DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Conștientizarea ar putea fi chiar veriga lipsă din viața ta!

Conștientizarea

Conștientizarea ar putea fi chiar veriga lipsă din viața ta!

Conștientizarea este puntea de legătură dintre SUFERINȚA ta și ALEGERILE pe care tot tu le-ai făcut. Însă tendința ta e de a NEGA asta. Și de a arunca vina pe alții.

Conștientizarea duce la asumarea responsabilității

În momentul în care începi să ÎNȚELEGI mecanismul prin care tu FUGI de răspundere, ești pe calea cea bună. Și abia atunci vei putea lucra la rezolvarea problemei.

Una e dacă îți ASUMI problema, și alta e dacă pretinzi că alții sunt de vină. Caz în care te aștepți ca SOLUȚIILE tale să vină… tot de la alții.

Dacă o persoană își pierde slujba, și e convinsă că a pierdut-o din cauza guvernului, va AȘTEPTA ca tot guvernul să îi rezolve problema!

Însă aceeași persoană poate înțelege că guvernul nu are nici o vină. Și că ea poartă întreaga responsabilitate a situației. Apoi va începe să caute singură SOLUȚII. Poate altă slujbă similară, de exemplu!

Și șansele ei sunt mult mai mari dacă va CĂUTA ACTIV. Decât dacă ar AȘTEPTA pasiv ca guvernul să-i rezolve situația!

Conștientizarea e o trezire!

Omul e capabil să sufere în tăcere și să tacă. Fără să facă NIMIC pentru a schimba ceva! Doar pentru că îi e dificil să ÎNȚELEAGĂ că există o strânsă LEGĂTURĂ între SUFERINȚA SA și propriile sale ALEGERI.

Mai mult, oamenii se MINT. Sau mai exact, se autoamăgesc. Refuzând să ACCEPTE legătura dintre SUFERINȚA LOR și alegerile proprii!

E mult mai simplu să dai vina pe alții! Decât să te pui chiar tu pe treabă! Tiparul de VICTIMĂ neajutorată inspiră milă. Și a te plânge e la modă azi!

Dar dacă ALEGI să renunți la starea ta de victimă? Și dacă accepți că viața ta depinde mai mult de TINE decât de alții?

Poți atunci să treci la acțiune concretă? Și să te trezești din ILUZIE?

Conștientizarea face diferența dintre victime și învingători

După un turneu de tenis cu 48 de participanți, vom avea un singur învingător. Și 47 de învinși! Nu vi se pare dureros? După ani întregi de pregătire! Și un zbor cu avionul de 4-6-8 ore sau mai mult! Apoi să mai iei și bătaie?

Și cei 47 de învinși vor SUFERI. Unii se vor lăsa de sport. Sau vor da în depresie. Convinși că suferința lor vine din ghinion.

Alții, cei mai mulți, își vor crea o ATITUDINE de ÎNVINGĂTORI. Cu sprijinul unor ANTRENORI. Devenind CONȘTIENȚI că în viitor vor avea șanse să devină ei învingătorii!

Și atunci vor continua să se antreneze. Și să se dezvolte. Pentru a înlocui suferința înfrângerii cu laurii victoriei!

Conștientizarea se construiește

Și este un efort comun. Unul de echipă. Atât în sport cât și în viața de zi cu zi. O persoană conștientă își ASUMĂ eșecurile. Și le ia ca pe niște LECȚII.

Iar gustul amar al înfrângerii poate fi transformat într-o zi în VICTORIE. Dacă persoana este CONȘTIENTĂ că de ea depinde, în cea mai mare măsură, REZULTATUL!

Desigur că și antrenorul are sarcina lui. Și statistic, contribuie cu circa 13% la progres. Însă restul de 87% e la îndemâna ta.

Fără să conteze dacă e vorba de sport, de slujba sau afacerea ta, sau chiar de viața personală și de relațiile din ea.

Totul e muncă de echipă. Iar antrenorul tău te va ajuta cel mai mult cu procesul de construire a ceea ce numim conștientizare.

Atunci când te simți PREGĂTIT să treci la acțiune concretă. Și alegi să ceri (cu un simplu clic AICI) să stăm de vorbă. Prima oră fiind absolut gratuită.

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *