DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Oare tu chiar meriți să suferi în tăcere?

suferi

Oare tu chiar meriți să suferi în tăcere?

Suferi în tăcere pentru că ai fost ÎNVĂȚAT să taci. Să ascunzi de alții durerea ta sufletească. Deși aceasta dă uneori pe dinafară! Vrea să iasă, dar tu REPRIMI. Încă ai sentimente de jenă, de rușine, de teamă. Ce va zice lumea? Părerea altora pare să conteze pentru tine mult mai mult decât propria ta sănătate! În final, când nu mai poți, totul iese la suprafață cu energia unui vulcan. Până la nivelul la care ai nevoie de medicamente. De care greu mai scapi!

Suferi pentru că așa ai fost educat

Bunicii tăi au prins un război mondial, iar părinții instaurarea brutală a unui regim totalitar de tip sovietic. Ambele marcate de rușine, suferință și tăcere. Orice tentativă de a exprima o nemulțumire putea fi oricând drastic pedepsită. Așa că teroarea plutea în aer, iar tăcerea părea de aur! Te-ai născut într-un mediu cu aceste concepții, temeri și tipare de gândire. Ai PRELUAT, involuntar, încă din copilărie acest tipar comportamental negativ. Pe care mai târziu ai uitat să-l mai ajustezi. Te-a luat valul, ai început să muncești, și timpul necesar evoluției tale a devenit tot mai puțin. Iar dacă ai timp liber, preferi să îl folosești pentru relaxare, și mai puțin pentru înțelegerea și resetarea unui tipar educațional disfuncțional!

Suferi pentru că refuzi schimbarea

Dacă ai suferit ani de zile, și ai asimilat acest tipar, el a intrat oarecum într-o altă percepție a ta. Una de pretinsă normalitate. Dacă ai trăit toată viața și ai crescut în suferință, e greu de crezut că se poate trăi altfel. Așa că păstrezi tendința conservatoare cunoscută. Dacă suferi și acum, trăiești cu convingerea falsă că așa TREBUIE (?!). Că toată lumea (?!) trăiește așa. Că nimeni (?!) nu poate schimba nimic (?!).

Aceste CREDINȚE sunt iraționale, lipsite de suport în realitate, limitative și generatoare de suferință. Dar sunt CONVINGERILE, credințele TALE, la care nu prea ești dispus să mai renunți! Le porți cu tine de prea multă vreme, și au început să facă parte din personalitatea ta! Iar tiparul tău de personalitate pare a fi relativ stabil. Vei încerca să-l schimbi doar dacă suferi mult prea mult, și simți că nu mai poți! Dar și atunci, vei prelungi la maximum momentul adevărului.

Încetează ACUM să mai suferi!

Tu suferi pentru că încă rulezi convingeri false. Pentru că încă CREZI un tipar învechit, de care de ancorezi, și refuzi să vezi o nouă REALITATE. Mai mult, ai convingerea că așa trebuie (?!) să fie totul. Că nu poți (oare?!) să mai schimbi nimic. Sau că e prea dificil (e un efort oarecare, accesibil celor ambițioși). Sau că ar putea fi prea târziu (Niciodată nu e prea târziu!). Mai mult, fugi de schimbare pretinzând că nu ai resurse. Adică nu știi de unde să începi! E doar o altă scuză. Poți începe chiar acum, cu un clic AICI!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *