DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Cum pot să-mi programez creierul subconștient?

Creierul subconștient

Cum pot să-mi programez creierul subconștient?

Creierul subconștient poate fi programat dacă reușesc să vorbesc pe limba lui. Și dacă sunt capabil să îl fac receptiv la ceea ce vreau eu să îi transmit. Iar dacă mai sunt și capabil să găsesc o tehnică subliminală pe care să o aplic, succesul e garantat!

Creierul subconștient nu e receptiv la voință. Nici la eforturile noastre. Sau la cuvântul TREBUIE. El se va opune agresiv oricărei presiuni sau sugestii venite din exterior. Le va respinge!

În cele din urmă, vei veni la mine să mă întrebi: De ce știi exact ce vrei să faci, ai un scop, însă AMÂNI în mod repetat orice ACȚIUNE?

De fapt, ai de-a face cu un conflict interior. O voce care îți spune ce TREBUIE să faci. Deoarece știi bine ce vrei să obții. Și opusul ei, o voce subtilă, subconștientă, care te blochează. Te determină să amâni orice acțiune. Lucru pe care îl faci în mod repetat. Și îți vine greu să accepți că vocea interioară, subconștientă, ascunsă, este mult mai puternică decât RAȚIUNEA și VOINȚA ta luate la un loc!

Așa că nu te apuci de sport (deși ai plătit abonamentul). Nu mai ții regim (deși ai plătit medicului nutriționist pentru un regim personalizat). Nu mai renunți la țigări (deși ai promis soției). Și amâni să faci lucrurile care TREBUIE făcute, din motive care îți scapă.

Creierul subconștient te domină!

Pare chiar atât de greu de crezut că un PROGRAM SUBCONȘTIENT, un obicei vechi, un tipar comportamental sau un blocaj mental au o influență mai mare asupra ta decât propria ta voință? Creierul subconștient este cel mai puternic! Indiferent dacă tu accepți sau nu existența lui. Și este numit subconștient pentru că nu ești conștient că el există! Sau cel puțin nu prin simțurile clasice – văz, auz, miros, gust, atingere.

Însă Freud ne-a atras atenția acum 108 ani despre faptul că doar 10% din mintea noastră e conștientă, și că 90% este minte subconștientă. Nu a fost crezut! Deși minimalizase la doar 90% contribuția minții subconștiente! Acum, comunitatea științifică e de acord că mintea conștientă e mult sub 0,1% din total. Și că în creierul subconștient este depozitat tot ce ai văzut tu vreodată! Acolo este puterea ta reală. Tot ce ai de făcut e să înveți să comunici armonios cu ea!

Hipnoza e una din căile de comunicare eficiente. Autosugestia dă adesea rateuri, fie datorită folosirii unui limbaj necorespunzător, fie a aplicării sugestiilor în stări sau momente nepotrivite.

Mai nou, tehnologia subliminală ne oferă noi portițe de acces către creierul subconștient. Însă prea puține persoane sunt dispuse să descopere laturile ascunse ale propriului creier! Despre care majoritatea oamenilor sunt convinși că ele nu există.

Personal, constat că lipsa de credință în propriul potențial este cauza eșecurilor. Dacă nu crezi în posibilitatea ta de a comunica eficient cu subconștientul, de a crește autocontrolul propriu, de a controla mai ușor propriile gânduri, de a crește încrederea ta în propriul potențial, cum poți avea pretenția să pretinzi că vrei să ai acces la aceste resurse? (Daniel Moiș – trainer, psiholog, life-coach)

Vezi și articolul:

SPARGE BLOCAJELE MENTALE!

http://invingemstresul.com/more/144

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *