DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Looser-ul și uniforma purtată involuntar de acesta

looser

Looser-ul și uniforma purtată involuntar de acesta

Looser-ul, învinsul, victima, este un tipar întâlnit frecvent în societatea modernă. În egală măsură și în Estul sărac al Europei, cât și în Vestul bogat material! Îl vei recunoaște imediat! Sau, mai grav, te vei recunoaște, măcar parțial, și pe tine în uniforma lui! Pentru că da, el este diferit! Are un anumit TIPAR de gândire, de comportament, de exprimare și de (in)acțiune.

Looser-ul și textele sale

În primul rând îl vei auzi cum se lamentează. Cum se plânge că nu a reușit să… Nu contează ce nu a reușit, important e că el refuză SĂ ACCEPTE asta. Așa că va contesta vehement ceva. Va da vina pe cineva. Își va declina propria RESPONSABILITATE pentru ceea ce i se întâmplă lui! Va considera că alții sunt vinovați. Și se va concentra nu atât pe găsirea unor SOLUȚII la problema sa, cât mai ales pe aruncarea pisicii moarte în ograda altuia! Preocuparea lui principală este fuga de responsabilitate. Sau pasarea ei asupra altcuiva. De regulă, cineva care nu e de față și nu poate oferi contraargumente.

Looser-ul și atitudinea sa

Atitudinea sa este de atotștiutor. Care nu are nevoie de sprijin, de ajutorul altcuiva, de învățare sau de studiu. O omnipotență infantilă, un mecanism de apărare specific copiilor de la grădiniță. Care aleg să se cufunde în ILUZIE. Să se refugieze acolo, pentru a nu fi nevoiți să înfrunte o REALITATE prea dură, sau incomodă. Uneori, această atitudine se poate potența cu substanțe, cu jocuri de noroc, sau cu orice alt mod de a evada din prezent.

Toți experții pe care i-am cunoscut, în orice domeniu, recunoșteau că mai au mult de învățat. Că activitatea lor e în permanentă și rapidă schimbare. Și că evoluția are loc continuu. Motiv pentru care ei învață continuu.

Doar looser-ul refuză să accepte această realitate incomodă! El le știe deja pe toate, și nu mai are nevoie de nimeni și de nimic!

Looser-ul și anturajul său

Oamenii din jurul tău vorbesc adesea prin tine. Comportamentele lor devin, în timp, vizibile și în atitudinea ta! Vei modela, imita și internaliza involuntar tiparele oamenilor cu care alegi să petreci timpul tău! Adesea, looser-ul poartă uniforma celor din jurul său! Și le datorează în mare parte această uniformă! Pe care a preluat-o involuntar, în timp, și fără să știe ce face! De la cei din jurul său!

Looser-ul și schimbarea

Vestea bună e că uniforma pe care looser-ul o poartă se poate schimba rapid. O poți da jos, ca pe oricare altă uniformă! Și o poți înlocui cu uniforma victoriei! Cu textele ei, atitudinea ei și anturajul diferit al ei! Important e doar să îți dorești asta! Acesta e primul pas, și e deja jumătate drumul! Restul va veni de la sine!

Nimic mai simplu decât să privești în oglinda magică pe care o pun la dispoziție oricui are curajul să privească în ea… Nu va vedea altceva decât propria sa persoană. Așa cum este ea acum. Cu posibilitatea de a-ți imagina, când dorești, schimbarea uniformei pe care looser-ul o poartă uneori, cu oricare altă haină dorită! Important e să visezi! Restul vine ca urmare a efortului tău bine direcționat. Cu un minimum de ghidare din partea mea (clic aici).

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *