DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Realitatea ta subiectivă este o sumă de tipare false!

Realitatea ta

Realitatea ta subiectivă este o sumă de tipare false!

Realitatea ta subiectivă e diferită de adevăr. Și de ceea ce alții pot vedea. Tu vezi lumea prin prisma unor ochelari unici. Dacă ei sunt fumurii, peretele alb din fața ta va fi văzut ca fiind gri!

Realitatea ta este de fapt o simplă iluzie!

Ochelarii tăi sunt colorați. Și suma EXPERIENȚELOR tale din trecut a lăsat urme adânci și diverse culori pe lentilele lor. Astfel că DEFORMEZI destul de mult cromatica, forma și structura a ceea ce OBSERVI.

Prin urmare, ceea ce tu VEZI este o simplă HOLOGRAMĂ din marele MATRIX al Universului. Altfel spus, e o PROIECȚIE a TA proprie și personală. Mai mult sau mai puțin DIFERITĂ de REALITATE!

Interesant e că rareori ești CONȘTIENT de ILUZIA pe care tu o vezi. Omul cu ochelarii fumurii va vedea orice obiect alb ca având o puternică tentă de gri! Și nu va realiza că gri-ul văzut de el provine din PROPRIILE sale lentile!

Realitatea ta te domină complet

Așa că ALEGERILE tale vor fi INFLUENȚATE foarte mult de realitatea TA! Iar tu nu vei fi capabil SĂ VEZI prea bine ceea ce de fapt încerci să privești!

Uneori, te grăbești, arunci doar o privire superficială, și iei o DECIZIE pe baza unor PRIME IMPRESII. Și a unor experiențe din trecut care par a fi SIMILARE!

Exemplul celui care afirmă că îi plac blondele este sugestiv. Probabil a cunoscut 3-4 blonde, și experiența a fost favorabilă, dar asta nu înseamnă că ORICE altă blondă ar fi o alegere potrivită! Fără vreo legătură cu campania electorală de la prezidențiale 🙂

Partea interesantă este că rareori CUNOȘTI clișeul în care ești captiv. Iar când deja îl CUNOȘTI, e posibil să nu îl CONȘTIENTIZEZI în totalitate!

Realitatea ta și conștientizarea ei!

Dacă deja CUNOȘTI că vezi doar adevăruri parțiale, deformate sau simple iluzii, e momentul să faci și efortul de a le CONȘTIENTIZA! Adică de a le OBSERVA mult mai atent, cu mai multă OBIECTIVITATE!

E ca și cum ți-ai da jos ochelarii, și ai face un EFORT să observi extrem de atent detaliile. Iar dacă lumina în exces te supără, și NU VREI să renunți la OCHELARII vechi de zeci de ani, poți apela la cineva care VEDE mult mai bine.

Iar cel care VEDE mai clar îți poate CONFIRMA, sau NU, după caz, dacă VEDEREA TA este una clară, sau una SUPERFICIALĂ.

Și când DESCOPERI că alții VĂD lucrurile DIFERIT față de cum le vezi tu, și că vederea lor este DIFERITĂ de a ta, începi să ACCEPȚI faptul că probabil ochelarii tăi, moșteniți de la alte generații, ar putea prezenta semne de uzură. Și ar putea să DEFORMEZE semnificativ ceea ce tu te-ai obișnuit să vezi prin ei!

Realitatea ta și trezirea!

Odată ce ai DESCOPERIT că ai ochelarii aburiți, afumați sau lentilele lor deformează puțin perspectivele tale, și că faci ALEGERI și iei DECIZII extrem de importante pentru viața TA pe baza LOR, ești pe cale de a te TREZI!

Tocmai ai devenit CONȘTIENT că lucrurile pot fi DIFERITE. Și că sistemul tău de CREDINȚE, păreri și CONVINGERI adânc întipărite ar putea fi virusat!

Este momentul cheie în care poți să ACCEPȚI că poți mai mult, că MERIȚI mai mult, și că EFORTUL necesar trezirii merită făcut. Dacă, și numai DACĂ,  a sosit momentul potrivit!

Vezi când vine acel MOMENT transformațional, extrem de important pentru tine, lecturând în 3 minute și articolul: CÂND ARE LOC TREZIREA SPIRITUALĂ?

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *