DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Află de ce democrația e doar o dictatură mascată!

democrația

Află de ce democrația e doar o dictatură mascată!

Democrația e o iluzie pentru fraieri. După 28 de ani de alegeri democratice, și vreo 20 de premieri NUMIȚI de către un președinte ales democratic, REZULTATELE se văd clar! Dezastru pe toată linia. Atât financiar, cât și uman. Mai concret, avem datorii externe uriașe, și un sfert din populație plecată peste hotare. Orice altă părere, teorie sau opinie e absolut inutilă, deoarece REZULTATELE sunt singurele care vorbesc. Mult mai tare decât orice încercare de manipulare. Însă aceste REZULTATE sunt doar SIMPTOMUL vizibil. CAUZELE ascunse sunt datorate sistemului impropriu pe care democrația l-a instaurat.

Democrația nu funcționează

Oamenii aleși prin vot sunt lipsiți de calitățile necesare pentru a conduce. Ca dovadă, nici o firmă privată, fabrică sau multinațională nu mai pune azi muncitorii să voteze democratic directorul care va conduce fabrica! De regulă, conducerea este ALEASĂ pe baza unor TESTE riguroase. Se testează competențele și aptitudinile reale. Iar CV-ul este analizat temeinic. REZULTATELE obținute în trecut vorbesc despre candidatul la conducere mult mai mult decât voturile! Iar testele psihologice conturează cu maximă precizie profilul personalității candidatului. Având un cuvânt greu de spus în PRESELECȚIA celui care va deveni MANAGER și LIDER.

Democrația și alegerea unui LIDER

Un lider este cel care conduce. Poate fi ales fie pe baza ABILITĂȚILOR și APTITUDINILOR, fie doar pe baza SIMPATIEI populare care poate aduce multe VOTURI. Dacă abilitățile și aptitudinile se creează și se formează în timp îndelungat, simpatia poate fi produsă uşor şi repede în LABORATOR. Un bun specialist în marketing și PR (public relations) poate crea O POVESTE emoţionantă, o IMAGINE FAVORABILĂ, și poate genera SIMPATIA necesară pentru ca orice individ SĂ PARĂ a fi un patriot şi un salvator al naţiunii. Astfel că oameni fără nici o abilitate practică, fără aptitudini elementare, fără inteligenţă ridicată, şi fără stofă de lideri să obțină SUPORTUL larg al maselor de alegători.

E atât de simplu să CREEZI o IMAGINE pe care să o vinzi! De aceea azi liderii aleși „democratic” sunt simpli ACTORI, care zâmbesc la comandă, și execută mecanic niște indicații ale unor experți în manipulare.

Democrația văzută prin prisma neurologilor

Studiile făcute pe baza RMN de tip film în timp real au arătat clar cum funcționează creierul uman. Se știe acum care centri emoționali sunt activați de stimuli externi, și mai ales cum. Astfel că experții știu exact cum se poate GENERA, la comandă, o emoție sau alta ÎN CREIERUL UNUI SUBIECT. Prin intermediul unor simple cuvinte-cheie. Iar când aceste cuvinte-cheie sunt difuzate prin televiziune maselor, acestea funcționează ca DECLANȘATORI ai emoțiilor dorite. Astfel că va fi votat prioritar individul care, chiar dacă nu are ABSOLUT nici o abilitate, a obținut SIMPATIA maselor de privitori! Iar această simpatie artificială este disponibilă, e de vânzare, pentru cei dispuși să plătească! Iar cei care PLĂTESC bani grei pentru o imagine, rareori o fac cu bani obținuți legal!

Democrația e doar pentru cei cu bani!

Într-un sistem democratic, bazat pe VOT, va câștiga, automat, persoana care VA INVESTI mai mult în IMAGINEA COSMETIZATĂ servită maselor. În tehnicile de MANIPULARE EMOȚIONALĂ! Exact la fel ca în comerț, se va vinde mult mai bine produsul INFERIOR CALITATIV, dar foarte BINE PROMOVAT!

Un suc carbogazos plin de coloranți, arome artificiale și aciditate foarte ridicată, dar BINE PROMOVAT, va fi mai mult mai căutat, mai cunoscut și mai solicitat de clienți decât un suc natural de fructe, preparat pe loc din fructe cultivate ECOLOGIC, și stoarse în fața ta!

EMOȚIA distorsionează realitatea, și VINDE produsul. Sau, după caz, VINDE persoana care TREBUIE să iasă la vot! Cunoscută dinainte, și pregătită pentru victorie din vreme!

Programarea mentală prin CUVÂNT

Importanța CUVÂNTULUI este cunoscută și utilizată de știința numită PROGRAMARE NEURO-LINGVISTICĂ (NLP). Astfel, folosirea cuvintelor potrivite poate schimba ATITUDINILE mai puternic decât o substanță chimică! Pe asta se bazează și procesul terapeutic din cabinetele de psihologie! Psihologii și mai ales psihoterapeuții cu cunoștințe avansate de NLP pot, prin persuasiune, să SCHIMBE complet tiparele disfuncționale de personalitate ale oamenilor. Astfel că adesea CUVÂNTUL potrivit la locul potrivit poate crea adevărate MIRACOLE în viața ta! Însă același CUVÂNT, în mâna unor manipulatori electorali, poate deveni lanțul cu poleială democratică. Află cum CUVÂNTUL potrivit îți poate schimba complet viața – clic AICI.

Democrația e de fapt o manipulare ordinară!

Atâta timp cât REZULTATELE depind exclusiv de SUMELE de bani investite în METODE MODERNE de PROMOVARE, se pare că MERITELE unor candidați electorali nu mai au absolut nici o importanță. Tot ce au ei nevoie e sprijinul FINANCIAR care să le permită SĂ CUMPERE O IMAGINE publică necesară pentru a crea o emoție pozitivă „oilor” care merg la vot. Sau oricăror alte animăluțe domestice, supuse, conduse de spiritul de turmă. Dispuse să voteze fără ezitare chiar și cu măcelarul care le va conduce spre abator! Tu ești diferit? Dacă au reușit să-ți dea impresia că da, ești deja captiv în spiritul turmei! Eliberează-te cât mai repede!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *