DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Marketingul etic și manipularea prin propagandă

Marketingul etic

Marketingul etic și manipularea prin propagandă

Marketingul etic e pe cale de dispariție. Este vorba de BANI. Și restul nu mai contează! Să fie PROFIT! Chiar dacă crapă lumea! Și atunci marketingul etic este înlocuit de MANIPULAREA prin PROPAGANDĂ agresivă!

Marketingul etic și regulile

Imaginează-ți un meci de fotbal unde ambele echipe vor să CÂȘTIGE. Una din echipe are ca sistem de valori ETICA, iar a doua are ca scop victoria CU ORICE PREȚ. Care dintre cele două echipe va respecta REGULILE? Și care va fi tentată să mituiască arbitrul?

Cam așa stau lucrurile! Dacă vrei glorie pe termen scurt, imediat, faci ca Maradona. Și înscrii un gol cu mâna, ca la handbal! Apoi jubilezi pentru VICTORIE!

Ce mai contează că peste 3 zile filmarea cu golul neregulamentar face înconjurul planetei? Scopul scuză mijloacele! Aceasta e deviza PSIHOPATULUI.

Marketingul etic și politica

În politică nu câștigă cel mai bun. Nici cel mai inteligent. Și niciodată cel mai CORECT! Ci cel care folosește MANIPULAREA prin PROPAGANDĂ. Și are la dispoziție mijloace media să o facă!

Evident că da, electoratul e ușor de păcălit! Și votează NOTORIETATEA, nu competența. Unul care e zilnic pe sticlă, e cunoscut, va primi voturi. Cel deștept, dar sincer, va fi ignorat! Mai ales că adevărul doare!

Dar la următoarele alegeri? Aceeași tactică! Manipularea prin propagandă prinde la naivi. Și e suficient să fie păcăliți jumătate din oameni. Restul, dezgustați, nu mai merg la vot. Curând alegerile vor avea sub 15% participare.

Marketingul etic și firmele

O firmă cu probleme financiare va avea de ales: Ori trișează, ori dispare! Nu e greu de estimat ce va alege! Și nimeni nu va risca să fie etic sau corect! Ca să nu… dispară de pe piață!

Așa s-a întâmplat cu socialismul, care a încercat să respecte reguli, în timp ce concurența din vest le încălca fără ezitare. Socialismul a dispărut! Azi, capitalismul, aflat în derivă, face același lucru. Trișează, ca să scape de crahul care se apropie. Imposibil! Îl poate doar amâna o vreme!

Vine din urmă progresismul neomarxist. care PROMITE multe. Practic, ia păturile cele mai defavorizate (așa-numitele minorități de toate felurile) și le promite lucruri IMPOSIBILE. Cum ar fi venitul minim garantat. Pe care îl primești ca să stai acasă!

Nici nu are importanță că acest lucru nu e nici util, și nici posibil pe termen lung! ceea ce contează este marea masă de CREDULI. Dispuși să susțină patologia promisă de propagandă!

Marketingul etic și psihologii

Psihologii sunt experți în persuasiune. Sau oare în manipulare? Ambele noțiuni semnifică aproximativ același lucru! Persuasiunea înseamnă a convinge pe cineva de ceva ÎN FOLOSUL SĂU. În timp ce manipularea e convingerea acelei persoane în DETRIMENTUL său!

Cu alte cuvinte, metodele sau tehnicile sunt ACELEAȘI. Doar REZULTATUL diferă! Adică dacă ai de-a face cu un PSIHOPAT, te va manipula ca să pierzi tu, și să câștige el. După modelul WIN-LOOSE. Unul câștigă, altul pierde!

Dar dacă reușești să dai de o persoană cu valori etice, te va dirija, te va ghida către un win-win (ambii câștigă). Chiar dacă acest câștig e mai mic uneori, este RECIPROC. Și în asta constă valoarea eticii.

Marketingul etic și psihopatul

Psihopatul nu are nevoie de etică. Ci de PROFIT. Motiv pentru care e specializat pe minciună. Cu cât minte mai mult și mai credibil, cu atât câștigă mai mult! Iar dacă deviza după care se ghidează este: SCOPUL SCUZĂ MIJLOACELE, este clar că va alege să ignore complet ETICA.

Psihopatul este o plagă autodistructivă. Care se distruge atât pe sine, cât și pe cei din jurul său! Și dacă un SISTEM încurajează și recompensează răspândirea psihopaților, acel sistem este destinat pieirii.

Deoarece pe termen mediu și lung se autosabotează. vezi și articolul: PSIHOPATUL și modul în care acesta distruge…

Câștigurile financiare vremelnice nu duc la creșterea nivelului de viață al psihopatului. Ci doar la răspândirea unor VICII și cheltuieli aberante. Asemenea unei adevărate „karma” necruțătoare, care lovește transgenerațional întregul arbore genealogic al acestuia.

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *