DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Probabil ești în stare de hipnoză fără ca măcar să știi!

Hipnoză

Probabil ești în stare de hipnoză fără ca măcar să știi!

Hipnoză înseamnă o stare de conștiință modificată. În care poți recupera niște amintiri reprimate. Și în care poți dobândi comportamente noi!

Pe care să le rulezi mai târziu pe pilot automat, fără ca măcar să fii conștient de ele! Odată ce le-ai asimilat ca fiind CONVINGERI adânc înrădăcinate, nu le mai pui la îndoială veridicitatea!

Hipnoză subliminală pentru creier

Odată ce ți s-a spus ceva în stare de hipnoză, există riscul să PRIMEȘTI acel ceva ca fiind REAL. Și să nu mai analizezi cu mintea ta rațională logica acestui presupus adevăr de la sine înțeles!

Dacă ai fi fost lucid, atent la ce ți se spune, și deschis să ANALIZEZI CRITIC folosind rațiunea, probabil că ai fi RESPINS acel mesaj!

În mintea noastră pot pătrunde doar mesajele pe care le CREDEM. Celelalte trec pe lângă noi! Și mintea ni se deschide la nou doar în starea de HIPNOZĂ!

Când suntem în stare de hipnoză?

De mai multe ori decât ne-ar veni să credem! Mai exact, când ești RELAXAT, și lași complet garda jos! Când ești dispus SĂ CREZI tot ce ți se spune!

Un exemplu ar fi FILMELE sau emisiunile TV. Un actor se vopsește cu vopsea roșie, celălalt se preface că TRAGE asupra lui cu un pistol, și actorul e pe jos!

Soția mea privește scena la TV, și observ că are lacrimi în ochi! L-au împușcat pe actorul principal din serialul ei favorit!

Eu, lucid, nehipnotizat, privesc scena și de la EXTERIOR îmi vine să râd. Și să-i explic faza cu ACTORUL, ROLUL și vopseaua roșie de pe hainele omului!

Însă aș strica farmecul jocului! Ar fi inutil să o avertizez, deoarece ea ȘTIE exact cum stau lucrurile! Știe că actorul e teafăr, că nu a pățit nimic, și că își joacă rolul!

Și atunci de ce plânge? Pentru că îi place, își dorește să joace rolul, și să sufere! Să trăiască alături de PERSONAJE momentele tensionate.

Un SUROGAT menit să te hipnotizeze, să te adoarmă temporar, să te scoată din TENSIUNEA zilnică.

Vrem să fim uneori în hipnoză, ca să ne detașăm de stres și să ne relaxăm!

Dar alte momente când intrăm în hipnoză?

Alții beau un pahar de vin, și încă unul, și apoi pe al treilea. Relaxarea hipnotică vine și ea. Uneori ca o binecuvântare, la sfârșit de săptămână. Alteori ca o NEVOIE imposibil de controlat, care vine mult prea des!

Pentru că da, avem mereu nevoie de starea de hipnoză ca de aer! Aviz needucaților (unii cu diplome de medic sau de psiholog) care încă mai pretind că hipnoza poate fi periculoasă!

La fel, seara, înainte de a adormi, trecem mai întâi prin ațipire. Tot o stare naturală de hipnoză. La început ușoară, apoi tot mai profundă. Care se transformă lin într-un somn odihnitor!

Fără starea de hipnoză prealabilă, somnul NU MAI VINE! Și atunci luăm PASTILE. Care poartă denumirea științifică de… HIPNOTICE! Doar cu ele adormim!

Dar când sunt manipulat sub hipnoză?

Unii refuză să se uite la TV, deoarece sunt conștienți că acesta manipulează la nivel subliminal. Când vin obosiți de la muncă, mintea lor se relaxează la imaginile de pe sticlă, și PREIA FĂRĂ DISCERNĂMÂNT știrile electorale.

Astfel, orice individ mediocru poate ajunge să fie votat ca președinte de ȚARĂ doar pentru că a fost văzut FOARTE DES la TV! Calitățile, competențele, sănătatea sau integritatea acestuia nu mai contează!

Ideile pe care unii le susțin până în pânzele albe de fapt rareori le aparțin. Ei IMITĂ, ca primatele, unele CLIȘEE repetate FOARTE DES pe sticla TV-ului!

Clișee pe care ei le aud frecvent, le interiorizează, le prelucrează și apoi și le însușesc ca fiind ALE LOR! Apoi, nu le mai pun la îndoială, indiferent de modul în care li se demonstrează FALSITATEA LOR!

Tu nu ai fost niciodată manipulat în starea de hipnoză?

Cu cât vei încerca mai mult să te convingi de asta, cu atât fugi mai tare de REALITATE. Pentru că ne naștem în hipnoză, și ne petrecem primii 10-12 ani în această stare!

Devenim raționali, și activăm factorul critic al minții doar după această vârstă! Până atunci, ASCULTĂM orice ne spun adulții, și luăm vorbele lor drept ADEVĂR ABSOLUT!

Abia după vârsta de 10 ani începem să punem la îndoială autenticitatea vorbelor lor! Și să facem o ANALIZĂ a ceea ce ei ne spun!

Până atunci, avem ca trăsătură dominantă CREDULITATEA! Și incapacitatea de a CONTRAZICE cu argumente  un adult!

Rulăm CONVINGEREA că adulții le știu pe toate. Și că tot ce avem de făcut e să le cerem lor sfatul! Iar ei ne vor spune ce e bine și ce este greșit!

Abia la adolescență începem să avem DISCERNĂMÂNT. Și să ne asumăm responsabilități. Inclusiv să dobândim autonomia de gândire.

Starea de hipnoză din copilărie își pune amprenta pe viața ta

Ca adult, porți în mintea ta nenumărate CLIȘEE. Tipare, convingeri și credință adânc imprimate în mintea SUBCONȘTIENTĂ. Despre care nu știi mare lucru, dar care îți ghidează viața!

Odată cu procesul de MATURIZARE emoțională, descoperi că ceea ce ȘTIAI deja ar putea să nu fie chiar ADEVĂRAT! Și că e nevoie să RESETEZI, să modifici radical unele CREDINȚE învechite.

Ce era valabil și util în copilărie poate constitui o povară la adult! Un comportament infantil, specific copilului, e deja complet nepotrivit și inadecvat pentru un adult!

Însă pentru că tiparele sunt subconștiente, e nevoie să le descoperi prin AUTOOBSERVARE, cu sprijin din exterior!

Cu asta mă ocup, și te pot scoate atât din hipnoza colectivă la care ne supune TV-ul, cât și din cea în care am intrat, fără să știm, în copilărie.

Hai să discutăm despre asta (clic aici), dacă ești cu adevărat curios să știi mai multe despre cine ești cu adevărat și cum poți acum și tu să gândești liber.

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *