DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Mai multe motive pentru care și psihologii fac politică

Fac politică

Mai multe motive pentru care și psihologii fac politică

Fac politică toți oamenii. Deoarece sunt interesați de viața lor. Și refuză să o lase la voia întâmplării. Sințindu-se inconfortabil când sunt conduși de incompetenți analfabeți și psihopați!

Fac politică cei care se simt în PERICOL!

Când ești într-un avion, și pilotul e de fapt un proaspăt evadat de la ospiciu, care a pus mâna pe manșă și pilotează, nu ai cum să rămâi indiferent.

Teoria spune că pilotul ghidează avionul. Și pasagerii nu au dreptul să voteze cum să piloteze acesta! Ei doar au ales să urce într-un avion, pentru că aveau încredere într-o companie aviatică. Fără să le pese de numele pilotului.

Însă când avionul începe să facă viraje periculoase, și căderi bruște, în picaj, gata să se zdrobească de sol, oamenii încep să-și pună întrebări!

Oare pilotul lor e întreg la minte? Oare e bine intenționat? Și încep să-și aducă aminte de pilotul german care s-a sinucis trântind intenționat avionul plin de pasageri.

Omul era sub tratament, cu antecedente psihiatrice cunoscute, dar ținute secret de medicii care îl tratau. Și a ajuns pilot pentru că a făcut școala aferentă!

În astfel de situații, văzând că prăbușirea e iminentă, orice pasager începe să participe, involuntar, la zbor! Ori zburăm la timp pilotul, ori ne cresc aripi. Și la propriu și la figurat!

Fac politică oamenii sănătoși!

Orice om funcțional e preocupat de mersul vieții lui. Și visează, face planuri de viitor. Pe care le materializează în timp. Făcând eforturi în acest sens.

Oamenii integri nu lasă prea multe la voia întâmplării. Ci se zbat să își crească nivelul de trai, Și să-și amelioreze din mers nivelul de confort.

Și atunci CONDUCEREA țării, a județului sau a comunei lor nu îi poate lăsa indiferenți! Orice derapaj îi afectează direct. Și le influențează viața.

Doar indolenții, iresponsabilii și leneșii refuză să se implice în propria lor viață. Și atunci le e indiferent cine îi conduce.

Fac politică cei care vor creștere!

Orice creștere pornește de la LIDERI. Nu doar munca intensă aduce succesul. Ci creativitatea, automatizarea, invențiile sunt cele care contribuie major la creșterea nivelului de trai.

Iar dacă factorul politic ia decizii greșite, această creștere e BLOCATĂ. Și tot EFORTUL celor care se zbat pentru ea e zădărnicit.

Și atunci ALEGEREA liderilor e o SARCINĂ extrem de importantă din viața fiecăruia! Pentru că aceasta va influența bunul mers al lucrurilor.

Fac politică cei care văd bine

A face deosebirea dintre un lider autentic și un impostor care face promisiuni frumoase e o sarcină dificilă. Impostorul se poate îmbrăca bine, poate zâmbi fermecător și poate juca teatru.

Orice ACTOR cu un minimum de abilități va putea induce ușor în eroare o bună parte din alegători! Mai ales dacă MARKETINGUL MINCINOS beneficiază de bani suficienți.

O mască socială falsă poate deveni credibilă până când trec alegerile. Și puțini sunt cei care și-au dezvoltat ABILITATEA de a VEDEA sub această mască!

Iar psihologii, unii dintre ei, cei AUTENTICI, cu ani de experiență, au dezvoltat la nivelul de artă această trăsătură. Fiind capabili să IDENTIFICE imediat un psihopat mincinos care candidează pe post de individ imaculat.

Vezi aici și articolul: Cum să recunoști un psihopat

E inadmisibil să avem peste 100 de parlamentari cercetați penal, zeci de miniștri (unii chiar condamnați deja la închisoare), și chiar președinți! Oare nimeni nu îi vede?

Fac politică cei care se implică în mod real

A merge la vot nu înseamnă a face politică! Dimpotrivă, a permite cuiva să voteze, deși nu are o minimă cultură politică, e trăsătura democratică ce zădărnicește complet finalitatea procesului!

Oameni care nu se uită la dezbateri publice, nu cunosc partidele și se declară complet dezinteresați de politică, devin brusc mari patrioți în ZIUA VOTULUI. Și iau decizia pe cine să pună ștampila DUPĂ ce intră în cabina de vot!

REZULTATELE dezastruoase ale unor astfel de alegeri făcute în deplină necunoștință de cauză se văd. O conducere incompetentă, cu impostori semianalfabeți NUMIȚI în funcții publice de către psihopații VOTAȚI anterior.

A face politică nu se rezumă la a vota! Mai ales într-un sistem în care votul individual practic NU CONTEAZĂ. Și voturile se fură cu sacul, în noaptea de după alegeri.

Fac politică în mod real cei care OBSERVĂ atent

Și dacă faci un efort în acest sens începi să VEZI. Iar dacă vezi, începi să VORBEȘTI. Și să transmiți și altora ce ai văzut. Cu riscul ca orbii să refuze să te creadă, convinși că eu deja știu mai bine decât tine.

Peste 2-3 ani de la alegeri, orbii deschid ochii, Dar totuși nu se trezesc. Regretă votul lor, însă au memoria scurtă. Și repetă procesul peste încă 1-2 ani. De parcă nu ar fi văzut nimic!

Televizorul le ține loc de minte. Și chiar dacă VĂD ei ceva, pricep puțin. Mai ales că refuză să comunice eficient pe tema asta, pretinzând că nu îi interesează politica. Decât în ziua votului. Pe care îl oferă generos impostorilor.

Ca observator atent, psihologul vede multe. Și mai și înțelege unele procese. În ciuda MANIPULĂRILOR mediatice. Pe care doar dacă nu vrei nu le vezi.

Sau refuzi să mai vezi dacă ești disonant, și deja rulezi o convingere RIGIDĂ, dezadaptativă. La care vei renunța extrem de greu, numai după ce te arzi zdravăn. Sau nici atunci!

Vezi aici articolul despre DISONANȚA COGNITIVĂ

Fac politică vorbind cu oamenii

Degeaba vezi, și degeaba avertizezi omul. El CREDE cu tărie în televizor. Și în mesajele mincinoase transmise de acesta. Ca urmare a banilor primiți de la autorități.

Scopul lor e clar. Autoritățile vor să manipuleze. Iar televiziunile să primească bani, indiferent de cât manipulează. Sau în interesul cui!

Însă experții în comportament uman mai au o abilitate. Numită persuasiune. Deseori, vorbești cu o persoană care are gânduri autodistructive, și o convingi să renunțe la ele.

Iar dacă poți convinge un om că viața e frumoasă și merită trăită, înseamnă că poți folosi puterea ta de convingere și în alte scopuri. Poți salva nu doar un om, ci poate chiar o întreagă țară! Sau măcar o clasă socială mai dezghețată (antreprenori cu intelect dezvoltat).

Fac politică cei care cred în viitor

Pesimismul multor persoane este perfect întemeiat. Viitorul nu sună deloc bine. Iar SUFERINȚA generată de liderii politici incompetenți are și părțile ei bune.

Doar așa se vor TREZI masele largi! Prin suferință dusă la extrem! Cu cât ești căzut mai jos, cu atât mai probabil e să te apuci să GÂNDEȘTI!

Că altfel te scufunzi într-un iluzoriu confort material temporar. Bazat pe credite împovărătoare pe termen lung! Și îți trăiești clipa ignorând realitatea viitoare pe care o sabotezi acum!

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *