DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Ce valoare reală poate avea starea ta de bine pentru tine?

Starea ta de bine

Ce valoare reală poate avea starea ta de bine pentru tine?

Starea ta de bine este factorul cel mai important din viața ta. Iar capacitatea ta de a regla autonom această stare e un instrument atât de necesar!

Starea ta de bine e fundația pe care construiești

Indiferent ce ai dori să faci, orice acțiune a ta, va avea la bază o stare. Iar dacă această stare a ta va fi una negativă, impactul ei asupra a ceea ce vei realiza va fi major!

Și chiar nu contează dacă ești brutar, agricultor, mecanic auto sau medic chirurg! Munca ta va REFLECTA, automat, și starea ta!

Dacă ești trist, abătut, tensionat sau lipsit de energie, CALITATEA muncii tale va avea de suferit. Și vor suferi și cei pentru care lucrezi!

La fel, RELAȚIILE tale interumane vor fi puternic afectate! Începând de la relația de cuplu, cea cu rudele apropiate, până la cea cu alte persoane cu care vei interacționa.

Starea ta de bine e puternic ancorată în realitatea ta

Starea ta de bine e influențată și de MEDIUL în care trăiești. Mai ales de OAMENII care te înconjoară. Însă cel mai mult ea depinde de modul în care TU PERCEPI aceste influenșe exterioare.

Altfel spus, dacă sunt probleme, adesea ele vin din INTERIOR. Din PERCEPȚIA ta asupra unor evenimente, persoane sau întâmplări.

Desigur că ești tentat SĂ DAI VINA pe… EXTERIOR. Mereu ALȚII ar putea fi de vină pentru problemele TALE personale!

Și atunci MODUL în care tu te raportezi la EXTERIOR contează mai mult decât exteriorul pe care tu îl învinuiești mereu!

Starea ta de bine se poate controla!

Inutil să îți explic IMPORTANȚA AUTOCONTROLULUI. În special când vine vorba de EMOȚIILE tale negative! Și a STĂRII tale INTERIOARE. Care se va reflecta puternic LA EXTERIOR!

Adesea, e imposibil să controlezi exteriorul. Și mai ales ALTE persoane! Însă ai un control aproape total asupra propriei tale stări. Și asupra INTERIORULUI!

Dacă ar fi să sintetizez rețeta nefericirii într-o singură frază, aceasta ar fi: Tentativa ta de a controla exteriorul, fără a acorda atenție INTERIORULUI TĂU!

Starea ta de bine se poate antrena!

La fel ca oricare altă competență, o poți dobândi. Cu puțin efort! Tot ce ai de făcut e să te CONCENTREZI asupra acestui lucru atât de important!

Și doar CONVINGEREA ta (limitativă) că nu are rost, că nu se poate sau că e prea dificil te împiedică să te pui pe treabă!

Iar dacă SUFERI ani la rând, și ajungi să te pui pe treabă, apar primele REZULTATE! Și starea ta de bine se îmbunătățește rapid!

Apoi, apar unele regrete. De ce nu am început mai repede? De ce suntem atât de orbi? Și de ce SISTEMUL ne manipulează?

Astfel că ne consumăm aproape toată energia pe slujbe pe care nu le dorim. Ca să câștigăm bani care nu ne ajung. Și pierdem din vedere propria stare de bine! Și nevoia de a o dobândi!

Starea ta de bine și antrenorul tău

Teoretic, pot deveni cel care te antrenează. Pentru a te ajuta să dobândești starea ta de bine. Însă rolul meu e unul marginal. Voi face mai puțin de un sfert din muncă!

Antrenorul tău vei fi chiar tu! Și vei lua toate deciziile importante care privesc creșterea calității vieții tale! Rolul meu e doar să te orientez spre DIRECȚIA potrivită ție.

Altfel, vei pierde vremea citind, vizionând cursuri și studiind doar partea pur teoretică. Și vei descoperi că SE POATE face mai mult. Fără să ți se poată spune clar și CUM!

Pentru că fiecare persoană e unică. Și are drumul propriu! Rețeta unică nu există! Și dacă o cauți, pierzi timpul degeaba.

E ca și cum l-ai întreba pe un farmacist care e cel mai bun medicament! Nu va putea răspunde! Doar un medic atent, implicat, va putea ALEGE pentru TINE, personalizat, pe baza unor ANALIZE, medicamentul care ți se potrivește ACUM.

Starea ta de bine necesită voință

Dacă peste trei sferturi din muncă îți aparține, pune-te pe treabă cât mai repede! Și lucrează la persoana ta! Altfel, apare SUFERINȚA. Ca semn că nu faci bine ceva!

Iar dacă nu dă rezultate, e posibil să nu fi găsit DIRECȚIA potrivită. Și efortul tău se va risipi într-o altă iluzie! E momentul să fii organizat!

Hai să vorbim despre asta! Prima ședință e gratuită! O poți cere oricând cu un clic AICI. Și rolul ei e să verifice dacă suntem compatibili, și putem face treabă în echipă!

Eu voi evalua dacă ai resurse latente care să merite activate. Și tu vei evalua dacă a venit momentul potrivit pentru tine. În care să începi să te dezvolți practic, în mod real!

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *