DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

De ce comunismul mi se pare a fi ceva contra naturii

Comunismul

De ce comunismul mi se pare a fi ceva contra naturii

Comunismul e un sistem artificial. Creat de om. Și băgat pe gât cu forța cobailor dispuși să îl suporte. Fiind în întregime O MINCIUNĂ. Intens propovăduită, promovată, supralicitată.

Comunismul e bazat pe propagandă

Iar propaganda este impunerea minciunii ca politică oficială. Autoritățile sunt mai preocupate de ascunderea adevărului decât de remedierea problemelor!

Iar când ai o problemă, NEGAREA ei (vezi aici articolul despre NEGARE) e cea mai catastrofală soluție! Care va AGRAVA problema, în loc să o rezolve!

Și oricâtă propagandă se va face pentru a se JUSTIFICA incapacitatea sistemului de a rezolva problema, aceasta rămâne în aer! Adică nerezolvată!

Minciuna va atrage mereu CONSECINȚE pe măsură. Și va interfera puternic cu DECIZIILE luate! Iar dacă alegerile cuiva sunt bazate pe o INFORMAȚIE FALSĂ, apar mereu consecințele nedorite!

Comunismul e împotriva naturii!

L-aș compara cu un parc zoo. Unde animalele primesc un anumit confort. Ele nu au grija zilei de mâine, deoarece știu că VOR PRIMI hrana necesară pentru supraviețuire.

Mai mult, vor avea și asistență medicală necondiționată. Și li se va da mereu un MINIM NECESAR pentru a trăi. Fiind totodată protejate de prădătorii naturali.

Înmulțirea animalelor în captivitate e destul de rară. Și mereu e CONTROLATĂ. Astfel că nu există supraaglomerare. Fiind ușor de relocat sau eliminat un eventual surplus.

Nu există nici COMPETIȚIE între indivizi. Nu se mai pune problema supraviețuirii celui mai PUTERNIC, ca în natură. Nici a eliminării naturale a exemplarelor slabe, bolnave sau degenerate!

Comunismul e bazat pe un fals egalitarism

Fiecare animal are cușca sa. Egală și standardizată. Nu se mai ține cont de nevoi, de specie, de natură. Ci doar de spațiul existent și disponibil. Pe care administratorul îl împarte după propria voință. Uneori la întâmplare.

Exemplarul slab, bolnav sau vulnerabil are același confort cu cel puternic și rezistent. Și practic aceleași șanse de supraviețuire sau reproducere.

Natura și selecția ei nu mai contează. Controlul e preluat de OM. Și IMPUS cu forța. Sub pretextul egalității de șanse.

Competiția dintre exemplare, menită să DEZVOLTE unele abilități fizice sau psihice necesare SUPRAVIEȚUIRII, dispare. Sau e redusă la minim.

Uneori poate fi ÎNLOCUITĂ de diverse criterii artificiale. Cum ar fi NUMĂRUL DE VOTURI pe care publicul îl dă unui anumit animal!

Comunismul duce la autodistrugere

În timp, exemplarele bolnave, cu defecte genetice ereditare, pot da naștere la pui. Care vor popula și ele parcul zoo. În ciuda faptului că natura tinde să le elimine.

Însă în lipsa competiției, supraviețuirea celui mai puternic nu mai e pe moment necesară! Luptele dintre indivizi pentru TERITORIU dispar. Fiecare având alocată pătrățica sa. Insuficientă, dar măcar SIGURĂ.

Doar că mama NATURĂ se va încăpățâna mereu să dicteze. Și să permită îmbolnăvirea celor IMPROPRII. Indiferent de câtă protecție medicală vor primi exemplarele slabe!

Molimele, epidemiile sau bolile vor face mereu ravagii în orice parc zoo! Fiind la ele acasă! Și distrugând mult mai multe exemplare decât în sălbăticie!

Animalele captive nu mai au sistem IMUNITAR dezvoltat. Deoarece acesta nu a mai fost necesar! Și un sistem nefolosit tinde să se ATROFIEZE! Până la dispariția totală!

Comunismul nu acceptă critici!

Sistemele totalitare de stânga refuză feed-back-ul. Fiind extrem de INTOLERANTE la orice CRITICĂ. Deoarece pornesc de la o IDEOLOGIE bazată pe monopol.

Și implementarea acelei ideologii devine SENSUL sistemului. Incapabil să țină cont de DORINȚELE sau de NEVOILE celor acaparați!

Și în asta constă PATOLOGIA SA! Într-o RIGIDITATE dusă la extrem. Incompatibilă cu viața! Știm de la Darwin că supraviețuirea necesită ADAPTABILITATE. Adică FLEXIBILITATE!

Și că speciile care supraviețuiesc în natură sunt cele capabile să se ADAPTEZE SCHIMBĂRILOR! Iar RIGIDITATEA duce la dispariție.

Din acest motiv NU EXISTĂ absolut nici o țară comunistă care să se fi dezvoltat! Iar cele care azi o cotesc spre comunism, își bazează bunăstarea TOT pe vechiul sistem! Dezvoltat într-o economie de piață LIBERĂ funcțională.

În ciuda acestui fapt, țările care AU DEMONSTRAT că se pot dezvolta bine într-o economie competitivă, decid azi să RENUNȚE la aceasta. Și să treacă la regimuri totalitare de stânga!

Fără a fi dispuse să învețe din trecut. Sau măcar să accepte că o iau pe arătură. Fapt care le menține ritmul prăbușirii…

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *