activa sau crea de către brigăzi profesioniste de „voluntari”. Care execută ordine. Pardon, care filtrează unele cuvinte cheie! Din orice material, fără discernământ. Cine să aibă discernământ? Roboţii? Sau voluntarii? Ei nu gândesc raţional, nici unii, nici alţii. Ei doar execută. Unii execută programe, alţii ordine! Programatorii la fel, execută şi ei ordine, dar la o adică, pot da vina pe roboţii pe care ei i-au programat. Roboţi care execută orbeşte programele implementate.

Cenzura afectează viitorul Facebookului!

Deja o mulţime de conturi de Facebook au fost şterse, blocate, atacate sau virusate intenţionat de tinerii frumoşi şi liberi. Care se plictisesc la job, şi atunci fac „voluntariat”, zile în şir! Preluând sarcina ingrată de a cenzura agresiv orice este împotriva liniei „oficiale”. Cu consecinţe incalculabile asupra libertăţii de opinie, a vieţii personale şi a circulaţiei informaţiei. Facebookul va supravieţui, însă statutul său devine incert. Din reţea de socializare, se transformă, treptat, în instrument de manipulare şi control, aflat la mâna unor psihopaţi (detalii AICI).

Distribuie şi tu acest articol, dacă mai ai curaj! Poate îţi vor bloca sau restricţiona din acest motiv contul. Însă asta ar fi doar o altă confirmare a cenzurii prin care trecem din nou!

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *