DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Potențialul latent din mintea ta subconștientă e comoara ta!

Potențialul latent

Potențialul latent din mintea ta subconștientă e comoara ta!

Potențialul latent este acolo, ascuns. Rolul tău e să-l cauți și să-l folosești! E alegerea ta să faci asta sau să ignori comoara ta. Puțini sunt cei care aleg utilizarea sa! Deși probabil majoritatea oamenilor au auzit sau au citit despre el, scoaterea la lumină a potențialului latent este cel mai adesea uitată, amânată sau neglijată.

Potențialul latent al minții e asemenea mușchilor

Acest potențial latent e asemenea unui mușchi. Se va dezvolta atunci când va fi antrenat! Scurtătura nu există! Antrenamentul sistematic, pe o perioadă de luni de zile, va da rezultate. Iar lipsa antrenamentului va duce la stagnare sau chiar atrofiere!

Multă lume alege să-și dezvolte doar mușchii. Cu toții știm că ei se pot dezvolta, îi putem vedea cu ochiul liber. Ne putem ușor măsura circumferința unui biceps înainte și după antrenament. Iar greutățile ridicate se pot evalua ușor în kilograme. Cu cât ridic mai multe kilograme, cu atât am CONFIRMAREA clară și DOVADA puterii sau dezvoltării mușchilor mei! Iar dezoltarea musculară e în strânsă legătură cu forța fizică și potențialul de a o transforma în bani. Energia ta crește odată cu dezvoltarea masei musculare, și poți munci fizic mai mult și mai eficient.

Potențialul latent iese la iveală când ceri asta

Potențialul latent al minții stă nefolosit, însă poate fi oricând activat. Și va fi activat când vei considera că este mare nevoie de el. DORINȚA ta de a activa potențialul latent va face diferența. Determinarea ta de a-l scoate la lumină va fi esențială. Efortul tău de a ACTIVA toate resursele de care dispui va determina schimbarea. Iar efortul tău va veni atunci când îți dorești asta cu adevărat. Mai exact, când apare o criză existențială care te determină să îți dorești să o depășești. Iar dacă resursele tale din prezent sunt insuficiente, mai există rezerve latente. De care te atingi atunci când simți că nu mai poți.

Potențialul latent este accesibil

E ca și cum ai putea primi o sută de mii de euro nerambursabili din fonduri europene. Doar că accesul la acești bani este destul de dificil. Există un întreg proces birocratic, necesită timp, eforturi intelectuale, și așteptări îndelungate. Cu rezultate incerte. Unii aleg să CEARĂ aceste fonduri, să lupte cu birocrația, și să angajeze firme de consultanță care le pot crește în mod serios șansele de succes.

Însă cei mai mulți români nu fac acești pași. Fie din ignoranță, fie din indolență (adică lene), fie din lipsă de încredere în forțele proprii. Motivele nu contează. Important e că există un număr mic de oameni care fac acest pas. Care ALEG să crească, dacă pot. Făcând un EFORT serios în acest sens.

Potențialul latent poate fi activat doar de tine!

Fondurile europene, de exemplu, pot fi cerute de tine prin intermediul unei firme de consultanță. Care va putea depune toate actele în locul tău. Însă potențialul latent al minții tale are regim special. E imposibil de delegat altă persoană să scrie „planul de afaceri” în locul tău! Așa că persoanele comode, lipsite de dorință, sau insuficient de ACTIVE vor rămâne pe loc. Cu sutele de mii de euro virtuale în cont, dar fără posibilitatea de a se atinge de ele. Nici măcar pentru a scăpa de datorii sau a achita cheltuielile curente.

Începe să-ți activezi chiar acum și tu potențialul latent!

Dacă SIMȚI că vrei mai mult, e momentul să treci la acțiune concretă. Adică să scuturi comoditatea, și să faci primul pas în direcția potrivită. Să accepți că VREI mai mult de la viață. Conștient că viața îți dă tot ce vrei, dar numai dacă ești dispus să CERI. Rolul meu e să ajut, să ghidez, să fiu un facilitator în acest sens. Pot fi chiar foarte bun la asta. Însă pot ajuta o singură categorie de persoane. Pe cele care își DORESC fierbinte să progreseze. Să devină pro-active.

Performanța nu e pentru cei care o AȘTEAPTĂ, ci pentru curajoșii dispuși să facă un efort. Dacă ezitarea, amânarea sau comoditatea te țin pe loc, rolul meu va fi nesemnificativ. Deja știi că ai potențialul latent, și știi că îți va fi mai dificil să-l activezi de unul singur. Însă dacă SIMȚI că VREI o schimbare reală, hai să discutăm GRATUIT într-o primă ședință online! Angajamentul tău pentru a-ți valorifica la maximum potențialul latent (clic AICI) VA FACE DIFERENȚA în viața ta!

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *