DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

De ce ai de ales între trezirea spirituală și stagnarea în Matrix?

Ai de ales

De ce ai de ales între trezirea spirituală și stagnarea în Matrix?

Ai de ales mereu diverse variante. Și adesea alegi ce pare a fi mai simplu. Chiar dacă doar PARE. Pentru că știi că trezirea e dureroasă. Și că somnul e un refugiu temporar!

Ai de ales mereu varianta convenabilă

Și nu neapărat cea bună! Sau sănătoasă! Îți plac minciunile frumoase. Și ai tendința să respingi adevărul. Pentru că uneori doare. Și cine vrea să suporte durerea lui?

Iar viața reală e o succesiune rapidă de ALEGERI. De decizii pe care tu le iei zilnic. Unele mărunte, cu impact nesemnificativ. Și altele esențiale. Cu greutate pe termen lung.

Însă procesul continuu de ALEGERE te obosește. Adesea, îl poți lăsa la voia întâmplării. Ca să poți pretinde că e ceva KARMIC. A ales divinitatea în locul tău. Iar tu nu ai avut de ales!

Însă karma sau Divinitatea îți lasă mereu loc. Și cel mai adesea îți respectă LIBERUL arbitru. Oferindu-ți posibilitatea reală de a ALEGE!

Ai de ales dar refuzi adesea să o faci

Preferi să o facă altcineva în locul tău. Sau să lași lucrurile la întâmplare. Mai degrabă decât să îți asumi tu RESPONSABILITATEA.

Probabil te temi de EVENTUALELE consecințe ale unei alegeri greșite. Pentru că FRICA DE A NU GREȘI este unul din principalele obstacole. Aflate în mintea ta!

Și atunci decât să greșești, mai bine EVIȚI o decizie. Ca un fotbalist care de frică să nu rateze un 11 metri, preferă să nu mai lovească balonul.

Ai de ales cu responsabilitate

Și de analizat toate alegerile tale importante. Pentru a cântări și argumentele raționale. Deși se cunoaște că emoționalul cântărește cu 80% în deciziile tale.

O variantă rațională e să te consulți și cu alte persoane. În special cu cele neimplicate emoțional. Care pot vedea lucrurile cu mintea mai limpede.

Decizia o vei lua tot tu. Însă vei ține cont și de argumentele logice ale altor persoane. Care pot să VADĂ mai clar lucrurile. Fără a le distorsiona emoțional.

Ai de ales mereu câte o variantă

Și variante ai destule. Cu cât mai multe posibilități ai, cu atât mai greu faci alegerile! Și atunci mintea ta se blochează la cel mult trei variante. Atâta poate duce!

Deloc întâmplător, primele 3 partide politice iau mereu peste 80% din voturi! Restul de 10-20 sau câte vor fi se mulțumesc cu maximum 20%.

Legea lui Pareto arată clar că alegerile tind să se concentreze pe vârfuri. Și că 80% din alegeri sunt orientate pe 20% din soluții.

Și atunci iei posibilitățile, faci o listă cât mai mare, și începi să TAI. Până îți rămân doar 3 variante, cele mai importante.

Îți va fi mult mai ușor acum!

Ai de ales modul în care faci alegeri

Ai de ales să fugi de responsabilitate. Sau să ți-o asumi. Să discuți cu alte persoane. Sau să te prefaci că ești atoateștiutor. Să fii organizat, sau haotic. Și să suferi în tăcere, sau să iei măsuri la timp.

Nimeni nu va face alegeri în locul tău. Însă repere, mentori și specialiști care te pot ghida îți pot fi de mare folos. Arta e să știi să CERI sprijinul lor.

Dacă alegi haotic, vei crea haos. Și dacă alegi atent, vei face ordine în viața ta. Capacitatea ta de a te FOCALIZA pe alegerile pe care le faci îți va aduce ECHILIBRU.

Hai să discutăm acum despre asta! (clic AICI pentru o ședință gratuită) Și să facem împreună o scurtă analiză a alegerilor tale. Nu a celor neinspirate din trecut! Ci a celor la care lucrezi acum!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *