DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Filmul vieții tale este cel mai important element din viața ta

Filmul vieții tale

Filmul vieții tale este cel mai important element din viața ta

Filmul vieții tale e ca oricare alt film. Cu tine ca erou care trece prin diverse încercări. Iar dacă iei decizia să intri în sala de cinema, și să te uiți la FILMUL VIEȚII TALE, înseamnă că ai mult curaj! Ai putea vedea și scene dureroase, care nu îți plac. Sau pe care ai încercat să le uiți, ascunzându-le sub covor!

Filmul vieții tale te are ca actor principal

E mult mai ușor să fugi de realitate privind filmele fictive ale ALTORA. Și mult mai greu e să ACCEPȚI realitatea TA! Și să ALEGI, cu mult CURAJ, statutul de OBSERVATOR. De spectator la propriul tău film!

Este o ALEGERE extrem de importantă pentru TINE. Menită să îți schimbe viața! Adică să te facă să devii conștient de ROLUL pe care l-ai jucat până acum. Adesea ÎMPOTRIVA voinței tale! Convins fiind că așa TREBUIE!

Te-au manevrat, te-au păcălit și te-au manipulat cum au vrut. Ți-au impus ce au dorit EI. Și tu i-ai crezut. Așa că ai ajuns să joci un ROL nedorit de TINE. Care nu ți se potrivește ȚIE. Motiv pentru care îți creează mult disconfort.

Filmul vieții tale te poate avea și ca spectator!

Însă dacă găsești RESURSELE DE CURAJ, și intri în sală, poți să revezi filmul TĂU. Din altă perspectivă, cea de SPECTATOR. De OBSERVATOR atent. Care doar privește din exterior peripețiile eroului principal. Adică ale TALE…

Și ca spectator, descoperi multe. Vezi mult mai clar problemele din exterior. Așa cum le vede și terapeutul tău. Cu maximă claritate! Și cu oarecare detașare emoțională. Nu mai ești implicat, ci doar vezi. Începi, de fapt să vezi. Să te TREZEȘTI.

A fost ALEGEREA TA să fii spectator la ceea ce ai neglijat să mai vezi. A fost OPȚIUNEA TA de a te CONFRUNTA cu FRICA. Și a fost o DECIZIE să o înfrunți cu mult curaj. Pentru a observa tot mai clar ceea ce ai TU de văzut.

La început e greu. Ai un sentiment de jenă. O teamă fără obiect de ceea ce ai putea vedea. Deși ai trăit deja ROLUL TĂU. Și ai știut exact prin ce ai trecut. Însă gândul la DUREREA revederii unor secvențe poate fi traumatizant. Pentru că poate redeschide, temporar, răni încă nevindecate.

Filmul vieții tale te are ca regizor!

De fapt, într-o formă sau alta, ai fost regizorul. Ai scris singur scenariul. Adică ai scris CARTEA după care s-a turnat filmul! Cu mâna TA. Dar mai ales cu sprijinul NESOLICITAT al altora. De aia a ieșit așa nasol!

Însă pe măsură ce găsești CURAJUL să privești filmul, realizezi un lucru extrem de important. Sau cel mai important din viața ta! Că REGIZORUL ești TU! Și că TU poți ALEGE ce să scrii în carte. Astfel ca ROLUL pe care tu îl vei juca în continuare să fie doar al TĂU! Și adaptat intereselor TALE!

Iar dacă rolul tău din film nu e ceea ce ți-ai dorit, timpul nu-i pierdut. Cartea încă se mai scrie, și filmul continuă! E momentul să pui mâna pe stilou, sau pe tastatură, și să reînveți cum să SCRII mai departe SCENARIUL. Mă refer la SCENARIUL vieții TALE.

Filmul vieții tale te are ca actor principal, spectator, regizor și scenarist

Tu alegi ce scrii, cum scrii, și cum ecranizezi ROLUL TĂU din viața TA! Doar că nu ai știut mereu cum să scrii, și ai apelat la alții. I-ai ÎMPUTERNICIT să scrie EI în locul TĂU! Le-ai dat pe mână, TEMPORAR, soarta TA.

Și nu a ieșit prea bine! Pentru simplul motiv că ei au scris gândindu-se doar la AVANTAJELE LOR. Și neglijând complet BENEFICIILE TALE! Fiecare pentru el! Altruismul e ceva temporar și incidental. Egoismul e permanent!

Azi, ai ocazia să iei o DECIZIE clară. Și să reîncepi să scrii chiar TU. Așa cum este bine pentru TINE. Nu în stil egoist, ci doar CENTRAT pe TINE. Pe grija naturală față de propria TA persoană.

Filmul vieții tale poate fi ajustat din mers

Filmul vieții tale a fost scris în trecut. Dar el se scrie și în prezent! Iar evenimentele și ROLUL TĂU din viitor se pot scrie chiar acum! Arta e să stăpânești bine tehnica scrisului. Sau cel puțin să ai capacitatea de a OBSERVA ATENT.

La asta te pot ajuta. Să lași la o parte nimicurile existențiale și balastul informațional. Și să îți FOCALIZEZI ATENȚIA TA pe chestiunile care chiar CONTEAZĂ. Cum ar fi VIAȚA TA. Și CALITATEA EI.

Tot ce ai de făcut e să fii ferm, hotărât și cu mult curaj. Vom trece la ACȚIUNE concretă împreună. Și te voi ghida pas cu pas să treci peste rețineri, rușine sau ezitare. Dacă TU ALEGI să faci chiar ACUM acest pas extrem de important pentru TINE (clic aici)!

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *