DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Noua normalitate a salvatorilor lumii este complet anormală

Noua normalitate

Noua normalitate a salvatorilor lumii este complet anormală

Noua normalitate nu e deloc nouă. Și nici normală nu e! Dimpotrivă, e veche de peste o sută de ani. O tentativă absurdă de a reînvia sistemul comunist. Dovedit a fi disfuncțional. Și deosebit de traumatizant pentru cobai!

Noua normalitate e impusă forțat

Prima trăsătură care ne arată NOCIVITATEA unui sistem e impunerea lui CU FORȚA. Faptul că nimeni nu ține cont de voința oamenilor obișnuiți e semnalul de alarmă cel mai bun!

Iar când vin SALVATORII de profesie și vor să te ajute ÎMPOTRIVA VOINȚEI TALE, avem de-a face de fapt cu AGRESORI PSIHOPAȚI. Nicidecum nu e vorba de salvare, ci de agresiune!

Formațiunile politice care conțin SALVAREA în denumirea lor sunt AGRESORI! Vezi vechiul FSN (Frontul SALVĂRII naționale), și mai nou USR (Uniunea SALVAȚI România).

Auto-atribuirea unor roluri de SALVATORI, dublate de clișee naționaliste (național, românesc), și atribuite unui ”front” sau unei pretinse ”uniuni” ne arată clar MANIPULAREA.

Salvatorul de profesie va manipula încercând să arate că e ceva uriaș (Un front, sau o uniune), ceva la scară națională (național sau românesc), și că SALVEAZĂ! Când de fapt sub masca salvatorului se ascunde AGRESORUL PSIHOPAT!

Noua normalitate e specifică unor AGRESORI psihopați

Cu cât sunt mai bolnavi agresorii, cu atât mai mare e lipsa de scrupule în folosirea MANIPULĂRII. Începând de la PROPAGANDA agresivă, specifică național-socialismului (nazismul), și continuând cu CENZURA.

Iar cireașa de pe tort este FRAUDAREA ALEGERILOR! Pe care doar indivizii machiavelici sunt capabili să o ducă la nivel de sistem!

Hitler a descris în cartea lui metodele prin care a crescut. Iar VIOLENȚA este primul pas! Lovirea fizică a opozanților a fost pasul decisiv în ascensiunea nazismului!

Azi, sistemul folosește în acest scop jandarmeria și trupele speciale! Al căror rol ar fi fost să APERE, nu să agreseze propriul popor! Însă pentru PSIHOPAT, întotdeauna scopul scuză mijloacele (spunea Machiavelli).

Iar jandarmeria lovește, gazează sau arestează brutal oamenii. Descurajând adesea chiar libertatea de opinie. Cine mai are curajul să iasă în stradă, când vede filmări cu oameni încătușați, culcați pe asfaltul ud și loviți ”democratic” cu bocancul în cap?

Noua normalitate e de fapt neomarxismul

Cine nu își cunoaște istoria, e condamnat să o repete! O lecție neasimilată se va repeta până când va fi nevoie să fie înțeleasă! O eroare majoră va fi menținută până când are loc trezirea!

Însă azi mai mult de jumătate din planetă doarme! Și refuză să observe realitatea așa cum e! Oamenii fiind gata să-și susțină politic, prin vot, ”salvatorii”. Oricât de agresivi ar fi ei!

Ba chiar au tentația de a susține agresivitatea și ura! Pe care au acumulat-o în ei, și o exprimă prin votul lor. Oferit cu generozitate ”salvatorilor” de ocazie! Fără să fie capabili să VADĂ clar pericolele.

Pare a fi o aplatizare emoțională generalizată. Indusă mediatic prin SGA (vezi aici articolul despre SINDROMUL GÂNDIRII ACCELERATE).

Noua normalitate și victimele ei

În ciuda faptului că mulți dintre noi am avut părinți, bunici și străbunici victime ale vechiului regim, refuzăm să vedem. Învățăm la școală istoria evului mediu(destul de distorsionată), dar ignorăm istoria recentă, a ultimilor 50-100 de ani!

Mulți dintre noi au prins revoluția menită să dea jos sistemul totalitar, dar suntem gata azi să-l acceptăm din nou, sub altă formă!

Nici nu părem a fi prea capabili să deosebim un regim democratic de o dictatură cruntă! Și suntem gata să ținem cu AGRESORUL care se pretinde SALVATOR!

Proștii care se încolonează obedient, și stau la cozi să voteze IDOLI psihopați, convinși de sistemul de PROPAGANDĂ că votează bine, sunt un exemplu clar al decăderii.

Iar după ce VĂD clar eșecul votului lor, ei PERSISTĂ în eroare. Le e rușine de faptele lor, dar le e greu să dea înapoi. Să-și recunoască greșeala și să o corecteze! Preferă să fie consecvenți. (vezi aici articolul care descrie mecanismul specific al DISONANȚEI GOGNITIVE).

Noua normalitate are ca sens îmbogățirea psihopaților

Ca orice sistem totalitar, în vârf există o clică. O haită de hiene psihopate, lacome și bolnave. Puse pe îmbogățire. Iar averea lor, dublată de o putere nemăsurată, e bazată pe PROSTIA maselor.

Dacă în secolele trecute bogații se mulțumeau cu castele, conace și pământ, azi ei vor mult mai mult. Vor PUTERE NELIMITATĂ.

Doar așa au acces la fructul oprit. Adică desfrânare nelimitată, sex cu minori, droguri, organe pentru transplant, și cireașa de pe tort, mult doritul ”adrenochrome” (adrenalină extrasă din sângele victimelor torturate în cadrul unor ritualuri sataniste).

Banii mulți și confortul nu-i mai mulțumesc pe dictatori! Robinetele aurite, cum avea Ceaușescu, sunt azi disponibile oricui! Ba chiar și casele spațioase pot deveni realitate cu puțin efort!

Însă plăcerile interzise, ilegale, imorale și adesea criminale sunt privilegiul celor aleși! Doar dictatorii se pot bucura de ele. Și atunci la ce folos democrația?

Noua normalitate e noul totalitarism!

Când ai putere, nu te mai mulțumești cu o casă (sau mai multe). Nici cu o funcție. Ci vrei mai mult. Și dacă ai tipar de personalitate DEPENDENT, nu te vei mai opri! (Vezi aici articolul despre ALCOOLICUL CARE NU BEA)

Vei vrea sex interzis. Sau punerea în practică a unor fantezii sexuale bolnave! Dublate de substanțe euforizante (droguri). Care te pot duce rapid la închisoare sau la balamuc în orice societate normală!

Însă dictatorii vor mereu mai mult! Putere nelimitată și CONTROL. Ca să-și poată pună în practică fanteziile bolnave. Și să-și calmeze, măcar temporar, angoasele existențiale nevindecabile. Prin fuga de lipsa de sens al mizerei lor existențe.

Și atunci apar dictatorii psihopați. Care cu bani, cumpără presa și televiziunile. Menite să-i zugrăvească în tablouri de SALVATORI naționali, uniți în jurul scopurilor lor bolnave.

Noua normalitate are suportul popular!

Victimele au mereu Sindromul Stockholm. Și sunt mereu gata să se agațe de un SALVATOR psihopat! În masochismul lor, chiar dacă VĂD clar, nu vor să iasă din cercul vicios!

Așa cum agresorul psihopat SADIC vrea să DOMINE, masochistul disperat vrea să fie DOMINAT. Și acceptă orice durere cu stoicism. Convins că asta e menirea sa pe lume!

Iar când numărul de VICTIME este prea mare, ele CER un AGRESOR care să le amplifice suferința cu care s-au obișnuit.

Vezi aici articolul despre jocul VICTIMĂ-AGRESOR: Agresor psihopat, caut victimă masochistă

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *