DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Și tu citești prea multă dezvoltare personală?

Dezvoltare personală

Și tu citești prea multă dezvoltare personală?

Dezvoltare personală înseamnă să parcurgi, în mod practic, un proces. Mult diferit de a citi articole motivaționale. Ceva asemănător cu diferența dintre școala de șoferi, care are și ea o etapă pur teoretică, sala, și cea practică, numită oraș. Faptul că înveți teoria, știi legile și iei sala nu te face, nici pe departe, șofer! Însă această etapă este necesară pentru a putea trece la procesul practic. La fel stă treaba și cu procesul de dezvoltare personală. Vei petrece luni sau chiar ani în care doar vei citi. Sau vei merge la conferințe publice ca să asculți lideri motivaționali. Al căror rol este doar să-ți explice că SE POATE. Și că probabil ești unul dintre cei care, odată, poate va reuși să treacă la treabă în mod practic.

Dezvoltare personală înseamnă acțiune

Faptul că citești DESPRE dezvoltare personală este doar o PREGĂTIRE pentru a începe procesul în sine. O etapă intermediară între starea de NEÎNCREDERE, și cea de TRECERE LA ACȚIUNE. Tranziția e lentă, se face treptat, și durează mult timp. Mult mai mult decât procesul în sine!

E ca și cum ți-ai luat deja sala, dar continui să înveți, să citești despre mașini, să cauți mereu noi și noi chestionare! A început să te pasioneze să le faci, să găsești răspunsurile, să știi cât mai mult despre legislație. Cu o singură problema… NU ai urcat încă la volan! Încă te temi să o faci, chiar dacă instructorii care pot să stea lângă tine ca să te ghideze sunt disponibili! Însă TEMERILE tale îți refuză ACCESUL la volan! Așa că te reîntorci la etapa de pregătire. Și completezi chestionare și teste…

Uneori, alegi să faci și facultatea de psihologie. Ca să înlocuiești procesul practic, de care fugi,  cu încă o etapă mai avansată, tot de pregătire teoretică.

Trecerea de la teorie la practică înseamnă dezvoltare personală autentică

Eviți, amâni și ocolești această tranziție. Te temi de tine, de gândurile tale, de ceea ce poți descoperi. Fără să crezi că adevărata valoare a ta stă tocmai în lucrurile pe care le eviți. Capacitatea ta de a valorifica la maximum propriul tău potențial este soluția.

Însă acest potențial se dezlănțuie tocmai în momentele în care este MAXIMĂ nevoie de el! Atunci când apar crizele existențiale! Altfel, rămâne în stare latentă.

Nimeni nu va deveni mai bun sportiv doar pentru că a citit că e sănătos să faci sport! Sau pentru ca și-a făcut un abonament la sală! În lipsa ANTRENAMENTELOR făcute în mod practic, cunoștințele despre importanța sportului în viața ta nu au nici un efect practic. Cu excepția creșterii dorinței tale de a te apuca de treabă! Însă nu e suficient, decât după ce treci la muncă!

Antrenorul face diferența!

Atât în sport, cât și în dezvoltare personală, ai nevoie de oameni care să te inspire. Oameni a căror activitate o admiri. Și a căror carieră este model pentru tine. Persoane în care să ai încrederea cî te vor ajuta să crești. Astfel că vei avea determinarea să evoluezi.

Suntem ființe sociale, și evoluăm doar în grup! Dacă știm că suntem observați, încurajați, sprijiniți și ajutați, începem să fim mai motivate. Și reușim să obținem acele performanțe de care nu credeam că suntem capabili!  Important E SĂ AVEM ALĂTURI OMUL POTRIVIT. Să fim ghidați de persoanele capabile să ne motiveze. Rezultatele excepționale vor apare mai curând decât îți vine să crezi!

Dacă vrei, putem să încercăm! Prima discuție este absolut GRATUITĂ (clic AICI), pentru orice persoană care o cere. În limita a maximum trei locuri pe săptămână.

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *