DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Eutanasia ca metodă – este salvare sau crimă?

Eutanasia

Eutanasia ca metodă – este salvare sau crimă?

Eutanasia – adică uciderea asistată medical – este bine cunoscută. În special în domeniul veterinar. Unde se practică fără rezerve. Animalele bolnave, sau grav rănite, sunt injectate cu o substanță letală. Sau mai exact, sunt ucise de către medic.

Rolul eutanasiei este de a scurta suferința sau chinul în cazul unor animale care oricum nu ar fi supraviețuit. Sau dacă ar supraviețui, nu ar fi funcționale.

Inclusiv caii care își fracturează piciorul sunt adesea eutanasiați. Deoarece procesul de vindecare e extrem de dificil, cu mici șanse de reușită.

Eutanasia la om

Unele state au legalizat eutanasia. Iar medicii o pot practica legal, de regulă cu acordul pacientului. Sau al familiei acestuia. În special în cazul unor boli grave, aflate în fază terminală.

E modul prin care bolnavii sunt ”ajutați” să treacă mai ușor spre moarte este injectarea unor substanțe letale. De regulă somnifere puternice. Care devin mortale prin administrarea unor supradoze.

Practic, pacientul este ADORMIT. Însă orice medicament somnifer administrat în doză prea mare poate deveni LETAL. Adică provoacă moartea.

Deoarece pacientul nu simte durere, procesul este considerat a fi ”uman”. În special în cazul bolnavilor care au dureri mari, insuportabile.

Eutanasia fiind un mod de a scurta suferința acestora.

Eutanasia și religia creștină

Religia creștină condamnă categoric eutanasia. Deoarece aceasta consideră că omul nu are dreptul să decidă în locul Divinității.

Iar momentul morții este adesea greu, dacă nu imposibil de prognozat. Și atunci există riscul să fie eutanasiată o persoană care altfel s-ar mai fi bucurat de viață luni sau ani de zile!

De asemenea, există cazuri, relativ rare, când pacienții aflați APARENT în fază terminală, pe moarte, reușesc să își revină în mod miraculos!

Chiar și în cazul unor boli considerate a fi incurabile, aceste vindecări miracol apar. În ciuda științei, a diagnosticului medical sau al pronosticului medicilor, ele există în practică.

Iar, conform religiei creștine, decizia de a eutanasia o persoană se opune voinței Divine. Și nu mai lasă pacientului acea șansă extrem de rară. Dar care uneori există în mod practic.

Eutanasia și nevoia de a reduce populația planetei

Curentele progresiste sau neomarxiste susțin necesitatea reducerii populației planetei. Și consideră că suprapopularea este principala CAUZĂ a poluării planetei.

Noii ideologi populiști susțin că ar fi nevoie de o eutanasiere a oamenilor aflați în număr prea mare. Începând cu cei bolnavi, foarte bătrâni sau disfuncționali.

De-a lungul istoriei, ideologiile extremiste, totalitariste, naziste sau comuniste au căutat mereu moduri de a pune în practică teoriile de acest tip. Și chiar au găsit!

Unul din rolurile lagărelor naziste era de a filtra oamenii. Cei apți de muncă fizică grea aveau o șansă de a supraviețui. Chiar dacă doar 20% din ei au reușit să facă față muncilor epuizante, înfometării și mizeriei extreme din lagăre.

Cei inapți de muncă, bolnavi sau deprimați erau duși direct în camerele de gazare.

În partea cealaltă a lumii, regimurile de stânga procedau oarecum la fel. Doar că nu era nevoie să ÎNCHIDĂ oamenii în lagăre. Ci doar să transforme propriile țări într-un imens lagăr.

Prin confiscarea de către armată a ALIMENTELOR, terenurilor agricole și animalelor din proprietatea PRIVATĂ, oamenii erau complet lipsiți de mijlocele lor de existență. Și adesea mureau de foame, sau sufereau crunt de subnutriție. Fapt care-i transforma în victime ale lipsei de vitamine și ale bolilor.

Eutanasia maselor sau Malthusianismul

Eutanasia LEGALĂ se practică doar la nivel INDIVIDUAL, cu ACORDUL pacientului sau a familiei acestora (în cazul pacienților aflați în comă indusă, intubați sau în moarte cerebrală).

Însă sistemele totalitare practică o formă ILEGALĂ și IMORALĂ a eutanasiei de masă! Toate războaiele au ca scop principal REDUCEREA nivelului populației!

Deși pretextele pot fi de natură teritorială, politică, ideologică sau chiar religioasă, scopul pe care războaiele îl ating mereu este reducerea numărului de oameni dintr-o populație.

În urmă cu peste 200 de ani, Thomas Malthus, un preot englez, făcea cercetări și crea o teorie cu privire la SUPRAPOPULAREA planetei.

În viziunea sa, războaiele, foametea sau molimele erau modurile prin care NATURA are grijă ca populația planetei să nu se reproducă excesiv!

El explica faptul că în Anglia (UK de azi) populația este de 20.000.000 de oameni. Și că insula poate suporta maximum 60.000.000 de locuitori. Deși, biologic vorbind, rata de DUBLARE  numărului de locuitori este de 33 de ani!

Cu alte cuvinte, englezii și-ar putea DUBLA numărul de locuitori dacă nu ar exista mecanismele NATURALE prin care nivelul populațional să fie redus.

Teoretic, într-un singur secol, englezii puteau ajunge la 80.000.000 de persoane! Și în două secole, la 640.000.000! Au trecut peste 2 secole de atunci, și UK are circa 74.000.000 locuitori! Cu imigranți cu tot!

Lipsa de hrană nu mai există acolo, nici războaie pentru a reduc e numărul de oameni. Și nici boli grave sau epidemii de masă! Și atunci populația tinde să crească necontrolat.

Neomalthusianismul și ideologiile progresiste

Excesul de populație, aglomerările urbane, poluarea și o eventuală încălzire globală a planetei sunt realități greu de contestat.

Și atunci au apărut ideologiile de extremă stângă, așa-zis PROGRESISTE. În realitate, cu nimic mai bune decât cele naziste sau staliniste.

Pe de o parte, ele folosesc PROPAGANDA în scopul de A MANIPULA masele. În a doua fază, după ce au CONVINS și păcălit o MAJORITATE, trec la COERCIȚIE. Adică la folosirea FORȚEI.

La fel au procedat ideologiile naziste sau staliniste. Ambele au pornit cu propaganda, și au sfârșit cu dictatura militară. Se pare că acesta e drumul și pentru PROGRESIȘTI.

Însă azi înfometarea sau războiul în tranșee nu mai pare a fi potrivit. Și nici eficient! Numărul celor care ar putea muri astfel ar fi prea mic!

Se testează asta în Africa, și rezultatele sunt slabe. Africanii continuă să se înmulțească excesiv, în ciuda dictaturilor, războaielor de gherilă sau a înfometării maselor!

Și atunci e nevoie de altceva. Cum ar fi, de exemplu, eutanasia în masă!

Eutanasia în masă – scopul scuză mijloacele

Cu cât populația crește mai mult, cu atât apar PRESIUNI mai mari pe SISTEM. Iar unul din factorii observabili și măsurabili este creșterea nivelului de PSIHOPATIE al populației.

Tiparele autodistructive devin ceva obișnuit. Iar Homo Homini Lupus devine o realitate. Societatea tinde să se împartă în două mari categorii: Agresorii PSIHOPAȚI și… VICTIMELE LOR.

Iar când agresorii pun mâna pe PUTERE, încep să distrugă restul societății. Indiferent de pretexte. Concurența dintre oameni atinge cote extreme, și ei încep să se distrugă unii pe alții.

Vezi și articolul: AFLĂ DE CE PSIHOPAȚII CONDIC LUMEA

Iar cei slabi se autodistrug adesea singuri! Prin creșterea tiparelor DEPENDENTE, și a consumului de substanțe dăunătoare (tutun, alcool, medicamente sau stupefiante).

Chiar societățile extrem de bine situate pe scara financiară au mulți oameni extrem de săraci. Aflați mult sub limita traiului decent!

Eutanasia de masă dirijată

Însă o societate SUFERINDĂ, ca și cea occidentală de azi, nu rezolvă problemele. Degeaba scade NATALITATEA, dacă se prăbușește și ECONOMIA!

Oamenii care sufletește SUFERĂ devin repede incapabili de a mai munci! Sau de a-și educa propriii copii în mod corespunzător!

Astfel că presiunile sociale, stresul excesiv sau suferințele duse la extrem nu dau randamentul dorit în reducerea populației.

S-a recurs atunci la o altă metodă extremă, testată ÎN PREZENT pe întreaga planetă. O PANDEMIE dirijată, numită și PLAN-DEMIE. Deoarece este PLANIFICATĂ detaliat!

Însă sistemele imunitare ale oamenilor se ADAPTEAZĂ. Și populația se imunizează în mod NATURAL! Chiar și statele care nu iau măsuri de protecție dure (Suedia) au cam același nivel al ratei de infectare sau de mortalitate ca și cele care instaurează carantina!

Un virus, oricât de puternic sau de agresiv, va fi înfrânt, mai devreme sau mai târziu, de sistemul imunitar al OMULUI. Doar cei foarte bolnavi, foarte slăbiți sau cu sistemul imunitar COMPROMIS vor muri!

Eutanasia ”medicalizată” de masă

Persoanele infectate în urma PLAN-demiei nu sunt tratate! De fapt s-a precizat clar de la început că NU EXISTĂ TRATAMENT!

Iar cei spitalizați sunt IZOLAȚI. Practic, stau NESUPRAVEGHEAȚI și încuiați în secții izolate. Complet lipsiți de asistență medicală, și prost hrăniți.

Prin OPRIREA tratamentelor medicale pentru bolile cronice de care ei sufereau (diabet, cancer etc) ei sunt astfel EUTANASIAȚI INDIRECT.

Majoritatea celor ”spitalizați” astfel mor, fiind umiliți, înspăimântați și neglijați complet. Iar lipsa tratamentelor pentru bolile lor cronice devin adesea fatale.

Uneori, bolnavilor li se administrează, în locul unui tratament PERSONALIZAT, un PROTOCOL DE TRATAMENT standardizat. Care nu ține cont de pacient sau de problemele acestuia.

Pacientul fiind astfel intoxicat, la propriu, cu substanțe chimice care îi pot agrava starea prin efectele ADVERSE.

Doar SUA a recunoscut, cu ani în urmă, că a treia cauză a morții americanilor este excesul de medicamente! Și că tratamentele adesea ucid! E și asta o formă de eutanasie!

Eutanasia prin vaccin

Testată pe scară largă în Africa, s-a dovedit a fi mortală! Dacă un virus, oricât de agresiv, va contamina doar un anumit procent dintr-o populație, vaccinul de masă va fi dat tuturor!

Astfel toți, fără excepție, vor fi contaminați. Chiar dacă forma bolii astfel obișnuită va fi una ATENUATĂ. Însă cei cu probleme de sănătate sau cu sistemul imunitar compromis nu vor supraviețui!

Pentru ei, vaccinul nu e o protecție, ci o suprainfectare. Care le poate deveni fatală! În plus, nimeni nu va ști câți mor din cauza bolii luate în mod natural, și câți se îmbolnăvesc de la vaccin!

Unele surse conspiraționiste, fără prea mare credibilitate, spun că dacă nu s-ar fi vaccinat la timp populațiile din Africa, numărul lor s-ar fi dublat în ultimii 20-30 de ani!

Iar agenda progresistă de azi, prin vocea lui Bill Gates, spune că populația lumii poate fi redusă ușor cu 10-15% prin vaccin! Filmul e disponibil pe Youtube.

Urmează etapa de propagandă, de convingere a majorității că vaccinul ar fi strict necesar. Apoi a doua etapă, de impunere a acestuia forțată. Prin restricții, amenzi și mai târziu prin forță armată.

Scapă cine poate. Important e să pricepem exact ce se întâmplă. Și să observăm lucrurile așa cum sunt. Nu așa cum PROPAGANDA de tip NEOMARXIST (democrat, liberal, salvator) ne prezintă faptele.

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *