DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Află de ce anturajul tău contează foarte mult!

Anturajul

Află de ce anturajul tău contează foarte mult!

Anturajul te defineşte, te formează, şi te modelează asemenea unui sculptor ce dă viaţă pietrei! Viaţa ta de acum este rezultatul unor ani de influenţe exterioare, exercitate asupra ta în mod constant de către anturajul tău! Şi anturajul contează mult când e vorba de părinţi, rude, profesori sau colocatari, şi persoane apropiate în general. Important e cât timp petreci alături de ei, şi cât comunici, verbal şi non-verbal cu ei.

Capacitatea ta de a nu te lăsa influenţat de anturajul tău diferă. Vârsta este factorul cel mai important, deoarece cu cât eşti mai tânăr, cu atât tendinţa ta de a copia modele din jurul tău e mai puternică. Şi capacitatea ta de a respinge comportamente disfuncţionale se formează abia după vârsta de 9-10 ani! Însă abilităţile de filtrare, triere, selecţie şi ALEGERE a factorilor care te propulsează, şi de respingere a celor care te dezavantajează, se formează uneori într-o jumătate de secol! Pe măsură ce ţi se formează inteligenţa emoţională.

La ce vârstă voi fi capabil să-mi aleg corect anturajul?

Ritmul de dezvoltare a acestor abilităţi importante poate fi accelerat! Ai de observat, conştientizat, antrenat, şi pus la treabă sistemul de FILTRARE. Adică tocmai capacitatea ta de a acorda ATENŢIE sporită lucrurilor cu adevărat importante pentru tine, şi de a IGNORA chestiunile irelevante! Iar aceste tipare sunt formate de ANTURAJUL tău!

Dacă observi cu mare atenţie, vei surprinde uşor faptul că acorzi o MARE PARTE din atenţia ta unor lucruri nesemnificative! La fel, că reuşeşti să IGNORI, NEGLIJEZI sau să AMÂNI chestiuni foarte IMPORTANTE pentru viaţa ta! Cu alte cuvinte, o iei pe arătură destul de des, în timp ce autostrada din apropiere zace nefolosită!

Anturajul te va ghida oare corect?

Ai nevoie de o ghidare de bună CALITATE din partea celor din jur, pentru a fi capabil să vezi drumul! Şi mai ales de INTENŢIA lor de a te ajuta cu adevărat! Însă ei, mai ales dacă nivelul lor de performanţă este scăzut, vor avea mereu tendinţa de a te MENŢINE la nivelul lor! De a te ghida către PROPRIUL LOR nivel! Şi nicidecum spre SUCCES!

Care ANGAJAT te va încuraja să devii freelancer independent sau antreprenor? Care om leneş şi sărac te va încuraja să munceşti mai mult ca să câştigi mai bine? Care ratat îţi va vorbi despre importanţa succesului tău în viaţă?

Atenţia ta este acordată cu anturajul tău!

Dacă anturajul tău este de slabă calitate, atenţia ta va fi concentrată mereu pe chestiuni mărunte, nesemnificative. Sau pe conflicte emoţionale şi existenţiale. Grija lor permanentă va fi de ce spun alţii despre ei, şi ei vor vorbi mereu despre alţii, cu frica de a nu fi judecaţi, etichetaţi, criticaţi. Le vei prelua fricile cu uşurinţă. Şi eşecurile la fel! Ar fi suficient ca, în măsura posibilităţilor tale, să faci o selecţie, o alegere, o triere severă a celor din anturajul tău, şi setările tale mentale se vor schimba radical! Capacitatea ta de a căuta, de a observa, şi de a găsi anturajul potrivit dorinţelor şi aspiraţiilor tale va face o mare diferenţă în viaţa ta!

Cum pot să intru şi eu în anturajul potrivit?

Gasirea unui anturaj de calitate pare a fi o provocare! Şi arta este să te faci acceptat în acel anturaj! Iar asta presupune timp, efort şi cheltuieli! O să dau exemplu doar jocul de golf. Menirea lui principală pare să fie relaxarea. Dar numai pentru cei foarte bogaţi! Ceilalţi, tinerii cu venituri mari, aspiranţi la statutul de oameni foarte bogaţi, joacă golf pentru a profita de ocazia de a petrece timp, şi a socializa cu modelele lor de viaţă! Sperând mereu să îşi facă relaţii la nivel înalt! În mod asemănător funcţionează şi alte pasiuni, ca artele şi sporturile. Însă procesul durează relativ mult, competenţa, pasiunea şi determinarea ta fiind cele care prevăd succesul.

Personal, când am vrut să-mi cresc nivelul de viaţă, de conştientizare, şi de succes, am găsit o cale mai scurtă. Am apelat la un life coach profesionist. Apoi la altul, şi la altul… şi tot aşa. Nu m-am mai oprit nici azi din procesul de învăţare continuă. Educaţia mea s-a dovedit a fi cea mai rentabilă investiţie posibilă.

Sfatul meu ar fi să faci la fel, dacă şi tu simţi asta. Va fi cea mai bună ALEGERE din viaţa ta. Singura opţiune care te poate determina să-ţi schimbi repede şi complet anturajul. Poţi începe chiar azi, comunicând cu MINE, cu un simplu click AICI.

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Un comentariu la “Află de ce anturajul tău contează foarte mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *