DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Adaptarea la criză – cea mai mare dificultate din viața ta

Adaptarea la criză

Adaptarea la criză – cea mai mare dificultate din viața ta

Adaptarea la criză face parte din noi. Avem RESURSELE latente pentru asta. Chiar dacă ne place la nebunie CONFORTUL. Am fost construiți ca să putem face față și la greu!

Adaptarea la criză este esențială

Cine refuză adaptarea va fi eliminat. Înlăturat, marginalizat sau chiar eliminat! Natura nu greșește niciodată. Ea decide ce e corect și ce nu. Iar ILUZIA că ne putem împotrivi ei se va risipi va fumul la prima provocare mai serioasă!!

În loc să ne zbatem atât de mult să învingem natura, putem alege altceva. Să trăim în ARMONIE cu ea. Observând ce este necesar și conformându-ne ei.

Desigur că ne vom ușura viața, munca și existența prin tehnologie. Până la un anumit nivel. Însă caând depășim limitele, vom SUFERI.

SUFERINȚA nu e ceva rău. Dimpotrivă, e un SEMNAL. Menit să ne atragă ATENȚIA că am sărit calul. Că suntem pe un drum greșit!

Iar când alegem să AUZIM această voce, ne corectăm atitudinea. Și alegem să ne adaptăm la ceea ce vedem! Permițându-ne să simțim calea potrivită!

Adaptarea la criză necesită un efort

Iar setarea noastră zilnică e de ergonomie. Adică de a ECONOMISI efort! E un lucru bun. Cu condiția să nu devină PERMANENT!

Una e să te odihnești, să te relaxezi, și alta e să lenevești permanent. Odihna e bună dacă ALTERNEAZĂ cu munca. Și se păstrează un echilibru între ele. 

Dacă te menajezi continuu ajungi să lenevești. Și să scadăcapacitatea ta de funcționare. Și potențialul LATENT ajunge să fie UITAT.

Însă dacă te lovești de PROVOCĂRI, te mobilizezi. Și faci EFORTUL de a te CONFRUNTA cu greutățile. Caz în care începi să ai succes. Și să CREȘTI!

Adaptarea la criză e un mecanism natural

Dacă lucrurile merg bine, te vei adapta ușor. Iar dacă merg mai rău, va fi nevoie de MOBILIZAREA ta. Și a potențialului tău latent.

Însă acest potențial al tău e ascuns. El iese la suprafață doar atunci când e necesar. Sau mai exact, când tu CONSIDERI că ai nevoie de el. Și că MERITĂ să faci EFORTURI în acest sens!

Rolul meu e să te ajut în această fază. De trecere de la modulul de linițște și pace, la cel de MOBILIZARE. Fără să fac munca în locul tău, am rolul de CATALIZATOR.

Se vor trezi în tine RESURSELE tale cele mai valoroase. Uitate, neglijate sau ignorate multă vreme. Dar pregătite să iasă la suprafață. Atunci când ȘTII că ai nevoie de ele.

Eu sunt aici (clic aici) să te însoțesc pe acest drum. Deorece știu că nu-i simplu să scoți din SUBCONȘTIENT aceste puteri ascunse. De care azi s-ar putea să ai mare nevoie!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *