DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Află de ce poți fi singur în timp ce ești înconjurat de mulți oameni

Singur

Află de ce poți fi singur în timp ce ești înconjurat de mulți oameni

Singur nu ești de fapt, ci doar tu te percepi a fi așa. Este modul în care tu te poți simți. Fără să conteze câți oameni sunt în jurul tău.

De fapt, nu numărul lor contează. Ci importantă e CALITATEA RELAȚIEI tale cu ei! Fapt vizibil când românul ajunge în Occident. Unde el ca om nu mai contează.

Singur se simte cel lipsit de apreciere

Odată ajuns în Vest, românul descoperă că e apreciat doar ca robot. Pentru munca pe care o prestează, și atât. I se recunoaște munca, dar nu și umanitatea!

Va fi apreciat pentru că muncește, dar ignorat complet ca OM! Relațiile interumane lipsesc cu desăvârșire! Mai ales că apare adesea și bariera lingvistică!

Și ajunge românul să fie înconjurat de sute de colegi de muncă și să VORBEASCĂ SINGUR! Pentru că nu poate vorbi cu alții. Sau ei nu sunt interesați de ce ar avea el de spus!

Și i se apreciază doar efortul, munca. Nu și personalitatea! Care e ignorată complet! Acolo, tu exiști ca angajat. Nu și ca om, ca persoană!

Singur ești doar atunci când comunici superficial

Când întreaga ta comunicare se rezumă doar la probleme de serviciu, te simți singur. Nimănui nu-i pasă de tine. Sau de viața ta. De sentimentele, visele sau dorințele TALE!

Poate tu nu ai știut să le împărtășești. Sau să cooperezi eficient. E posibil ca nivelul intelectual al celorlalți să fie mai redus. Deoarece mediul este cum este!

Însă anturajul ți-l cauți tu. Dacă mai ai timp și energie după orele de muncă! Și dacă ai norocul să existe oameni cu viziuni, preocupări și vise similare cu ale tale!

Oamenii compatibili se descoperă unul pe altul. Și comunică eficient. Având discuții interesante. Și mai ales constructive!

Singur te simți când refuzi cooperarea

Contează prea puțin numărul de oameni din jurul tău! Important e dacă te simți capabil să cooperezi. Cu cei care împărtășesc aceleași idealuri, vise, dorințe.

Așa se naște SINERGIA! Un fel de 1+1=3 sau mai mult! Abia atunci descoperi că nu ești deloc singur! Și că un efort COMUN face adevărate minuni!

Însă a căuta, a identifica, a recunoaște oamenii COMPATIBILI cu tine devine tot mai dificil. E o adevărată artă. O artă a vieții echilibrate, armonioase și constructive!

Toate realizările tale, fără excepție, iau naștere din interacțiunile constructive cu alte persoane! Chiar dacă efortul tău personal a creat ceva, la bază a fost ideea împărtășită.

Și ideile bune se materializează doar dacă sunt DEZBĂTUTE cu alții. Analizate în ECHIPĂ. Și materializate printr-un efort comun!

Singur vei fi doar dacă refuzi să crezi în tine!

Unii oameni te vor dezamăgi. Alții te vor trăda, înșela și răni. Este normal să fie așa! E plină lumea de suferinzi, psihopați machiavelici și oameni lipsiți de caracter.

Însă asta nu înseamnă că TOȚI ar fi așa. Și că tu trebuie să te izolezi de lume! Dimpotrivă, asta te face să înțelegi IMPORTANȚA procesului de SELECȚIE. De triere. Sau de ALEGERE a persoanelor potrivite.

Și când te maturizezi emoțional începi să crezi în TINE. Și în capacitatea ta de a face deosebirea dintre un potențial colaborator, partener, prieten, și un eventual profitor, agresor sau psihopat!

Încrederea TA în propria capacitate de a discerne e esențială! Și îți dă siguranța că vei ști cu cine merită să cooperezi. Sau că vei fi capabil să identifici în timp util oamenii de care să te ferești!

Singur ești pentru că tu alegi asta la nivel subconștient

Rănile tale emoționale din trecut te blochează. Și te determină să crezi că dacă un om te-a rănit, TOȚI ar putea să se poarte LA FEL.

E una din CREDINȚELE disfuncționale cele mai des întâlnite. Și totodată dintre cele mai nocive. Și cu cât e mai rigidă, mai absurdă, cu atât te afectează mai mult!

Ai de înțeles că oamenii sunt diferiți. Că fiecare este UNIC. Și nu există doi oameni LA FEL. Iar dacă unul te-a rănit, altul poate să te ajute!

Iar dacă numărul celor care te-au rănit e mare, nu e doar vina lor! E posibil ca tu să-i fi atras! Prin deschiderea cu care i-ai acceptat în jurul tău. Fără a-i privi cu atenție.

Aici ai de schimbat ceva. Și de modificat felul în care ALEGI cu cine vorbești, cooperezi sau împărtășești visele tale!

Și când înțelegi că MERIȚI mai mult, începi să fii prudent și selectiv. Interesat nu de cantitatea, ci de CALITATEA oamenilor cu care discuți.

Singur nu vei mai fi niciodată!

Odată dezvoltată abilitatea ta de a vedea oamenii așa cum sunt, nu vei mai fi singur. Pentru că vei dobândi CURAJUL de a respinge ceea ce nu corespunde. Și de a păstra numai oamenii de calitate!

Așa procedează toți cei care au succes. Unii o fac instinctiv. Alții s-au antrenat serios în acest scop! Pentru că totul se învață de la cei care deja știu!

Și vei descoperi și tu că trierea anturajului tău e cel mai important lucru în viața ta. Care face deosebirea dintre eșecurile repetate și succesul dorit!

Dacă vrei, haide să discutăm despre asta detaliat!

Îți pot oferi acum și ție o ședință gratuită (o poți cere cu un clic AICI) în care dezbatem idei, analizăm fapte, și găsim SOLUȚIILE care ți se potrivesc doar ție, personalizat!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *