DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Norocul și-l construiește doar omul cu mâna lui!

norocul

Norocul și-l construiește doar omul cu mâna lui!

Norocul este adesea invocat ca scuză. Ca motiv pentru a justifica un eșec sau altul. Și adesea ca mod de a fugi de propria responsabilitate. De a pretinde că factorii externi sunt vinovați pentru propiile neglijențe.

Norocul se construiește în timp!

Norocul vine când vrea el. Și este rar. Motiv pentru care a sta să îl aștepți pare a fi o stragetie păguboasă! El întârzie mereu! Sau merge la alții! Mai abili în ATRAGEREA lui!

De fapt, e un PROCES prin care norocul este construit! Nu vine pentru că îl așteaptă cineva! Și când vine, e REZULTATUL unui complex de factori. Care depind mult de atitudinea ta!

Diferența dintre cel care AȘTEAPTĂ ceva și cel care se pune pe treabă să CONSTRUIASCĂ acel ceva este enormă! Așteptarea e una. Și ACȚIUNEA concretă e alta!

Norocul merge spre cel proactiv!

Doar că nu vine imediat! Ci vine uneori după foarte mult timp! Și mai ales efort focalizat pe rezolvarea unor probleme și construirea unor SOLUȚII!

Doar că multă lume vrea să evite EFORTUL. Și să găsească scurtătura. Calea mai ușoară. Însă aici ergonomia se dovedește adesea păguboasă. Și chiar autosabotantă.

E ca la culesul de ciuperci. Dacă intri în pădure și cauți într-un singur loc, ai mari șanse să nu găsești nimic. La fel și dacă mergi în alt loc! Rețeta succesului e să MERGI continuu. Să cauți în CÂT MAI MULTE LOCURI.

Cu cât faci mai multe EFORTURI REPETATE, cu atât ȘANSELE tale de a găsi mai multe ciuperci cresc! E simplu!

Norocul e doar un rezultat

Al unui EFORT orientat în direcția potrivită. Și DIRECȚIA e mai importantă decât VITEZA! Degeaba te grăbești că cauți norocul. Mai ales dacă ai pornit într-o direcție nepotrivită!

Un răgaz e neecsar pentru a EVALUA rezultatele pe care le-ai obținut până acum. Și mai departe e simplu. Dacă ai mers în direcția bună, CONTINUĂ.

Dar dacă ai constatat că direcția nu e cea potrivită, și că nu dă REZULTATE, ai de făcut o SCHIMBARE. Ai de OPRIT mersul în direcția nepotrivită. Și de virat spre alte OBIECTIVE!

Dacă mergi în direcția bună, vor apare, în timp, și rezultatele!

Norocul vine la cel care îl caută!

Dacă vei avea obiective clare și bine definite, și faci un efort constant pentru a le atinge, le vei atinge! Iar dacă nu le-ai atins, înseamnă că erau nerealiste. Sau insuficient de clare. Și necesită unele ajustări.

Ideea e să nu te oprești. Să nu te poticnești și să rămâi blocat! Iar dacă o faci, să găsești RESURSE ca să treci peste și să mergi mai departe.

Iar dacă înregistrezi eșecuri, le poți lua ca fiind PROVOCĂRI. Menite să te determine să faci lucrurile mai bine pe viitor! Nicidecum nu se te oprești pentru că nu ai noroc!

Uneori, rolul meu e doar să te încurajez să continui drumul. Cu ÎNCREDERE în norocul tău. Care depinde de tine!

Hai să îți explic mai detaliat procesul (clic aici)!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *