DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Politicienii români nu par a fi lideri autentici, ci mai degrabă psihopați!

Politicienii români

Politicienii români nu par a fi lideri autentici, ci mai degrabă psihopați!

Politicienii români sunt simpli psihopați! Un om integru nu se bagă azi în mocirla politicii românești! Iar evenimentele recente (adică CIRCUL MEDIATIC) au arătat incapacitatea lor de a gestiona o criză.

Nici măcar un apel la calm, sau la comportament civilizat, nu vine de la vârfurile politice! Capacitatea de a tempera emoțiile, furia sau instinctele distructive este PRIVILEGIUL adevăraților lideri!

Însă ai noștri, fără excepție, s-au dovedit campioni la A TURNA GAZ PE FOC. Învinuind mereu, obsesiv, cealaltă parte, jandarmeria sau demonstranții. Deși fiecare a fost, pe rând, o victimă, devenită agresor prin escaladarea evenimentelor!

Politicienii români sunt mult inferiori animalelor de haită

La lupi, în cazul unui conflict din haită, intervine masculul ALFA. Liderul haitei face ordine, și oprește conflictul. Fără a deveni mai violent decât este necesar. Adesea, mârâitul și arătatul danturii face părțile aflate în conflict să se oprească.

Prezența liderului, autoritatea sa NATURALĂ, readuce ECHILIBRUL. Așa se recunoaște un lider autentic. Capabil să schimbe lumea în bine (vezi aici).

La politicienii români nu este cazul. Emoțional, sunt imaturi, adolescentini și răzbunători. Lansează acuzații, în goana lor patologică după capital electoral. Și se bucură când oamenii sunt dezbinați, agresivi și gata să înjure partea adversă.

Crearea de emoții negative prin declarații de război le aduce satisfacții sadice. Umanismul le lipsește complet. Important e partizanatul, tabăra lor tribală (vezi aici). Și imaginea lor publică.

Politicienii români sunt majoritatea, foarte slabi la capitolul comunicare

Azi, orice adolescent cu ambiții profesionale peste medie se înscrie la cursuri de public speaking (oratorie, vorbit în public – traduc pentru politicienii români, cred că sunt printre puținii cărora le lipsesc cunoștințele elementare de limbă engleza).

Acolo, tinerii învață să țină un discurs, să se exprime coerent, să aibă o atitudine corectă. Am asistat la multe astfel de demonstrații, și am urmărit tinerii. Fără să vreau, le-am comparat discursul cu al politrucilor invitați acolo.

Diferența era enormă! Oameni cu funcții politice importante pe plan local, cu ani mulți de experiență în conducerea județului, nu erau capabili să se exprime coerent! Erau mult sub nivelul tinerei generații de liceeni și studenți!

Oratoria se învață, așa cum înveți și să te îmbraci bine, sau să fii elegant. Desigur, o bază elementară formată din abilități cu privire la gramatică, inteligență peste medie, cultură generală și politețe e necesară oricărui orator. Probabil de aceea doar tinerii fac față acestor discursuri. Nu și politicienii români.

Politicienii români sunt marionete

Diferența dintre un politician autentic și o marionetă se vede în discurs. În timp ce autenticitatea se simte sub formă de EMOȚIE, entuziasm contagios, și încredere care se transmite ascultătorilor, falsul e și mai simplu de sesizat.

Discursul CITIT, scris de alții, și apoi preluat mecanic, indică deja lipsa părerilor proprii, specifică oricărei MARIONETE. Iar incoerența verbală, bâlbâielile, pauzele prea lungi și greșelile de dicție sau cele gramaticale arată EZITAREA specifică persoanei care NU CREDE în ceea ce exprimă!

Tipic celor puși în situația de a fi purtători de cuvânt, fără să aibă elementarul bun simț să se PREGĂTEASCĂ pentru această sarcină! Degeaba ai o FUNCȚIE FORMALĂ, dacă NATURAL ești MEDIOCRU!

Politicienii români sunt dintr-o singură categorie

Mulți împart, artificial, oamenii politici în TRIBURI. Cu artificii de tip STÂNGA, DREAPTA, PUTERE, OPOZIȚIE, DEMOCRAȚI, COMUNIȘTI etc. Sunt doar simple ETICHETE, fără acoperire în practică.

Adesea, politicienii români de stânga propun măsuri de dreapta, sau specifice extremei drepte, iar cei de dreapta propun măsuri de stânga, sau care ne duc cu gândul la extrema stângă sau la vechiul regim. Dar sunt toți exact la fel. Din același aluat.

La fel, puterea e împărțită, scindată, între guvern și președinte. Iar titlul de republică semi-prezidențială (!?) arată INDECIZIA cu privire la cine conduce cu adevărat țara. (E ca și cum mi-aș cumpăra de la magazin un produs SEMI-GARANTAT calitativ).

Cândva învățasem că republicile pot fi fie prezidențiale, fie parlamentare. Adică le conduce fie un președinte, fie parlamentul. La noi e semi? Dacă aș urca în autobuz și aș afla că e condus de un șofer semi-calificat, nu aș coborî la prima stație?

Un lucru e sigur, că politicienii români sunt, în marea lor majoritate, semidocți. Ca să nu spun mediocri sau submediocri. Complet nepotriviți să conducă.

De ce politicienii români nu mai pot fi înlocuiți

Sistemul este creat de ei în așa fel încât să-și poată păstra privilegiile. Sau să le poată transmite beizadelelor. Al căror statut de MARIONETĂ este și mai puternic. Cu părinți pătați și șantajabili, ei sunt captivi în totalitate în caruselul infracționalității.

Problema nu e doar că ne vând țara. Ci că o vând mult prea ușor și ieftin, oricui le oferă mită! Și asta o spun deschis tocmai cei care ne cumpără economia și terenul, bucată cu bucată!

Caz în care partidul, funcția sau opțiunea politică pălește complet. Ei sunt CU TOȚII din același aluat! Psihopați din TRIADA NEAGRĂ (vezi despre aceasta în articolele de aici, sau de aici, sau de aici).

Machiavelici, își urmăresc scopurile pur materiale, cu orice preț, indiferent de risc.

Narcisici, se înghesuie să dea bine pe sticlă, la TV. Imaginea lor este mult exagerată, și vor să fie lăudați și ridicați în slăvi, exact ca și vechiul dictator. Aceeași patologie.

Histrionici, mint teatral, și păcălesc prostimea. Mai rar ei în mod direct, pentru că tehnicile de manipulare sunt mult peste nivelul lor intelectual. Ci mass-media care vreau și ea măcar o mică feliuță din averea lor.

Se naște astfel o complicitate între puterile din stat. Un mod tacit de a ÎMPĂRȚI banii primiți necuvenit duce la CUMPĂRAREA greilor din presă și televiziune.

Care, sub formă de publicitate plătită, își iau comisionul. Apoi, asemenea unor ciobani bine plătiți, conduc oile spre abator. Prin manipulare de masă. Mai poate sparge cineva sistemul?

Politicienii români nu dețin, de fapt, puterea

Puterea pare a fi la ei în totalitate. Doar PARE. În realitate, e a unui SISTEM. Pretins democratic, dar de fapt pur birocratic și dictatorial. Fiecare dintre politicienii români este un element fără putere reală. O armată de mediocri cu intelect sub medie, dar cu un ROL bine determinat în mecanismul puterii.

Ei PRIMESC mutarea în plic, asemenea șahistului-robot de acum 2 secole.

Acesta bătea la șah marii jucători, dar s-a descoperit că avea ascuns în interior un individ mic de statură, care transmitea mutările manechinului în care era ascuns. Când se deschidea demonstrativ manechinul, el se refugia în cutia mecanismelor.

Iar când cutia cu roți dințate era examinată, el intra repede în manechin! Astfel, gloria sa era transmisă ROBOTULUI-JUCĂTOR! La fel și înjurăturile! Doar când atacul la persoană a depășit limitele, OMUL din interior a deconspirat mecanismul fraudei!

Politicienii români sunt simpli actori

Politicienii români sunt niște simpli roboți care EXECUTĂ orbește ce li se ordonă. Pot fi înlocuiți ușor și rapid. Mai ales că sunt ȘANTAJABILI cu dosare penale pe rol!

Ființe jalnice, actori forțați să-și joace rolul. Pretinzând că vor binele țării. Pe care sunt dispuși să o vândă pe bani mărunți.

În psihopatia lor, singurul lor scop rămâne să le asigure odraslelor proprii bani pentru câteva generații. Cu riscul de a fi condamnați. Un risc nesemnificativ, sau minimalizat, sau ignorat cu mare ușurință de către orice psihopat.

Politicienii români vând iluzii maselor

Discursurile lor electorale sunt azi scrise de experții în manipulare. Politicienii români doar încearcă să le lectureze coerent. Însă oamenii nu prea le mai ascultă. Fiind astfel incapabili să le observe incoerența și ezitările.

Până la urmă, grosul turmei va merge cu restul lumii. Mai mult de jumătate vor merge la urne, ca să valideze ceea ce deja s-a stabilit de multă vreme. O iluzie mediatizată intens la TV va deveni adevăr în PERCEPȚIA turmei.

Apoi va fi IMPLEMENTAT țintei. Și turma va fi condusă iar de MARIONETELE agreate. Inculte, agramate, șantajabile, cu dosare pe rol și cu PSIHOPATIA aferentă.

Care asigură ignorarea riscului, injuriilor, și urmărirea propriilor scopuri mercantile specifică tulburării lor. Atât de necesară, sau chiar indispensabilă oricărui actor din acest joc murdar.

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *