DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
Cât este 3 + 4?
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Cum poți tu să faci alegeri corecte?

Sa faci mereu alegeri corecte

Cum poți tu să faci alegeri corecte?

Alegeri corecte înseamnă o bună ancorare în realitate. În realitatea obiectivă. Însă noi distorsionăm această realitate. Avem blocaje și programe subconștiente. De care, normal, nu suntem conștienți. Pe care nu le putem vedea. Însă de existența cărora suntem preveniți mereu. Fie de cei din jur, fie de unele fapte care se petrec.

O atenție ascuțită, și capacitatea de autoobservare, sunt instrumentele care ajută mult. La care se adaugă și o curiozitate naturală, și o dorință de a ști mai mult. Și desigur, un efort conștient în această direcție.

Abia acum ești pregătit să cunoști adevărul. Doar el te va elibera de propriile credințe distorsonate asupra lumii în care trăiești. Și pe care o percepi prin prisma lor. Însă aceste credințe false, adevărate blocaje mentale, pot fi ușor remediate odată ce le scoți din mintea subconștientă, și le aduci la suprafață.

Alegeri corecte faci doar dacă observi atent

Avem tendința să fim superficiali. Să facem alegeri la întâmplare. Mai ales când e vorba de lucrurile deosebit de importante, cum ar fi cariera, căsnicia, sau sănătatea noastră. Le putem ruina pe termen lung, printr-o singură alegere eronată. Bazată pe informații incorecte. Sau insuficient analizate.

Suntem plini, încă din copilărie, de prejudecăți. Avem un bagaj imens de informații eronate, transmise nouă de părinți, profesori, sau alți adulți semnificativi din viața noastră. Pe care le-am integrat în structura noastră, și le considerăm adevăruri absolute. Deși multe dintre ele sunt depășite, ancorate în trecut, sau în vechea eră industrială. Complet rupte de realitățile de azi, aflate într-o continuă și foarte rapidă schimbare.

Pentru a face alegeri corecte, ai nevoie de o mare capacitate de autocontrol. Singura cale care îți dă răgazul să cântărești atent fiecare argument. Ca să poți să faci deosebirea dintre informațiile corecte, reale, verificate și prejudecățile, blocajele, fricile și distorsionările realității care ne otrăvesc existența.

Poate că erai tentat să crezi că deformarea realității se întâlnește doar în cadrul delirului sau al halucinațiilor, la persoanele cu boli mentale. Te asigur că toate persoanele clinic sănătoase, fără excepție, au un oarecare grad de subiectivism. Adică o abilitate înnăscută de a deforma realitatea, fără ca măcar să fie conștienți de acest lucru. De unde și noțiunea de minte subconștientă. Care ocupă mult peste 90% din capacitatea creierului uman.

Fără posibilitatea de a scoate la lumină traumele, distorsionările, și blocajele subconștiente, toate deciziile luate de tine vor fi mai mult sau mai puțin deformate. În ciuda faptului că la o primă privire, par a fi perfect raționale. Doar efectele lor asupra vieții tale îți demonstrează, uneori prea târziu, că nu erau deloc așa.

Tu ce tactică ai pentru a vedea realitatea cât mai clar, cu cât mai puține deformări? Ai și altă metodă de a face alegeri corecte? Iată și o explicație a acestui mecanism în articolul:  Conflictul tău interior

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *