DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Află cum o lume falsă îți pune în pericol sănătatea

O lume falsă

Află cum o lume falsă îți pune în pericol sănătatea

O lume falsă te afectează grav. Sănătatea ta e în pericol major! Banii și bunurile materiale îți iau ochii. Și distrag ATENȚIA ta de la problemele esențiale! Așa că ajungi în depresie fără să știi de ce. Alergând bezmetic după bani. Bani care se duc mai repede decât vin. Și care nu mai pot cumpăra ceea ce pierzi alergând după ei.

O lume falsă permite falsurile

Cel mai grav lucru din civilizația occidentală este nerespectarea regulilor și a legislației. Mereu există portițe pentru a le ocoli. Mai ales dacă falsul aduce și PROFIT! Iar când FALSIFICATORUL e o companie multinațională, va fi de neatins! Adevărate state paralele, aceste companii trăiesc și cresc din fraude. Ele falsifică tot ce poate fi falsificat. Având un machiavelic și unic scop: PROFITUL cu orice preț!

Astfel, se falsifică alimentele, medicamentele, produsele de larg consum și viața în general. Inclusiv clasa politică e înlocuită de SUROGATE. Indivizi cu grave tulburări de personalitate, labili psihic și ușor de șantajat juridic, sunt promovați electoral și ALEȘI pe posturi de conducere. Marionete lipsite de putere, care își joacă rolul. Și între timp fură în interes personal. Convinși, în naivitatea lor, că asigură astfel viitorul copiilor și nepoților lor! Distrugând, din interior, întregul sistem pe care îl conduc vremelnic.

O lume falsă distruge sănătatea mintală

Oamenii din civilizația occidentală sunt tot mai bolnavi. Chiar dacă financiar o duc mult mai bine decât cei din statele sărace. Stresul continuu, alimentele chimizate în exces și radiate, incertitudinile vieții de zi cu zi și o birocrație sufocantă contribuie la îmbolnăvirea tuturor. Statisticile arată clar SCĂDERI ale numărului de nașteri și creșteri ale numărului îmbolnăvirilor grave și a bolilor cronice! Cu cât o țară e mai civilizată, cu un nivel de trai mai ridicat, cu atât rata DEPRESIEI e mai ridicată!

Azi, depresia și anxietatea afectează peste 15% din populație în lumea modernă. Iar prognozele spun că în 10 ani va afecta peste 30%! Adică o persoană din trei va deveni disfuncțională. Incapabilă să muncească și să fie utilă societății. Devenind  o povară pentru restul oamenilor!

O lume falsă pornește de la alimente

Alimentația e cea mai vulnerabilă la falsuri. Competiția dintre producători duce la goana după prețuri mici. Iar un preț mic vine doar din producția mare. Astfel că agricultura e industrializată și chimizată excesiv. Practic, recoltele se pot dubla sau tripla prin folosirea chimicalelor!

Biostimulatorii, îngrășămintele de sinteză, pesticidele și ierbicidele ajută la creșterea recoltelor, și reduc tot mai mult prețurile de producție. Iar metodele moderne de conservare, E-urile, radiațiile și anumite substanțe chimice cresc durata de viață pe raft a produselor!

Însă aceste alimente CHIMIZATE sunt foarte toxice. Îmbolnăvesc consumatorii, și le distrug sistemul imunitar. Și totodată le afectează grav sistemul nervos! Toate chimicalele folosite în agricultura industrială se regăsesc în corpul consumatorilor!

O lume falsă e bazată pe o iluzie

Oamenii care trăiesc în aceste sisteme au tulburări de comportament tot mai grave. Iar copiii lor sunt tot mai bolnavi! Bunăstarea materială nu poate compensa lipsa STĂRII DE BINE! A sănătății fizice și mai ales psihice!

Însă oamenii care au suferit de lipsuri sunt acum dominați de un MECANISM DE COMPENSARE. Tind să creadă că bunurile materiale pe care ei acum le acumulează, le vor vindeca FRUSTRĂRILE și DEPRESIILE ascunse și nerecunoscute!

Un copil care a crescut lipsit de posibilități materiale riscă să se focalizeze excesiv pe MUNCĂ! Trăind mereu cu FRICA de sărăcie pe care a experimentat-o excesiv în copilărie! Astfel că principala lui prioritate va fi acumularea de bunuri materiale. Fiind dispus să sacrifice în acest sens tot timpul său și chiar sănătatea proprie!

O lume falsă în care se mimează chiar și medicina

Cheltuielile cu medicamentele explodează. Laboratoarele și farmaciile înfloresc. Iar starea de sănătate, în mod paradoxal, se degradează continuu! Deși cheltuielile cresc, eficiența sistemului scade îngrijorător. Medicamentele nu mai vindecă, doar cronicizează bolile. Le fac mai ușor de suportat pentru moment, rezolvând doar unele simptome supărătoare! Fără să vindece! Iar sistemul imunitar al pacientului este neglijat complet. Sau slăbit de EXCESUL de medicamente.

Medicii sunt tot mai slab pregătiți, transformați treptat în birocrați. Care acordă atenție maximă monitoarelor și hârtiilor, și minimă OMULUI! Locul experienței practice bogate și al tratamentului personalizat este luat de analize în exces și de protocoale standardizate de tratament.

Omul este considerat un mecanism, și tratat pe bucățele. Nu holistic, ca fiind o SINGURĂ FIINȚĂ VIE! Astfel că fiecare medic tratează zona specifică specialității sale, și adesea tratamentele interferează, se suprapun și intoxică organismul. Excesul de medicație tinde să devină principala cauză a mortalității din lumea civilizată! Cu alte cuvinte, ne sinucidem cu rețetă!

O lume falsă are la bază o școală simulată

Sistemul de școlarizare e bazat pe nevoile societății industriale din secolul trecut. A cărui menire era alfabetizarea agricultorilor, în scopul de a-i transforma în muncitori utili industriei. Astfel că întregul proces de învățământ e orientat spre acumulare pur tehnică, lipsind componenta emoțională.

Relația dintre profesori și elevi este subminată deliberat! Astfel că se formează treptat două tabere aflate în conflict. Care le afectează grav pe ambele din punct de vedere emoțional și relațional! De unde și repulsia tuturor pentru sistem, dublată de eficiența tot mai redusă. Și de un sistem de meditații private care se extinde artificial.

Guvernele se laudă că oferă învățământ gratuit, în timp ce calitatea acestuia se prăbușește. Totul se reduce în final la o formalitate. În care unii au nevoie doar de un salariu, și alții doar de patalamale! Și ambii SIMULEAZĂ că trăiesc, muncesc și au activitate. Doar pe hârtie…

O lume falsă fuge de ea însăși!

Cu cât lumea în care trăim e mai toxică, mai simulată, tendința de a evada din ea crește. Consumul de alcool, țigări, substanțe interzise și alte dependențe explodează! Depresia latentă, ascunsă, nerecunoscută se cere MASCATĂ! În loc să fie ameliorată de la început, este lăsată să crească, asemenea unui cancer emoțional!

Cea mai ineficientă metodă de a rezolva o problemă este NEGAREA existenței ei! Însă dacă pretinzi că problema nu există, refuzând să o rezolvi, problema NU DISPARE! Dimpotrivă, ea crește și se agravează.

Realitatea nu se poate falsifica fugind de ea! O problemă se rezolvă căutând soluții. Nicidecum mințind că problema nu există! Minciună care te poate menține captiv în ea pentru totdeauna!

O lume falsă necesită adevăr

Se spune că nivelul de dezvoltare personală necesar unei persoane obișnuite este dat de nivelul de AUTENTICITATE. O capacitate de a observa atent ADEVĂRUL. De a-l ACCEPTA ca atare. Fără a încerca să fugi de el. Și fără a masca, mistifica sau ascunde realitatea incomodă!

Spiritualitatea nu înseamnă izolare în munți. Nici meditație zilnică. Nici regim alimentar vegan. Și nici lecturi interminabile de cărți motivaționale! Ci mai degrabă o capacitate mai dezvoltată de a observa atent, de a recunoaște ADEVĂRUL. De a ACCEPTA realitatea așa cum este ea.

Asta te ajută cel mai mult pe plan spiritual și emoțional.

Vei deveni capabil să iei măsurile necesare pentru a crește CALITATEA VIEȚII TALE! Gestionând corespunzător emoțiile negative, și construind relații interumane autentice, vei evolua! Devenind cât mai echilibrat, mai calm, mai adaptabil și mai ales mai AUTENTIC.

Rolul meu e să te sprijin în acest demers, dacă tu îți dorești să discutăm despre asta (clic aici dacă DA).

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *