DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

O lume nebună, tot mai nebună…

O lume nebună

O lume nebună, tot mai nebună…

O lume nebună se construiește treptat în jurul nostru. De fapt, o construim chiar noi. Fiecare dintre noi, împreună cu anturajul în care ne aflăm.

Nu scapă nimeni! Nici nu are cum. Suntem ființe sociale, și trăim între oameni. Oameni incapabili să se protejeze de stres. Darmite de manipulare și influențele toxice induse pe scară largă din exterior!

O lume nebună este falsă

Primul semn al nebuniei este refugiul în ILUZIE. Cu cât halucinația sau delirul este mai aproape de noi, cu atât nebunia care ne cuprinde este mai evidentă.

Însă un nivel acceptabil de iluzie este doar falsificarea unor măști sociale. Astfel că îl exercităm din plin. Falsificând realitatea în favoarea intereselor personale. Indiferent de consecințele acestui fapt.

Ce se mai falsifică într-o lume nebună?

Se falsifică totul. Alimentația, educația, medicina, politica, toate sunt victimele unui sistem distorsionat. Ale vânzării de iluzii destinate consumului de masă.

Iar societatea de consum te determină să CONSUMI fără discernământ produse și servicii falsificate grosolan.

Cu cât numărul doritorilor de chilipiruri este mai mare, cu atât va fi mai dificil de satisfăcut oferta. Iar numărul celor dispuși să ofere falsuri va fi mai mare.

Cum se falsifică educația într-o lume nebună?

Educația este agresiv înlocuită de sistemul de învățământ. Care include cunoștințe pur tehnice disparate, cu volume de informație supradimensionate. Neadaptate copiilor. Fapt care exclude tocmai EDUCAȚIA pentru viață.

Elevii ies complet nepregătiți din școală. La fel studenții din facultăți! Iar masteratele și doctoratele sunt tot mai des plagiate, tot mai lipsite de acoperire, tot mai formale.

O industrie care scoate șomeri pe bandă, utili multinaționalelor care îi recalifică rapid, profitând de lipsa lor de pregătire autentică. Fapt care îi obligă să își vândă mai ieftin forța de muncă.

Falsificăm și alimentația într-o lume nebună?

Da, falsificăm grosolan ALIMENTAȚIA. Tot mai INDUSTRIALIZATĂ, chimizată excesiv, artificială. Ambalată și conservată excesiv. Toxică, menită doar să ne sature, îmbolnăvindu-ne totodată.

Altfel, dacă s-ar produce organic, fără îngrășăminte chimice produse industrial și fără pesticide, prețul la alimente ar fi prea ridicat pentru mase.

În momentul în care orice muncitor occidental își permite mâncare la discreție, dezechilibrul este evident. Competiția calitativă a dispărut, fiind înlocuită de calitatea inferioară destinată maselor.

Cu efecte grave pe termen mediu și lung asupra sănătății fiecărui consumator!

O lume nebună îți distruge sănătatea!

Poate că atâtea falsuri ar fi fost mai bine tolerate, dacă nu ne-ar afecta atât de grav SĂNĂTATEA. Explozia de diabet și cancer arată clar că suntem victimele unui sistem tot mai bolnav, dintr-o lume nebună.

Iar nebunia este că în loc să OBSERVĂM și să CORECTĂM problemele în TIMP util, alegem să ne COMPLACEM. Să PERPETUĂM disfuncționalitatea și falsurile.

Cu consecințe atât de grave, încât este posibilă chiar dispariția biologică a lumii civilizate!

Într-o lume nebună, se falsifică și medicina!

MEDICINA pare a fi tot mai bine finanțată, dar mult mai lipsită de organizare. Orientată spre protocoale, metode, boli, birocrație excesivă și analize tot mai costisitoare. Dar ignorând complet pacientul, omul, individul.

Un medicament produs pentru a trata O BOALĂ poate avea efect la o persoană, și la alta nu! Sau reacții adverse serioase.

În plus, mai mult de jumătate din medicamentele de pe piață sunt produse generice. Un termen nou inventat pentru a evita termenul de FALS.

Calitativ, medicamentele generice fie conțin mai puțină substanță activă, fie calitatea sau puritatea acesteia este inferioară.

Mai nou, se fură efectiv din cantitatea de substanță activă! Statisticile în ce privește mortalitatea populației nu mint!

Nivelul de stres e în creștere!

Când stresul crește, numărul problemelor crește și el. La fel și morbiditatea. Numărul depresiilor se estimează că va dubla în următorii 10-15 ani.

La fel stau lucrurile și la alte afecțiuni de natură psihologică! Iar pericolul lor constă și în faptul că ele contaminează ușor și rapid anturajul!

O persoană disfuncțională, depresivă, anxioasă, poate ușor deveni o povară pentru familie și colegii de muncă!

La toate astea se adaugă și regulile aberante, impuse artificial și inutil, sub diferite pretexte aparent reale.

Cum te poți feri de o lume nebună?

Păstrând o parte din tine nealterată. Acea fărâmă de normalitate care ți-a mai rămas. Și pe care nu o vei găsi la EXTERIOR, ci în INTERIORUL tău.

Rolul meu e să te ajut să o cauți. Să o redescoperi ascunsă, reprimată, temătoare să iasă la suprafață. Evitând să se confrunte cu nebunia generalizat care a cuprins planeta.

Hai să vorbim despre asta! Click AICI! Prima discuție e GRATUITĂ. Doar dacă ai curajul să cauți la INTERIOR, fără să te sperii de ce găsești acolo!

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *