DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Oamenii de bună calitate și importanța lor în viața ta

Oamenii de bună calitate

Oamenii de bună calitate și importanța lor în viața ta

Oamenii de bună calitate sunt rari. Dar ei există. Misiunea ta în viață e să-i găsești, și să te înconjori cu ei. Cu alte cuvinte, să fii capabil să faci ALEGERI bune. Să înveți cum să faci TRIEREA. Pe cine să accepți în anturajul tău, și ce cine să te ferești! Nimic mai simplu, dar totuși atât de dificil!

Cum să găsești oamenii de bună calitate?

Vestea bună este că totul se învață. Orice competență se poate dobândi. Iar unele abilități deja există, le ai, doar că îți lipsește dispoziția de a le și folosi. Gândește-te ce simplu este să îți dai voie să simți dacă o persoană este compatibilă sau nu cu tine! De regulă, ai nevoie de câteva secunde să-ți dai seama de asta! Ne formăm o părere despre alte persoane încă din primele secunde! Apoi, intervine rațiunea, apar diverse interese, și ne prefacem că uităm ceea ce am SIMȚIT inițial! Cu alte cuvinte, reprimăm propriile SENZAȚII, emoții sau percepții! Apoi ne mirăm de inabilitatea noastră de a selecta persoanele potrivite!

Cum triezi oamenii de bună calitate?

În primul rând, îți dai voie să simți exact ceea ce EMOȚIILE tale vor să îți transmită. Fără a interveni prea brutal cu rațiunea. Dacă mergi la un interviu pentru un job, și simți că persoana cu care discuți îți este profund antipatică, și comportamentul ei lasă de dorit, PLEACĂ! Dacă alegi să raționalizezi, adică să găsești justificări (aparent) raționale faptului că refuzi să accepți emoțiile profund negative, vei suferi. A ascunde gunoiul sub covor înseamnă a refuza să fii SINCER cu propria ta persoană! Caz în care e foarte puțin probabil ca alții să fie sinceri cu tine! Atragem ceea ce suntem!

Oamenii de bună calitate se aleg!

Oamenii se atrag, se asociază, comunică, formează echipe sau grupuri pe baza unor interese comune. Adesea, structura slujbei lor îi obligă să funcționeze în echipe cu persoane incompatibile, dificile, agresive, sau extrem de toxice. Însă în celelalte situații, există un mai mare grad de LIBERTATE în alegeri! Fiecare poate DECIDE singur cu cine își petrece timpul liber, cu cine se asociază, cu cine comunică sau alege să lucreze la proiecte comune. Cu cât oamenii au un grad mai ridicat de INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ, cu atât sunt mai inspirați în ALEGERILE lor. Și cu cât sunt mai maturi, mai echilibrați, cu atât predispoziția lor de a face compromisuri dureroase scade. Deoarece compromisul duce adesea la dezamăgiri crunte.

Oamenii de bună calitate caută și ei oameni la fel!

Uneori, ai impresia că nu ai de ales, și că TREBUIE (!?) să accepți mediul pe care slujba ți-l pune la dispoziție. Alteori, dacă faci un scop din observarea și descoperirea lor, oamenii de bună calitate apar de peste tot. Întrebarea este dacă vor fi dispuși să te accepte ei pe tine în preajma lor! Pentru a atrage oamenii de bună calitate, tot ce ai de făcut este SĂ DEVII chiar tu un om de o cât mai bună calitate! Iar acest deziderat este azi mai ușor de atins ca niciodată! Fără să fie neapărată nevoie de diplome universitare, sau hârtii care pretind că pot să confirme calitățile tale! Ai doar de învățat cum să îți crești nivelul propriu de inteligență emoțională! Moment în care și oamenii din jurul tău se vor schimba! Când vrei să începi? (clic AICI dacă te simți pregătit!)

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *