DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Află de ce numai 10% din oameni aleg să își folosească creierul mai mult!

Creierul

Află de ce numai 10% din oameni aleg să își folosească creierul mai mult!

Creierul stă nefolosit în proporție de peste 90%. Pentru că se poate trăi și așa! Economisind energie! Și funcționând ergonomic.

Creierul se poate folosi pe pilot automat

Dacă alegi să trăiești în rutină, nu mai e nevoie să gândești. Ci pur și simplu SĂ REPEȚI azi ce ai făcut ieri. Sau acum ce ai făcut în urmă cu câteva minute.

Efortul de gândire va fi redus la minimum. Și singurul efort va fi cel fizic. Utilizat pentru a repeta același tip de activitate! Robotic, automat.

Odată instalat un OBICEI, acesta va putea fi rulat fără efort de gândire! Chiar dacă activitatea respectivă nu îți place! Sau dacă e toxică sau degradantă!

Prin reducerea EFORTULUI de a folosi creierul, vei economisi multă energie. Pe care o poți folosi în alte scopuri. Cum ar fi efortul fizic.

Creierul poate fi activat să și gândească!

Dacă activitatea pe care o ai de făcut este una PLĂCUTĂ, vei fi interesat să o faci BINE. Moment în care începe să MERITE să activezi creierul tău!

Și atunci EFORTUL de gândire nu mai e perceput ca pe o povară. Ci îl vei face cu PASIUNE. Activând gândire rațională. Și analiza critică a problemei.

Doar dacă sarcinile rutiniere se pot face pe pilot automat, vei ALEGE să nu mai folosești RAȚIUNEA. Și să mergi pe rutină.

Iar dacă pentru tine e important să cauți, dacă ești curios, sau ești perfecționist, vei considera că merită efortul să gândești mai mult!

Creierul e leneș!

Dacă poate funcționa pe automat, va încerca să rămână acolo! Și doar EFORTUL tău conștient în mai poate debloca. Și pune la treabă în mod practic!

Însă odată intrat în RUTINĂ, și obișnuit să economisească energie, creierul se va lenevi. Și va prefera orice activitate DEJA CUNOSCUTĂ.

Orice lucru NOU va fi perceput ca fiind ceva GREU. Sau care NU POATE FI FĂCUT. Astfel încât se va RESPINGE din start orice EFORT de a mai schimba ceva!

Iar dacă se instalează și CONVINGEREA că merge și așa, apare blocajul. Și rutina păguboasă. Conform căreia nu merită să mai fac ceva ce încă NU AM MAI FĂCUT!

Extrem de des aud aceste cuvinte! Ofer o ședință gratuită oricui o cere (clic aici), iar oamenii încep cu scuza că NU AU MAI VORBIT NICIODATĂ despre problemele lor.

Degeaba le explici că a ascunde sub covor nereușitele e boală curată! Și că asta le consumă complet toată energia! Preferă să SUFERE, decât să facă ceva CE NU AU MAI FĂCUT.

Creierul poate fi mobilizat!

Oricât de leneș ar fi creierul, el poate fi ACTIVAT. Și determinat să facă un EFORT. În special de către persoanele OBIȘNUITE să facă efort mental.

Dacă jobul tău nu e rutinier, și te simți obligat zilnic să îți ACTIVEZI rațiunea, vei sparge mai ușor RUTINA. Și vei găsi resursa să faci lucruri pe care ÎNCĂ NU LE-AI FĂCUT.

Însă dacă rutina e modul tău de viață, șansele să vrei să o spargi scad. Doar o PASIUNE, un hobby, iubirea sau o stare de relaxare focalizată te pot determina să ieși din vechile tipare.

La care se adaugă CURAJUL de a schimba ceva ce deja ȘTII că nu funcționează. Dublat de DORINȚA fierbinte de a ieși din RUTINA păguboasă care nu te lasă să gândești.

Și primul pas e un dialog. O simplă conversație cu mine. O poți cere gratuit cu un simplu clic aici. Chiar dacă nu ai mai vorbit niciodată cu mine!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *