DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Refuză să mai pierzi timp cu ideile bune!

Ideile bune

Refuză să mai pierzi timp cu ideile bune!

Ideile bune nu mai au azi valoare! E momentul să dai prioritate doar ideilor extraordinare! Să începi să ignori balastul informațional care te distrage de la scopurile tale importante! Trăiești vremuri solicitante, care pun la grea încercare ATENȚIA TA. O distrag mereu, o determină să piardă timp și energie cu lucruri nesemnificative. Sau doar cu ideile bune. În detrimentul celor extraordinare!

Focus total pe ideile excelente!

Statisticile spun că în războaie, pentru a ucide sau răni un soldat inamic, se trag câteva mii sau chiar zeci de mii de gloanțe! Însă există o categorie de trăgători, mai exact lunetiștii, care trag în medie 1,2 gloanțe per persoană lovită! Din 12 gloanțe, cam 10 își vor atinge ținta! În asta constă diferența dintre cei care trag relativ bine și cei care fac FOCUS pe fiecare foc, trăgând la nivel de excelență.

La fel stau lucrurile și în alte domenii ale vieții. Capacitatea ta de a te concentra TOTAL pe scopurile tale principale este esența succesului. Iar risipa de timp și energie pe lucrurile banale, mărunte, duce la eșecuri repetate.

Ideile bune sunt peste tot!

Dacă vrei idei de afaceri, cauți pe Google. Vei găsi milioane în câteva secunde. Majoritatea sunt idei bune aplicabile în practică. Multe dintre ele sunt idei bune sau foarte bune. Dar ce folos? Statisticile unui sondaj arată că 70% dintre români și-ar dori să își deschidă propria afacere. Însă același sondaj arată că mai mult de jumătate din ei nu vor avea niciodată curajul să treacă la fapte în mod practic. În condițiile în care e plin internetul de idei bune! Însă lipsesc ideile excelente! Sau mai degrabă lipsește abilitatea noastră de a face diferența dintre ideile bune și cele excelente.

Ideile excelente necesită concentrare asupra lor!

Diferența dintre ideile bune și cele excelente stă de fapt în capacitatea ta de concentrare asupra lor. În faptul că ai de remarcat mai întâi potențialul lor real. Apoi, ai de ales să te concentrezi asupra lui! Sau asupra abilităților tale pe care le poți pune în valoare! Altfel, ideile în sine pot rămâne multă vreme nevalorificate! Arta e să poți stabili clar obiectivele tale. Însă sistemul educațional a omis să te pregătească în acest sens! Abilitatea ta de a identifica și defini cât mai clar propriile tale obiective se cere dezvoltată! Abia atunci vei începe să dai prioritate doar ideilor care merită asta! Ignorând balastul informațional care le sufocă. La asta te pot ajuta, dacă îmi ceri o discuție gratuită (cu un clic AICI)

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *