DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Învață arta de a citi printre rânduri pentru a te feri de manipulare!

A citi printre rânduri

Învață arta de a citi printre rânduri pentru a te feri de manipulare!

A citi printre rânduri e extrem de important. Proverbul spune că vorbele sunt făcute pentru a ascunde gândurile! Și puțini sunt în stare să deosebească adevărul de manipularea practicată pe scară largă!

Iar cuvântul, în loc să elibereze, azi te înrobește! Pentru că majoritatea oamenilor sunt obișnuiți să creadă ceea ce li se spune la știri!

A găsi timpul necesar a citi printre rânduri e o artă!

Fiind o artă subtilă, prea ăuțini o stăpânesc! Unii pur și simplu nu au intelectul necesar. Iar alții îl au, dar neglijează acest aspect! Pentru că trăiesc cu credința că alții le vor binele! Astfel că le PERMIT să îi manipuleze ordinar!

Doar după ce începi să fii atent, să observi și să analizezi rațional textul, reușești să vezi lucrurile altfel! Dar cine mai are azi TIMP de asta?

O VITEZĂ nefirească, INDUSĂ, te face superficial. Mereu grăbit, într-o continuă alergătură, și infestat de hormonii tăi de stres, ești foarte ușor de manipulat!

Doar filosofii și scriitorii erau, în trecut, preocupați de aflarea adevărului. Și găseau TIMPUL necesar pentru a se apleca asupra problemelor vieții.

Restul lumii era captivată complet de măruntele probleme existențiale. Mai mult sau mai puțin importante!

Cel care știe a citi printre rânduri devine lucid

Deoarece VEDE adevărul, Și nu mai crede tot ce aude. Fiind capabil să simtă esențialul! Fără a se mai lăsa manipulat!

Practic, are o capacitate în plus. De a și GÂNDI. Sau mai exact de a face o analiză a tot ceea ce citește, vede sau aude. Trecând prin filtrul RAȚIUNII faptele.

Însă acest tip de om este extrem de rar. Majoritatea fiind PRESETAȚI să gândească rapid, impulsiv și superficial! Astfel încât să ia în serios orice gogoașă care li se bagă pe gât!

Iar marea DIFERENȚĂ dintre cel lucid și naivul ușor de manipulat constă în capacitatea primului de a lua DECIZII corecte. Și de a face ALEGERILE potrivite lui!

Pentru că manipulatorul va face în așa fel încât orice decizie să fie în favoarea sa! Nicidecum nu în favoarea victimelor manipulării mentale la care le supune!

A citi printre rânduri devine azi vital!

Până acum, sistemul supercentralizat era setat să te protejeze! Și să îți impună regulile sale. Dar azi asistăm la o schiombare radicală. Sistemul începe să scârțâie. Și să dea rateuri!

E momentul în care ai de început a-ți folosi și mintea proprie! Deoarece sistemul nu mai ține cont de tine sau de nevoile tale! Ci de necesitățile de moment ale celor care te manipulează!

Așa că ai de antrenat capacitatea ta de a gândi! A trecut vremea în care STATUL era cel care te coordona complet! Acum, statul tinde să devină treptat un simplu instrument în mâna mafiei transnaționale!

Și atunci ai de ales. Poți să devii o victimă perfectă, supusă și ușor de manipulat. Sau un om care și gândește în favoarea sa! Caz în care va ști să facă ALEGERILE potrivite – clic AICI ca să vorbim despre asta.

Și aici nu mă refer doar la cele electorale, care au loc la patru ani. Ci mai mult la ALEGERILE proprii, de zi cu zi. Și la exprimarea unor OPȚIUNI care te favorizează pe TINE, nu pe alții.

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *