DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Trezirea spirituală merită căutată!

Trezirea spirituală

Trezirea spirituală merită căutată!

Trezirea spirituală e ceva imposibil de explicat. Unii zic că nici nu există. Că e doar o afacere a unor traineri. Negarea ei e la modă. Și totuși… ceva se întâmplă. Unii, puțini, declară că s-au trezit. Că au un sentiment de iluminare. Unul deosebit, imposibil de explicat în cuvinte.

Trezirea spirituală pare a fi mai degrabă o stare. O emoție plăcută. Sau o experiență generatoare de speranță. E un drum pe care îl parcurgi, sau nu. E o eliberare din capcana blocajelor mentale, a prejudecăților și a concepțiilor disfuncționale care până acum te conduceau.

Trezirea spirituală e un sentiment, sau un proces, sau o senzație, sau câte puțin din fiecare. E ceva mistic, magic, misterios.

Trezirea spirituală merită căutată?

Trezirea spirituală o poți căuta oriunde, poți citi, poți studia, sau frecventa cursuri, fără vreun rezultat palpabil. Adesea, vei constata că bați pasul pe loc. Nu ai făcut absolut nici un progres, deși ai citit, ai căutat, ai studiat, și ai frecventat cele mai popularizate cursuri. Ținute de cei mai la modă traineri ai momentului. Zadarnic!

Trezirea spirituală e un proces. Unul de durată. Care necesită implicarea ta totală, și participarea ta. Necesită ceva timp, luni de zile de frământări, de întrebări, de căutări constante și neobosite. Scurtătura nu e disponibilă.

Degeaba vrei să știi totul acum, sau să afli esența lucrurilor. Ele sunt de fapt bine ascunse. Chiar în interiorul minții tale subconștiente. De care nici măcar nu ești conștient că există! Cum poți vedea, sau căuta, ceva inexistent, nedefinit, și nepalpabil? E mult mai simplu să declari că ceea ce tu nu vezi, nici nu există!

La fel de simplu e să nu vezi, să nu simți, dar să te minți pe tine și pe cei din jur că da, ai descoperit-o! Fără ca tu să ai idee despre ce e vorba. Caz în care simulezi trezirea spirituală, și semnul cel mai concludent este că te zbați să te acoperi cu diplome, patalamale, confirmări venite din exterior, și menite să acopere eșecul tău interior.

Trezirea spirituală este o cotitură importantă în viața ta. O vei face atunci când tu alegi. Acum, mai târziu, sau niciodată. Fiind ceva opțional, nu obligatoriu, poți alege oricând ignoranța, stagnarea, negarea. Opusul a ceea ce numesc eu a fi înțelepciunea, sau trezirea spirituală. Dacă alegi să afli mai mult, sunt AICI pentru tine.

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *